Παρθένος - Αστρολογικές προβλέψεις για το 2014

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:

Τον Ιανουάριο θα κάνετε αρκετά ξεκαθαρίσματα στην προσωπική σας ζωή και οι μέρες δεν είναι κατάλληλες για νέες σχέσεις ή για δεσμεύσεις. Από τον Φεβρουάριο που θα ορθοδρομήσει και μέχρι τα μέσα Ιουλίου, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να πλησιάσετε τον ερωτικό σας σύντροφο και να διαλύσετε κάθε παρεξήγηση.

Μπορεί να ξεκινήσετε μια σοβαρή σχέση, να επισημοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα ή να σκεφτείτε να κάνετε ένα παιδί, ενώ δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να κάνετε ένα επαγγελματικό ξεκίνημα με το σύντροφό σας.

Η παρουσία της Αφροδίτης από αρχές Απριλίου μέχρι αρχές Μαΐου απέναντι από το ζώδιό σας, θα σας κάνει ρομαντικούς, ευαίσθητους και εκδηλωτικούς. Πολλά ωραία γεγονότα μπορούν να συμβούν αυτές τις μέρες στα προσωπικά σας θέματα, παρά την αναστάτωση που θα φέρουν οι εκλείψεις σε άλλους τομείς της ζωής σας.

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από 6 μέχρι 29 Σεπτεμβρίου, θα σας κάνει αξιαγάπητους και κεφάτους. Αξιοποιείστε την ευκαιρία να λάμψετε στο περιβάλλον σας, να κατακτήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει και να φροντίσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο τρόπο.

Η σεληνιακή έκλειψη στις 8 Οκτωβρίου μπορεί να ανατρέψει για λίγο το ευχάριστο κλίμα και να σας ξυπνήσει ανασφάλειες και ερωτηματικά. Η έκλειψη Ηλίου στο Σκορπιό στις 24 του ίδιου μήνα θα σας παρασύρει σε ρομαντικά τετ α τετ, τρυφερές συζητήσεις και σε όνειρα για το μέλλον.

Από τις 10 Δεκεμβρίου μέχρι το τέλος της χρονιάς θα αντιμετωπίσετε τα πρακτικά προβλήματα της σχέσης ή του γάμου σας και θα καταστρώσετε κοινά σχέδια, έχοντας τη συμπαράσταση και την αγάπη του ανθρώπου που αγαπάτε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:

Μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες τον Ιανουάριο, όμως το Φεβρουάριο και τις πρώτες μέρες του Μαρτίου η Αφροδίτη στον Αιγόκερω που θα έχει ορθοδρομήσει, θα φέρει λύσεις σε επαγγελματικά θέματα, ευκαιρίες για ξεκινήματα ή επέκταση και νέες συνεργασίες.

Τη θετική εξέλιξη βοηθά η παρουσία του Δία στον Καρκίνο μέχρι τα μέσα Ιουλίου, αλλά θα πρέπει να προσέχετε να μην παρασυρθείτε από μεγαλεπήβολα σχέδια, που δεν έχουν πρακτική εφαρμογή ή που κινδυνεύουν να αποτύχουν.

Ο Άρης που θα βρίσκεται στο Ζυγό μέχρι τις 26 Ιουλίου θα σας παρασύρει σε αρκετά έξοδα, για τις ανάγκες μιας επαγγελματικής δραστηριότητας, γιατί θα χρειαστεί να μετακομίσετε ή για τις σχεδιάζετε να αρραβωνιαστείτε ή να παντρευτείτε. Δεν θα μετανιώσετε για αυτές τις δαπάνες, φροντίστε όμως να μη δημιουργήσετε χρέη που θα δυσκολευτείτε να ρυθμίσετε.

Η πρώτη έκλειψη του 2014, στις 15 Απριλίου στο Ζυγό, επηρεάζει τα οικονομικά σας και μπορεί να ξοδέψετε χρήματα που δεν περιμένατε ή να υποστείτε κάποια απώλεια.

Στις 29 Απριλίου, με την ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο, θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα και ίσως αποφασίσετε να κάνετε ένα μεγάλο ταξίδι ή να ξεκινήσετε σπουδές.

Η Αφροδίτη στον Ταύρο από 29 Μαΐου ως 23 Ιουνίου θα βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας, αρκεί να είστε ψύχραιμοι και να σκέφτεστε λογικά.

Οι εκλείψεις του Οκτωβρίου θα φέρουν αναστάτωση στην καθημερινότητά σας, αλλά η Αφροδίτη στο Ζυγό από 29 Σεπτεμβρίου μέχρι 23 Οκτωβρίου θα συντελέσει στην επαγγελματική σας εξέλιξη και στην αύξηση των κερδών σας.

Να είστε προσεκτικοί το Φεβρουάριο, τον Ιούνιο και τον Οκτώβριο και φροντίστε να τακτοποιήσετε όλες σας τις εκκρεμότητες όσο ο Κρόνος είναι στο Σκορπιό, γιατί από τις 23 Δεκεμβρίου θα περάσει στον Τοξότη, δυσκολεύοντας λίγο την πορεία σας.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων