Λέων - Αστρολογικές προβλέψεις για το 2014

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:

Το πρώτο εξάμηνο του 2014 αποκαλύπτει τα προβλήματα και τις δυσκολίες των σχέσεων και των γάμων. Ο Κρόνος από το Σκορπιό, σε τετράγωνο με το ζώδιο σας, δεν αφήνει περιθώρια να αγνοήσετε όσα άσχημα συμβαίνουν. Αυτό δεν είναι αναγκαστικά αρνητικό, γιατί θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε την πραγματικότητα.

Η έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό στις 15 Απριλίου θα σας ωθήσει να εκφράσετε τα παράπονα και τις επιθυμίες σας και θα προσπαθήσετε να συνεννοηθείτε με τα πρόσωπα που αγαπάτε, για να αποκαταστήσετε τις σχέσεις που αντέχουν στο χρόνο και αξίζουν να υπάρχουν στη ζωή σας.

Τον Μάιο που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Κριό, θα ανακτήσετε την αισιοδοξία σας, θα φλερτάρετε, θα διασκεδάσετε και μπορεί να ξεκινήσετε μια νέα, ενδιαφέρουσα σχέση.

Από τις 16 Ιουλίου, που ο Δίας θα μπει στο ζώδιό σας, ξεκινά μια δημιουργική και έντονη περίοδος και για έναν περίπου χρόνο θα έχετε ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας, να οργανωθείτε και να αναδείξετε τα ταλέντα σας.

Από τις 12 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου είναι ίσως το καλύτερο διάστημα του 2014 για την ερωτική σας ζωή. Η Αφροδίτη στο Λέοντα σας δίνει μαγνητισμό, κέφι, σας φέρνει νέες γνωριμίες και έρωτες και σας γεμίζει αυτοπεποίθηση.

Η έκλειψη Ηλίου στο Σκορπιό στις 24 Οκτωβρίου θα φέρει συναρπαστικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή και αν τις μεθοδεύσετε σωστά, θα ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, που θα σας δώσει χαρά.

Όταν περάσει η Αφροδίτη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, στις 17 Νοεμβρίου (και μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου), θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε, να ταξιδέψετε, να διασκεδάσετε και να απολαύσετε όμορφες συντροφικές στιγμές.

Από τις 5 Δεκεμβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου, ο Άρης στον Υδροχόο θα φέρει πολλές εντάσεις και διαπληκτισμούς στην προσωπική σας ζωή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:

Μέχρι τα μέσα Ιουλίου του 2014 η επαγγελματική σας πορεία γενικά θα είναι αργή και τα οικονομικά σας περιορισμένα. Θα έχετε πολλά καθήκοντα και κάποιες φορές θα νιώθετε εξαντλημένοι.

Στις 15 Απριλίου θα αγχωθείτε λόγω της έκλειψης στο Ζυγό και μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με άτομα του κοντινού σου περιβάλλοντος ή θα έχετε εμπόδια και ευτράπελα σε ένα ταξίδι που θα κάνετε εκείνες τις μέρες.

Η ηλιακή έκλειψη στις 29 Απριλίου στον Ταύρο, με τη βοήθεια του Ποσειδώνα, μπορεί να φέρει ευνοϊκές εξελίξεις σε ένα επαγγελματικό ζήτημα ή θα συζητήσετε μια εποικοδομητική ιδέα, για να προωθήσετε την καριέρα σας.

Από τις 29 Μαΐου ως τις 23 Ιουνίου θα λάβετε ευχάριστες ειδήσεις που αφορούν την επαγγελματική σας πρόοδο και σημαντικά άτομα από το χώρο σας θα σας εκτιμήσουν και θα θελήσουν να σας βοηθήσουν.

Από τις 16 Ιουλίου ο Δίας μπαίνει στο ζώδιό σας και αρχίζουν να βελτιώνονται οι συνθήκες στον εργασιακό χώρο και οι προοπτικές. Θα υπάρξουν αρκετές ευκολίες, αλλά μην αμελήσετε τις υποχρεώσεις σας και μην τεμπελιάσετε, θεωρώντας πως ο Δίας θα κάνει όλη τη δουλειά για εσάς.

Τα εισοδήματά σας θα αυξηθούν και ιδιαίτερα ο Σεπτέμβριος θα είναι αρκετά καλός και προσοδοφόρος μήνας, με τη βοήθεια της Αφροδίτης που διασχίζει το ζώδιο της Παρθένου.

Οι εκλείψεις του Οκτωβρίου θα σας βγάλουν λίγο από τη σειρά σας, αλλά θα επανέλθετε σύντομα και θα συνεχίσετε να δουλεύετε πολύ και να πετυχαίνετε τους στόχους σας.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων