2013 Αστρολογικές προβλέψεις για Διδύμους

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013

Οι πρώτες μέρες του μήνα σας βρίσκουν άκεφους ή προβληματισμένους. Η Νέα Σελήνη στις 3 Δεκεμβρίου φέρνει τα πάνω κάτω σε σχέσεις και συνεργασίες και σας προκαλεί εκνευρισμό και δυσφορία. Τίποτα δεν είναι καταδικασμένο σε αποτυχία. Προσπαθήστε να καταλάβετε την αιτία των διαφωνιών, για να μπορέσετε να συνεννοηθείτε. Τις επόμενες μέρες θα δείτε πιο καθαρά τα όσα συμβαίνουν και θα επέμβετε δυναμικά, αποκαθιστώντας την ηρεμία στην προσωπική σας ζωή. Τα επαγγελματικά σας δείχνουν να βελτιώνονται, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να ανακάμψετε οικονομικά. Η Πανσέληνος στις 17, στο ζώδιό σας, σας κάνει ρομαντικούς και ευαίσθητους. Θα περάσετε όμορφα με το σύντροφό σας ή με άτομα που εκτιμάτε. Αλλά το τελευταίο δεκαήμερο παρουσιάζονται πάλι θέματα που σας αποξενώνουν από το σύντροφό σας και θα προβληματιστείτε για το μέλλον της σχέσης.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2013

Για εσάς ο Νοέμβριος θα αρχίσει με εντάσεις και αναποδιές στον εργασιακό χώρο, που θα επηρεάσουν τη διάθεσή σας. Μικρά προβλήματα υγείας θα σας απασχολήσουν και θα χρειαστεί να κάνετε εξετάσεις ή να αλλάξετε τη διατροφή σας και να σταματήσετε κάποιες βλαβερές συνήθειες. Η φυσική σας κατάσταση χρειάζεται βελτίωση.

Ο εκνευρισμός σας θα γίνει αιτία να τσακωθείτε με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος και ειδικά μέχρι τις 10 Νοεμβρίου, να ελέγχετε τα λόγια και τις πράξεις σας. Η ηρεμία στον επαγγελματικό χώρο θα αποκατασταθεί στα μέσα του μήνα και θα υπάρξουν ευκαιρίες να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Αρκεί να μην αφήσετε την απαισιοδοξία σας να κυριαρχήσει και να επιστρατεύσετε τη λογική σας, για να λύσετε θέματα που θα προκύψουν στις 17 του μήνα, με την Πανσέληνο.

Αντιπαραθέσεις θα υπάρξουν στη σχέση ή στο γάμο σας, γιατί τα βλέπετε όλα μαύρα, αλλά η κατάσταση θα βελτιωθεί αν ηρεμήσετε.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων