Ετήσιες προβλέψεις για το 2018

 Φέτος δε θα έχουμε ξεχωριστές ετήσιες προβλέψεις για κάθε ζώδιο γιατί χρειάζονται πολλές σελίδες για να συμπεριλαμβάνονται τα αστρολογικά γεγονότα όλης της χρονιάς και πάλι δεν θα είναι πλήρης ανάλυση γιατί όπως ξέρετε, σημασία έχει ο ατομικός χάρτης καθενός και σε ποιους οίκους πραγματοποιούνται οι διελεύσεις και οι όψεις. Κάθε μήνα όμως θα βρίσκετε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
 Ας δούμε τις κυριότερες πλανητικές θέσεις του 2018.


Δίας στον Σκορπιό: Φέρνει στην επιφάνεια αλήθειες που προτιμούσατε να αγνοείτε γιατί δεν αντέχατε να τις παραδεχτείτε. Και μόνο γνωρίζοντας καλά τον εαυτό σας θα μπορέσετε να προχωρήσετε, έστω κι αν είναι επίπονο να συνειδητοποιήσετε τις πληγές, τις φοβίες και τα πάθη σας. Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα αποκτήσετε δύναμη και αντοχές.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι), οι Καρκίνοι και οι Ιχθύες που γεννήθηκαν το δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο.
Ο Δίας θα παραμείνει στον Σκορπιό μέχρι τις 8 Νοεμβρίου και επιδρά άμεσα στον τομέα των οικονομικών. Θα ωφεληθείτε από κληρονομιές, θα αξιοποιήσετε περιουσιακά στοιχεία, θα ρυθμίσετε δάνεια και οφειλές. Αρκετοί θα σταθείτε στα πάλι πόδια σας μετά από μια δύσκολη περίοδο και άλλοι θα επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας κερδίζοντας εξουσία και χρήματα. Να ελέγχετε κάθε σας βήμα, μη γίνετε αλαζόνες, χειριστικοί ή ματαιόδοξοι.
Θα αυξηθεί ο κίνδυνος πολεμικών συγκρούσεων, θα υπάρξει συντονισμένη δράση για να ανακουφιστούν ομάδες και λαοί που υποφέρουν και θα γίνουν αγώνες για τα σεξουαλικά δικαιώματα.


Δίας στον Τοξότη: Από τις 8 Νοεμβρίου ο Δίας θα βρίσκεται στο σπίτι του, στο ζώδιο που κυβερνά και θα αναδείξει όλα τα θετικά χαρακτηριστικά του. Ευνοεί τις σπουδές, τα ταξίδια και τις συναλλαγές με το εξωτερικό. Θα είστε ανοιχτόμυαλοι, γενναιόδωροι, θα επιδιώκετε να εξελιχθείτε πνευματικά και θα αντιμετωπίζετε αισιόδοξα τις δυσκολίες.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες), οι Κριοί και οι Λέοντες του πρώτου δεκαήμερου. Ο έρωτας θα παίξει σημαντικό ρόλο στις ζωές όλων, θα είναι έντονη η διάθεση για εξερευνήσεις και για περιπέτειες.


Κρόνος στον Αιγόκερο: Είναι θέση κυριαρχίας για τον Κρόνο (κυβερνά τον Αιγόκερο) και τα 2,5 περίπου χρόνια που θα βρίσκεται εδώ θα σταθεροποιήσει ό,τι αξίζει να παραμείνει στη ζωή σας και θα γκρεμίσει ο,τιδήποτε επιπόλαιο, ψεύτικο ή άχρηστο. Όσοι έχετε κουραστεί προσπαθώντας να καταφέρετε κάποιους στόχους θα ανταμειφθείτε. Οι εξελίξεις θα είναι αργές αλλά ό,τι εδραιωθεί τώρα θα αντέξει στον χρόνο.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι), οι Ταύροι και οι Παρθένοι του πρώτου δεκαήμερου. Για να πετύχετε απαιτείται πειθαρχία, υπομονή και καλή οργάνωση. Μπορεί να χρειαστεί να κλείσετε έναν κύκλο πριν ξεκινήσετε κάτι πιο σίγουρο. Να φύγετε από μια δουλειά που δεν σας προσφέρει αυτά που επιθυμείτε, να χωρίσετε από έναν σύντροφο που σας ταλαιπωρεί ή να απαλλαγείτε από τις κακές συνήθειες αν θέλετε να βελτιώσετε τη ζωή σας.
Θα δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις να καταξιωθείτε επαγγελματικά και κοινωνικά, δεν θα έχετε αυταπάτες για τις ικανότητές σας και θα βάζετε εφικτούς, ρεαλιστικούς στόχους. Όσοι κατάφεραν να διακριθούν με δόλια μέσα ή σκαρφάλωσαν στις πλάτες άλλων θα χάσουν τα προνόμιά τους και θα πάρουν αυτό που αξίζουν.
Θα γίνουν αλλαγές σε θέσεις –κλειδιά  και θα αναλάβουν άλλα άτομα ηγετικούς ρόλους σε ομάδες, σε κόμματα, σε οργανισμούς και σε κράτη. Θα είναι έντονος ο συντηρητισμός και η προσπάθεια να υπερασπίζονται όλοι τα κεκτημένα τους.


Ουρανός στον Ταύρο: Περνά στον Ταύρο στις 15 Μαΐου. Από τις 7 Αυγούστου ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Ταύρο, περνά ανάδρομος στον Κριό στις 6 Νοεμβρίου, στις 7 Ιανουαρίου 2019 ορθοδρομεί στον Κριό και επιστρέφει στον Ταύρο στις 6 Μαρτίου όπου θα παραμείνει μέχρι τις 26 Απριλίου 2026.
Από αυτή την πρώτη είσοδό του στον Ταύρο φέτος επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι που γεννήθηκαν τις πρώτες μέρες του πρώτου δεκαήμερου.
Ετοιμαστείτε να αφήσετε πίσω ό,τι σας κρατάει στάσιμους, να ανακαλύψετε τις κρυφές σας δυνατότητες και να διεκδικήσετε καλύτερα και περισσότερα δώρα από τη ζωή. Δύσκολα θα είναι για όσους παραμείνετε προσκολλημένοι στη ρουτίνα σας και δεν εναρμονίζεστε με τις αλλαγές που θα προκύπτουν σε διάφορους τομείς.
Η επίδραση του Ουρανού θα είναι έντονη στην οικονομία των κρατών, στις αγοραπωλησίες και στα τραπεζικά συστήματα. Οι ζυμώσεις ξεκινούν από τον Μάιο και σταδιακά θα γίνουν πολλές αλλαγές στον τρόπο φορολογίας, ίσως στο νόμισμα μιας χώρας και γενικά σε ό,τι σχετίζεται με τα χρήματα.


Οι 5 εκλείψεις του 2018
1. 31 Ιανουαρίου – Ολική έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Λέοντα: Ό,τι εμποδίζει την πορεία και την εξέλιξή σας πρέπει να ξεπεραστεί για να μπορείτε ελεύθεροι από βάρη να δουλέψετε για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού και τα ζώδια της φωτιάς που γεννήθηκαν στην αρχή του δεύτερου δεκαήμερου.

2. 15 Φεβρουαρίου – Μερική έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στον Υδροχόο: Είναι καιρός για αλλαγές και ανανέωση. Θα κυνηγήσετε φιλόδοξους επαγγελματικούς στόχους, σχέσεις που σας καταπίεζαν θα τελειώσουν και θα αποκτήσετε νέα ενδιαφέροντα. Επηρεάζονται πιο πολύ τα ζώδια του αέρα και τα ζώδια του σταθερού σταυρού που έχουν γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαήμερου.

3. 13 Ιουλίου – Μερική έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στον Καρκίνο: Ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια ανακινούνται με αυτή την έκλειψη. Κληρονομιές, ό,τι σχετίζεται με την ιδιαίτερη πατρίδα σας, με τη συγκατοίκηση και με την αλλαγή κατοικίας. Επηρεάζονται πιο πολύ τα παρορμητικά ζώδια και τα ζώδια του νερού που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου και στην αρχή του τρίτου δεκαήμερου.

4. 27 Ιουλίου – Ολική έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Υδροχόο: Θα διεκδικείτε με πάθος ό,τι σας αξίζει και θα συγκρουστείτε με όσους σας καταπιέζουν. Μπορείτε να έχετε επιτυχίες αν δράτε ψύχραιμα και αν αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις. Οι αλλαγές θα φέρουν καλύτερες προοπτικές και κέρδη. Πιο πολύ επηρεάζονται τα σταθερά ζώδια και τα ζώδια του αέρα που γεννήθηκαν το πρώτο δεκαήμερο.

5. 11 Αυγούστου – Μερική έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στον Λέοντα: Χρειάζεται αρκετή προσοχή λόγω του τετραγώνου Ερμή – Δία που σπρώχνει σε υπερβολές αλλά θα υπάρξουν ευκαιρίες να προωθήσετε την καριέρα σας. Θα αντιληφθείτε κάποιες κακές επιλογές και θα κάνετε αισιόδοξο ξεκίνημα στην προσωπική σας ζωή. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια της φωτιάς και τα σταθερά ζώδια που γεννήθηκαν το δεύτερο δεκαήμερο.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων