25 Αυγούστου – Ορθοδρομεί ο Κρόνος στον Τοξότη


Ο Κρόνος ορθοδρομεί και θα πάψετε να νιώθετε παγιδευμένοι στη στασιμότητα, υποθέσεις που αφορούν συναλλαγές και επικοινωνία με το εξωτερικό, νομικές εκκρεμότητες και κάθε επαγγελματικό θέμα που σας προβλημάτιζε θα βρουν λύση και θα αρχίσετε να ηρεμείτε.
Το προηγούμενο διάστημα συνειδητοποιήσατε τα λάθη και τις παραλείψεις σας, είδατε τις αδυναμίες σχέσεων και συνεργασιών και τώρα πρέπει να αποφασίσετε πώς θα σχεδιάσετε τα επόμενα βήματά σας. Θα συνεχίσετε να είστε επιφυλακτικοί αλλά θα απαλλαγείτε από την απαισιοδοξία και θα έχετε την απαιτούμενη πειθαρχία για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες), Κριοί και Λέοντες που γεννήθηκαν στην αρχή του τρίτου δεκαήμερου. Αρκετοί θα αρχίσετε σπουδές ή θα τις ολοκληρώσετε αν είχατε διακόψει, θα οργανώσετε επιτέλους ένα μακρινό ταξίδι που επιθυμούσατε από καιρό ή θα εξετάσετε το ενδεχόμενο να ζήσετε για λίγο στο εξωτερικό.
Είναι καλό διάστημα για να ξεκινήσετε κάποια επαγγελματική δραστηριότητα, οι σχέσεις που κατάφεραν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες θα σταθεροποιηθούν και δεν αποκλείεται να σκεφτείτε να συγκατοικήσετε. Θα έχετε περισσότερη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας, οι κινήσεις σας θα είναι σίγουρες και θα ανταπεξέρχεστε στις υποχρεώσεις σας.
Αρκετοί θα συσπειρωθούν και θα δουλέψουν σκληρά για να απαλλαγούν από καταστάσεις που καταπιέζουν ομάδες ή λαούς και για να επαναφέρουν την τάξη και τη δικαιοσύνη.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων