Κριός - Αστρολογικές προβλέψεις για το 2014

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:

Οι 2-3 πρώτοι μήνες του 2014 δεν επιφυλάσσουν πολλές ευχάριστες αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Ο Άρης, ο κυβερνήτης σας, θα βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας μέχρι τα τέλη Ιουλίου, κάνοντάς σας να εξετάζετε σχολαστικά σχέσεις και συνεργασίες.

Η έκλειψη Σελήνης, στις 15 Απριλίου στο Ζυγό, θα φέρει αναταραχές στις αισθηματικές σας σχέσεις, θα εντείνει την ανασφάλεια, τους προβληματισμούς, αλλά και την ευαισθησία σας. Το Μάιο η Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα σας φέρει ευχάριστες εξελίξεις, νέες γνωριμίες, αλλά και κάποιες εντάσεις.

Μέχρι τον Ιούλιο πολλά δεδομένα θα ανατραπούν, σχέσεις που δεν έχουν γερά θεμέλια θα διαλυθούν ή θα το πάρετε απόφαση πως δεν καλύπτεστε συναισθηματικά. Δεν θα είναι πάντα εύκολο να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και η ανάγκη σας να απαλλαγείτε από όσα σας κουράζουν ή σας δυσαρεστούν θα σας κάμει να μην αποφύγετε ή να προκαλέσετε τσακωμούς.

Από τα μέσα Ιουλίου που ο Δίας περνά στο Λέοντα, θα έχετε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες να γίνει χαρούμενη και ενδιαφέρουσα η ερωτική σας ζωή.

Η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας στις 8 Οκτωβρίου, θα φέρει ανατροπές στη σχέση ή στο γάμο σας. Το αν θα είναι ευχάριστες ή δυσάρεστες, εξαρτάται από τις αποφάσεις που θα έχετε πάρει το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς.

Από τα μέσα Νοεμβρίου μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη στον Τοξότη θα σας φέρει αισιοδοξία, κέφι, νέους έρωτες και ευχάριστες εμπειρίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:

Οι πρώτες εβδομάδες του 2014 θα κυλήσουν με άγχος και αρκετές δυσκολίες στον εργασιακό χώρο. Οι εξελίξεις θα είναι πιο ομαλές από το Φεβρουάριο που ορθοδρομεί η Αφροδίτη, αν και από τις 7 Φεβρουαρίου ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει κάποιες καθυστερήσεις και μπερδέματα.

Η έκλειψη Σελήνης στις 15 Απριλίου, απέναντι από το ζώδιό σας, θα βγάλει στην επιφάνεια προβλήματα με συνεργάτες, που θα σας προβληματίσουν πολύ.

Τα έξοδα θα είναι αρκετά αυτό το διάστημα και πρέπει να διαχειριστείτε προσεκτικά τα χρήματά σας, γιατί η ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο στις 29 Απριλίου θα φέρει ευκαιρίες για κέρδη και λύσεις σε οικονομικά προβλήματα, αρκεί να είστε συνετοί και να αποφύγετε τις άστοχες και παρακινδυνευμένες κινήσεις.

Από τα μέσα του καλοκαιριού θα υπάρχουν θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα και θα νιώσετε πως η τύχη σας χαμογελά. Από τις 14 Σεπτεμβρίου και μέχρι το τέλος Οκτωβρίου φροντίστε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι δυο εκλείψεις (στις 8 στον Κριό και στις 24 Οκτωβρίου στο Σκορπιό) θα φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή σας, αλλά στο χέρι σας είναι να κάνετε σωστές κινήσεις και να σιγουρέψετε την επαγγελματική σας επιτυχία.

Μέχρι τα τέλη του 2014 θα έχετε σταθερή πορεία και μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας και να απαλλαγείτε από τη στεναχώρια και το άγχος που σας φόρτωσε το 2013.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων