Υδροχόος - Αστρολογικές προβλέψεις για το 2014

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:

Με τον κυβερνήτη σας στον Κριό όλο το 2014, δεν θα πλήξετε καθόλου. Θα είστε γεμάτοι νέες ιδέες και όρεξη να δραστηριοποιείστε σε διάφορους τομείς. Ο Κρόνος στο Σκορπιό θα συνεχίσει να σας ωθεί να ψάχνετε τον εαυτό σας, να ανακαλύπτετε τα όριά σας και τις επιθυμίες σας.

Θα γίνουν αρκετές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή τους πρώτους δυο μήνες του χρόνου, κυρίως ξεκαθαρίσματα και απολογισμοί. Κάποιοι από εσάς θα αποφασίσουν να τελειώσουν μια σχέση ή ένα γάμο που δεν οδηγεί πουθενά. Όσο κι αν σας στοιχίσει, θα καταλάβετε αργότερα πως ήταν μια σωστή απόφαση.

Από τις 6 Μαρτίου μέχρι τις 5 Απριλίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας. Θα έχετε πολλά άτομα γύρω σας που θα θαυμάζουν το κέφι και την εξυπνάδα σας. Νέοι έρωτες θα μπουν στη ζωή σας, πολλά φλερτ και προσκλήσεις για διασκέδαση.

Οι εκλείψεις του Απριλίου δεν επηρεάζουν την πορεία των προσωπικών σας σχέσεων, αλλά ίσως προκύψουν προβλήματα με φίλους ή θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με οικογενειακά θέματα.

Ο Αύγουστος είναι επίσης καλός μήνας για την εξέλιξη των συναισθηματικών σας σχέσεων. Με τον Ερμή στο Λέοντα να προβάλλει τα αναμφισβήτητα προσόντα σας, κανένας δεν θα μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σας.

Ο Δίας στο Λέοντα θα είναι από τα μέσα Ιουλίου ένας καλός σύμμαχος σε όλα σας τα σχέδια. Φτάνει να μπορέσετε να ελέγξετε την ανυπομονησία και τον παρορμητισμό σας.

Ο Άρης στον Υδροχόο από τις 5 Δεκεμβρίου θα σας δώσει ενέργεια, θα ενισχύσει την αποφασιστικότητά σας και θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε και να πετύχετε όσα θέλετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:

Είναι μια σημαντική χρονιά για την εξέλιξη της καριέρας σας. Θα έχετε βέβαια πολλές υποχρεώσεις και θα χρειαστεί να προσπαθήσετε αρκετά, αλλά δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορείτε να καταφέρετε.

Ακόμα και όσοι λόγω του Κρόνου χάσατε τη δουλειά σας ή μειώθηκε το εισόδημά σας, θα μπορέσετε να ανακάμψετε, αρκεί να συνεχίσετε να προσπαθείτε με επιμονή και κουράγιο.

Ο Ποσειδώνας που βρίσκεται στους Ιχθύες δυσκολεύει την προσπάθειά σας να διαχειρίζεστε σωστά οικονομικά θέματα και όταν ενεργοποιείται από γρήγορους πλανήτες μπορεί να σπαταλάτε χρήματα χωρίς να το σκεφτείτε.

Ο Ερμής στο ζώδιό σας από μέσα Φεβρουαρίου μέχρι μέσα Μαρτίου φέρνει ευκαιρίες για προβολή, για παρέες, για νέες γνωριμίες, αλλά και για επαγγελματικές προτάσεις. Μη βιαστείτε να αποφασίσετε ή να προτείνετε κάτι τις μέρες που θα κινείται ανάδρομα.

Ο Άρης στο Ζυγό, κυρίως τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, θα φέρει επαγγελματικές ευκαιρίες, που θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο.

Ένα καλό διάστημα για να αυξήσετε το εισόδημά σας και να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια είναι από τις 23 Οκτωβρίου μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο Σκορπιό.

Από τις 5 Δεκεμβρίου ο Άρης θα είναι στο ζώδιό σας και θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις στα θέματα που αντιμετωπίζετε, αν δεν το καταφέρατε ήδη τους προηγούμενους μήνες. Προσοχή μόνο στις επιπόλαιες κινήσεις λόγω βιασύνης.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων