Πώς μπορεί να μας βοηθήσει μια πρόβλεψη;

Το άγνωστο μας φοβίζει, προτιμάμε μια γνωστή κατάσταση κι ας είναι δυσάρεστη, από ένα βήμα προς άγνωστη κατεύθυνση, που δεν ξέρουμε και δεν μπορούμε να ελέγξουμε τι θα μας συμβεί.

Όταν αντιμετωπίζουμε ένα θέμα επαγγελματικό, οικονομικό, αισθηματικό ή ένα πρόβλημα υγείας, θέλουμε να ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί, αν θα το ξεπεράσουμε και τι χρειάζεται να κάνουμε για να το λύσουμε.

Δεν είναι εύκολο πάντα να χρησιμοποιούμε τη λογική μας. Άλλοτε δεν έχουμε όλα τα δεδομένα, άλλες φορές δεν εξαρτάται μόνο από μας και άλλοτε επηρεαζόμαστε πολύ συναισθηματικά και δεν μπορούμε να σκεφτούμε καθαρά.

Το να επικοινωνήσουμε με κάποιον που μπορεί να «δει» τι θα συμβεί στο μέλλον, μας βοηθά να έρθουμε σε επαφή με την αλήθεια που κρύβεται μέσα μας, να αντιληφθούμε τι ακριβώς συμβαίνει, να ανακτήσουμε την αισιοδοξία μας αν προβλέπεται θετική η έκβαση του γεγονότος που μας απασχολεί ή να συνειδητοποιήσουμε ότι ο δρόμος που ακολουθούμε δεν οδηγεί πουθενά και να αλλάξουμε τρόπο σκέψης και δράσης.

Αν κάποιος έχει χωρίσει, συνήθως θέλει να ξέρει τι θα συμβεί. Αν υπάρχει επανασύνδεση, παύει να θρηνεί για ότι έχασε και ψάχνει να βρει πώς θα διορθώσει τα λάθη του, πώς θα επικοινωνήσει ουσιαστικά με το σύντροφό του και πώς θα αξιοποιήσει καλύτερα αυτή την ευκαιρία.

Αν ο χωρισμός είναι οριστικός, καλό είναι να το ξέρει για να μη βασανίζεται ξεγελώντας τον εαυτό του με ψεύτικες ελπίδες και χάνοντας πολύτιμο χρόνο από τη ζωή του.

Αν πάλι κάποιος έχει μια επιχείρηση που δεν πηγαίνει καλά, χρειάζεται να ξέρει αν μπορεί να την κάνει βιώσιμη και με ποιές κινήσεις ή αν πρέπει να την κλείσει για να μη μεγαλώνει τα χρέη του.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το άτομο που κάνει την πρόβλεψη να μπορεί να «δει» το μέλλον, να δώσει τις σωστές πληροφορίες, αλλά και τις συμβουλές για το πώς θα ξεπεραστεί η κρίση.

Ποτέ δεν πρέπει να εξαρτόμαστε από έναν αστρολόγο, χαρτομάντη ή μελλοντολόγο. Γιατί η πρόβλεψη μας δείχνει τα σταυροδρόμια, τα σημαντικά γεγονότα που συμβαίνουν στη ζωή μας και την εξέλιξή τους σύμφωνα με τον τρόπο που έχουμε επιλέξει να δρούμε.

Υπάρχει όμως η ελεύθερη βούληση, που μας επιτρέπει να αλλάξουμε την εξέλιξη κάποιων από όσα μας συμβαίνουν, αν αλλάξουμε τρόπο σκέψης. Και στόχος μας όσο ζούμε είναι η εξέλιξη.

Αν καταλάβουμε λοιπόν τι χρειάζεται να κάνουμε, ποια μαθήματα να πάρουμε και τι να διορθώσουμε, δεν είναι ανάγκη να εξελισσόμαστε μέσα από δυσκολίες. Αυτό είναι για μένα το σημαντικότερο που μπορεί να προσφέρει ένας αστρολόγος, μαζί με την έγκυρη πρόβλεψη.

Αυτό που πρέπει να αποφεύγουμε είναι να ηρεμούμε όταν παίρνουμε μια θετική πρόβλεψη και να σταματάμε την προσπάθεια, θεωρώντας ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι, αφού έτσι κι αλλιώς θα πετύχουμε το στόχο μας.

Η πρόβλεψη δεν είναι το μαγικό ραβδάκι που θα τακτοποιήσει όλα μας τα ζητήματα και θα κάνει τη δύσκολη δουλειά αντί για μας.

Είναι το μέσο που μας ενημερώνει για το τι θα συμβεί, για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μιας πράξης, μας δείχνει τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά μας, τα λάθη και τις παραλείψεις μας και απαντά στα ερωτήματά μας. Ας τη χρησιμοποιούμε λοιπόν σωστά...

Σχόλια

Φ 20/12/2017 4:18:37 μμ
Ειδα πως θελαν να μου βγαλουν ακτινογραφια!!
βασια 2/1/2017 11:21:13 πμ
Είδα πως περίμενα να έρθει μία φίλη μου στο σπίτι για να την φιλοξενισω λίγες μέρες. Θα έφερνε και μία φίλη της μαζι Η οποία ήταν η πρώην γυναίκα του φίλου μου Εγώ δεν το ήξερα και ξαφνιάστηκα . Κοιμήθηκα με και οι τρεις στο ίδιο δωμάτιο... Αυτές σε ένα διπλό κρεβάτι και εγώ σε μονο Ξαφνικά εμφανίζεται ο φίλος μου με ρίχνει ανάμεσα στα δύο κρεβάτια και πέφτει από πάνω μου προσπαθώντας να τραβήξει και την πρώην γυναίκα του Εγώ φώναζα άσε με τι είναι αυτά που κάνεις και μετά ξυπνησα
Μαρια 26/12/2016 6:03:52 πμ
Βλεπω στο ονειρο μου οτι ειμαι σε ενα παρκο και υπαρχει μια καμερα σαν αυτες που παρακολουθουν τα αμαξια αν ξεπερασαν τα ορια οταν τρεχουν και λοιπον εγω κοιταω αυτη τη καμερα και αυτη μια με βλεπει μια οχι και παλι το ιδιο οσπου με εβγαλε φωτογραφια και εγω επειδη τρομαξα εφυγα αλλα κραταγα στο χερι μου ενα λουλουδι και αν θυμαμαι καλα πηρα και καραμελες μετα
Administrator 28/12/2016 12:45:51 πμ
Μήπως πιστεύεις πως κάποιοι δεν αναγνωρίζουν την προσφορά σου; Μήπως περιμένεις περισσότερα από κοντινούς σου ανθρώπους; Καιρός για απολογισμό και συγκρότηση, κάτι τέτοιο υπονοεί το όνειρο, καιρός για σωστότερες επιλογές. Και να γράφεις τα σχόλια στις σωστές σελίδες :)

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων