Αιγόκερως - Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:

Ο Ιανουάριος δεν είναι καλός μήνας για σταθεροποίηση σχέσεων και νέα ξεκινήματα. Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σας δεν σας αφήνει να ξεκόψετε από το παρελθόν ή σας οδηγεί ξανά στα ίδια λάθη.

Όμως από το Φεβρουάριο μέχρι τις αρχές Μαρτίου η ερωτική σας ζωή θα απογειωθεί, θα έχετε ευκαιρίες να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και θα τολμήσετε αρκετές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή.

Ο Δίας από τον Καρκίνο θα ευνοήσει τη θετική έκβαση των αισθηματικών σας σχέσεων, ιδίως από τις 6 Μαρτίου, που θα γυρίσει σε ορθόδρομη πορεία.

Η έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο στις 29 Απριλίου θα σας κάνει αισιόδοξους, δημιουργικούς, κοινωνικούς και θα στρέψει το ενδιαφέρον σας σε καινούριους έρωτες ή στις σχέσεις που ήδη υπάρχουν.

Από τις 24 Απριλίου μέχρι τις 7 Μαΐου ο Ερμής στον Ταύρο θα σας κάνει επικοινωνιακούς και θα μπορείτε ευκολότερα να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, από 29 Μαΐου μέχρι 23 Ιουνίου θα βοηθήσει να σταθεροποιηθεί η σχέση σας, να βελτιωθεί ο γάμος σας και να νιώσετε ασφαλείς και ήρεμοι.

Ο Σεπτέμβριος θα είναι επίσης ένας καλός μήνας για τα ερωτικά σας θέματα, ίσως όμως βρεθείτε μπλεγμένοι σε παράξενες καταστάσεις ή σε μια παράνομη σχέση.

Το 2014 θα κλείσει με την Αφροδίτη από τις 10 και τον Ερμή από τις 17 Δεκεμβρίου στο ζώδιό σας και με τη θετική επιρροή του Δία που κινείται από τον Ιούλιο στο Λέοντα, πολλά χαρούμενα γεγονότα μπορούν να συμβούν, αφού θα είστε αισιόδοξοι, λαμπεροί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:

Μην επιχειρήσετε να κάνετε μεγάλες αλλαγές ή να πάρετε αποφάσεις τον Ιανουάριο. Ο Άρης στο Ζυγό, από την αρχή του 2014 μέχρι τις 26 Ιουλίου, σας προτρέπει να βγείτε μπροστά και να διεκδικήσετε την επαγγελματική σας σταθερότητα ή προβολή. Όμως σας γεμίζει νευρικότητα και ανυπομονησία και υπάρχει κίνδυνος να τσακωθείτε με ισχυρά άτομα ή να τα δυσαρεστήσετε με τη συμπεριφορά σας.

Η έκλειψη Σελήνης στις 15 Απριλίου στο Ζυγό θα φέρει δυσκολίες στην καριέρα σας και προβλήματα στη συνεννόηση με τους ανωτέρους σας.

Θα πιεστείτε από οικονομικές εκκρεμότητες και φόρτο εργασίας μέχρι τον Ιούλιο, αλλά θα βελτιωθούν αισθητά όταν περάσει ο Δίας στο Λέοντα. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να εξελιχθείτε επαγγελματικά και θα συνεννοείστε καλύτερα με τους συνεργάτες σας.

Από τις 27 Οκτωβρίου μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου ο Άρης θα βρίσκεται στον Αιγόκερω. Είναι μια σημαντική περίοδος, γιατί θα μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδιά σας, να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα και να καταξιωθείτε.

Οι εκλείψεις του Οκτωβρίου επηρεάζουν το οικογενειακό και κοινωνικό σας περιβάλλον. Καλό είναι να παραμείνετε ψύχραιμοι, για να μη διαταράξετε τις σχέσεις σας με άτομα που αργότερα θα καταλάβετε προς είναι απαραίτητα στη ζωή σας.

Από τις 9 Δεκεμβρίου που ο Δίας θα κινείται πάλι ανάδρομα, να είστε πολύ προσεκτικοί με τη διαχείριση των χρημάτων σας και να εξετάζετε λεπτομερώς κάθε σας επιλογή και απόφαση, για να αποφύγετε τις παγίδες.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων