20 Απριλίου – Ο Πλούτωνας ανάδρομος στον Αιγόκερο


Έχετε καταλάβει πια την επίδραση του ανάδρομου Πλούτωνα στη ζωή σας. Θα εξετάσετε τα θέματα που σας στεναχωρούν, θα αναλύετε τα συναισθήματά σας και τη συμπεριφορά των ατόμων που βρίσκονται κοντά σας για να αποφασίσετε ποιοι άνθρωποι θα μείνουν κοντά σας και από ποιους πρέπει να απαλλαγείτε.
Η φαινομενικά ανάδρομη κίνηση του πλανήτη θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου και επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι), Ταύροι και Παρθένοι που γεννήθηκαν το δεύτερο δεκαήμερο.
Θα είστε πιο εσωστρεφείς, καχύποπτοι, θα θίγεστε εύκολα, η ανασφάλεια οικονομικά και για επαγγελματικά θέματα θα είναι πολύ έντονη, θα φοβάστε ότι θα έχετε απώλειες ή ότι θα καταστραφείτε.
Υπεξαιρέσεις και σκάνδαλα θα αποκαλυφθούν, θα υπάρχει αναβρασμός στον κόσμο από έξαρση των αδικιών, μπορεί να υπάρχει έντονη σεισμική δραστηριότητα ή ενεργοποίηση ενός ηφαιστείου.
Κύκλοι θα κλείσουν σε διάφορους τομείς και θα επικεντρωθείτε σε νέους στόχους. Μπορεί να δώσετε τέλος σε σχέσεις ή σε συνεργασίες που δεν είναι πια αποδοτικές. Βεβαιωθείτε για την ορθότητα των αποφάσεών σας, μη βιάζεστε κι αν έχετε ενδοιασμούς περιμένετε να ορθοδρομήσει ο Πλούτωνας πριν υλοποιήσετε τους στόχους σας.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων