Δίδυμοι - Αστρολογικές προβλέψεις για το 2014

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:

Η παρουσία του Άρη στο Ζυγό τους πρώτους εφτά μήνες του χρόνου θα είναι η κυριότερη αιτία του ενθουσιασμού και της διάθεσής σας να κινείστε συνεχώς και να ανακατεύεστε με τα πάντα. Αυτό δεν σημαίνει πως θα είστε αποτελεσματικοί και αν θέλετε να έχετε σταθερή ερωτική ζωή, θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο να αφήσετε τις επιπολαιότητες.

Το Φεβρουάριο, τον Ιούνιο και τον Οκτώβριο, που ο κυβερνήτης σας θα είναι ανάδρομος, δεν είναι καλά διαστήματα για να επισημοποιήσετε μια σχέση ή για να ξεκινήσετε κάτι καινούριο.

Η έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό, στις 15 Απριλίου, θα αναστατώσει την προσωπική σας ζωή και αν δεν προσέξετε, ίσως δημιουργηθούν αξεπέραστα εμπόδια, που θα απομακρύνουν το σύντροφό σας.

Στα μέσα καλοκαιριού, από 23 Ιουνίου μέχρι 18 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα είναι ένα πολύ δημιουργικό κι ευχάριστο διάστημα, με νέες γνωριμίες και ευκαιρίες για διασκέδαση και ταξίδια.

Ο Δίας στο Λέοντα από τα μέσα Ιουλίου, ευνοεί τη σταθεροποίηση των σχέσεων και μπορεί να σκεφτείτε σοβαρά να συγκατοικήσετε ή να παντρευτείτε.

Από τις 14 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 26 Οκτωβρίου ο Άρης θα βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας και θα είναι μια περίοδος με αρκετές εντάσεις και διαπληκτισμούς. Αν δεν θέλετε να διαλυθεί η σχέση ή ο γάμος σας προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και διαλλακτικοί.

Οι υπόλοιποι μήνες θα κυλήσουν αρκετά καλά και το πιο σημαντικό γεγονός είναι πως ο Κρόνος θα αρχίσει να κινείται απέναντι από το ζώδιό σας, στον Τοξότη, από τις 23 Δεκεμβρίου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:

Οι δυο πρώτοι μήνες του χρόνου φέρνουν αρκετά, αλλά όχι αξεπέραστα προβλήματα στον επαγγελματικό και στον οικονομικό τομέα. Η ανάδρομη Αφροδίτη τον Ιανουάριο και ο ανάδρομος Ερμής το Φεβρουάριο θα είναι η αιτία καθυστερήσεων και δυσκολιών. Θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά και μεθοδικά, για να βρεθούν λύσεις.

Η άνοιξη θα φέρει ευκαιρίες να βρείτε δουλειά ή να βελτιώσετε τη θέση σας, αλλά οι οικονομικές δυσκολίες συνεχίζονται.

Η έκλειψη Ηλίου στις 29 Απριλίου στον Ταύρο θα φέρει παρασκηνιακές ενέργειες και συζητήσεις και δεν πρέπει να αποκαλύψετε κάτι, αν δεν βεβαιωθείτε για την θετική έκβαση κάποιων υποθέσεων.

Από τις 21 Μαΐου και μετά, που ορθοδρομεί ο Άρης στο Ζυγό, θα έχετε ευχάριστα νέα για τα επαγγελματικά σας θέματα και κάποιες ευκαιρίες να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση.

Από τις 16 Ιουλίου που θα περάσει ο Δίας στο ζώδιο του Λέοντα, θα πρέπει να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και να μην αφήσετε ο,τιδήποτε να διασπάσει την προσοχή σας, αν θέλετε πραγματικά να ξεπεράσετε τα εμπόδια.

Το φθινόπωρο θα ασχοληθείτε με περιουσιακά και οικονομικά θέματα. Η έκλειψη Ηλίου στο Σκορπιό, στις 24 Οκτωβρίου, θα φέρει απρόσμενα γεγονότα στον εργασιακό χώρο. Μείνετε ψύχραιμοι, για να εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας όσα θα συμβούν και φροντίστε να έχετε κλείσει μέχρι το τέλος του χρόνου όσες περισσότερες εκκρεμότητες μπορείτε.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων