2013 Αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερους

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013

Το πρώτο 20ημερο του μήνα θα συμβούν ευχάριστα γεγονότα στον αισθηματικό τομέα, που θα σας γεμίσουν αισιοδοξία. Καταπολεμήστε την κυκλοθυμία που θα σας προκαλέσει η Νέα Σελήνη στις 3 Δεκεμβρίου και μην αφήσετε απαισιόδοξες σκέψεις να χαλάσουν τη διάθεσή σας. Μην αφήνετε πράγματα στην τύχη και αδιαφορήστε για σχόλια και υπονοούμενα που θα ακούσετε από άτομα που δεν εκτιμάτε. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν ζητήματα που απαιτούν πολλή δουλειά και καλή οργάνωση. Η Πανσέληνος στις 17 του μήνα στους Διδύμους θα φέρει εκνευρισμό στον εργασιακό χώρο και διαπληκτισμούς με συνεργάτες, που όμως θα λυθούν εύκολα αν είστε ψύχραιμοι. Αφοσιωθείτε στα καθήκοντά σας και αγνοήστε όσα σας ενοχλούν. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα έχετε δυσκολίες στη σχέση ή στο γάμο σας. Όμως θα είστε πιο επικοινωνιακοί, με έντονη κοινωνική ζωή.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2013

Ο Νοέμβριος επιφυλάσσει χαρούμενα γεγονότα για όλους εσάς που εδώ και καιρό προσπαθείτε να ζήσετε καλύτερα. Η έκλειψη στις 3 του μήνα φέρνει ανακατατάξεις στην κοινωνική σας ζωή.

Νέες γνωριμίες, επαφές με άτομα που είχατε καιρό να δείτε και απομάκρυνση από κάποιους που έχετε συνειδητοποιήσει πως δεν χρειάζονται στη ζωή σας. Μπορείτε να αρχίσετε μια ομαδική δραστηριότητα, ένα χόμπι ή να σχεδιάσετε ευχάριστες ενασχολήσεις με φίλους. Όλα αυτά θα είναι πιο εύκολα μετά τις 11 του μήνα, που θα ορθοδρομήσει ο Ερμής και θα διευκολύνει την επικοινωνία και τη συνεννόηση. Στα μέσα του μήνα θα προωθήσετε ένα επαγγελματικό σχέδιο που θα αποφέρει αρκετά έσοδα και θα νιώσετε ανακούφιση.

Η Πανσέληνος στις 17 Νοεμβρίου σας βρίσκει με αρκετά καλή διάθεση, ενισχύει το ρομαντισμό και την αισιοδοξία σας και πολλά όμορφα μπορούν να συμβούν στην προσωπική σας ζωή, αρκεί να είστε εξωστρεφείς.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων