5/12/2016 – 11/12/2016 Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΕΒΔΟΜΑΔΑ 5/12/2016 – 11/12/2016

ΚΡΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 7 Δεκεμβρίου θα βοηθήσει να αναθερμάνετε φιλίες που είχαν ατονήσει το τελευταίο διάστημα, θα είστε εξωστρεφείς, αλτρουιστές και θα δείχνετε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας για το κοινωνικό σύνολο συμμετέχοντας σε διάφορες δραστηριότητες. Στις παρέες θα είστε δημοφιλείς, δεν θα χάνετε ευκαιρία να περάσετε καλά και κάποια φλερτ θα εξελιχτούν σε χαλαρές σχέσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα μάθετε κάτι ευχάριστο για μια νομική υπόθεση ή για ένα θέμα σχετικό με το εξωτερικό στις 9 Δεκεμβρίου με το εξάγωνο Ήλιου Δία, μπορεί να συζητήσετε για μια νέα συνεργασία αλλά θα είστε πολύ χαλαροί και δεν θα πάρετε αποφάσεις. Οι εξελίξεις θα καθυστερούν στις 10 με τη σύνοδο Ήλιου Κρόνου, μπορεί να νομίζετε πως οι προσπάθειές σας θα πάνε χαμένες, όμως αν κινηθείτε με ψυχραιμία θα ξεπεράσετε σύντομα τα εμπόδια.

ΤΑΥΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με το εξάγωνο Ήλιου Δία στις 9 Δεκεμβρίου θα έχετε υπέρμετρη αισιοδοξία και θα βασίζεστε περισσότερο στη διαίσθηση παρά στη λογική σας, θα αφήσετε στην άκρη τις υποχρεώσεις για να διασκεδάσετε και να δείτε αγαπημένα άτομα. Οικονομικά θέματα απαιτούν προσοχή για να λυθούν στις 10 με τη σύνοδο Ήλιου Κρόνου, οι ανασφάλειές σας θα διαλυθούν μετά από συζήτηση με τον σύντροφό σας που θα ξεκαθαρίσει τις διαφωνίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Οι προοπτικές στον επαγγελματικό τομέα θα βελτιωθούν αρκετά από τις 7 Δεκεμβρίου με την Αφροδίτη στον Υδροχόο γιατί θα έχετε ενδιαφέρουσες προτάσεις για μια νέα θέση, θα αξιοποιείτε με άνεση τα ταλέντα σας και θα πετυχαίνετε τους στόχους σας χωρίς να παραμελείτε την προσωπική σας ζωή. Θα σας υποστηρίξουν άτομα που ξέρουν τι αξίζετε αλλά και κάποιοι νέοι φίλοι που θα γοητευτούν από τις δημιουργικές σας ασχολίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μια νέα αγάπη θα σας ενθουσιάσει στις 9 Δεκεμβρίου με το εξάγωνο Ήλιου Δία, θα είστε δημιουργικοί, καλοπροαίρετοι, πολύ εκδηλωτικοί, θα διασκεδάσετε με φίλους ή θα επιδιώξετε να αναθερμάνετε τη σχέση με τον σύντροφό σας. Μια παρεξήγηση στις 10 με τη σύνοδο Ήλιου Κρόνου θα φέρει προσωρινές δυσκολίες στη σχέση σας, ίσως μείνετε μακριά για λίγο αλλά τελικά θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε αφού ο ένας θα υποχωρήσει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας σε δραστηριότητες που δεν τολμούσατε στο παρελθόν ή θα βάλετε νέους επαγγελματικούς στόχους με την Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 7 Δεκεμβρίου γιατί θα έχετε κέφι, αισιοδοξία και διάθεση να εξερευνήσετε πολλούς νέους τομείς. Δεν αποκλείεται να προκύψει μια ερωτική σχέση ή μια καλή φιλία με κάποιον που ζει μακριά, θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε νομικά θέματα ή θα κάνετε ένα ταξιδάκι.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα αντιμετωπίζετε πιο αισιόδοξα τις οικονομικές εκκρεμότητες αλλά και τις επαγγελματικές προκλήσεις από τις 7 Δεκεμβρίου με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, θα δίνετε μεγάλη σημασία στην φερεγγυότητα των ατόμων που βρίσκονται δίπλα σας και μπορεί να ρισκάρετε αν υπάρχει πιθανότητα κέρδους. Αρκετοί θα σκεφτείτε να κάνετε μια δουλειά με τον σύντροφό σας ή θα καλύπτετε τις ανάγκες σας κυρίως με τα δικά του εισοδήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μια επικερδής συνεργασία θα ξεκινήσει στις 9 Δεκεμβρίου με το εξάγωνο Ήλιου Δία, η ατμόσφαιρα στο γραφείο θα είναι εορταστική και δεν θα συγκεντρώνεστε στις βαρετές υποχρεώσεις σας ενώ κάποιοι θα ασχοληθείτε με θέματα του σπιτιού. Στις 10 με τη σύνοδο Ήλιου Κρόνου ίσως τσακωθείτε με έναν ηλικιωμένο συνάδελφο ή θα καθυστερούν να κλείσουν κάποιες συμφωνίες, να είστε ήρεμοι και να μην παραμελήσετε την υγεία σας.

ΛΕΟΝΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η Αφροδίτη θα κινείται απέναντι από το ζώδιό σας από τις 7 Δεκεμβρίου και θα φέρει ευχάριστες ανατροπές στις προσωπικές σας σχέσεις αλλά και σε συνεργασίες. Δεν θα αντέχετε την καταπίεση και θα απομακρυνθείτε από ανθρώπους που είναι εξαρτημένοι, γκρινιάρηδες ή καταπιεστικοί. Θα είστε ανοιχτόμυαλοι, γοητευτικοί, ριψοκίνδυνοι, μπορεί να δείξετε ερωτικό ενδιαφέρον σε περισσότερα από ένα άτομα αλλά θα το απολαμβάνετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Νομικά ζητήματα, σπουδές και επαγγελματικές συμφωνίες ευνοούνται με το εξάγωνο Ήλιου Δία στις 9 Δεκεμβρίου, θα βρίσκετε τρόπο να πείθετε τους συνομιλητές σας χωρίς κόπο, θα γνωρίσετε αξιόλογα άτομα και ίσως αρχίσετε μια ερωτική σχέση. Με τη σύνοδο Ήλιου Κρόνου στις 10 δεν θα έχετε την ενέργεια που απαιτείται για να τελειώσετε σημαντικές δουλειές, θα απογοητεύεστε εύκολα και θα δυσκολεύεστε να αποφασίσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα νιώθετε χαρούμενοι και τυχεροί στις 9 Δεκεμβρίου με το εξάγωνο Ήλιου Δία, θα πάρετε ή θα δώσετε δώρα, θα διοργανώσετε μια οικογενειακή γιορτή και κάποιοι θα αποφασίσετε πως είναι καιρός να συγκατοικήσετε με τον σύντροφό σας. Με τη σύνοδο Ήλιου Κρόνου στις 10 θα τακτοποιήσετε οικογενειακά θέματα, θα λύσετε μια παρεξήγηση με ηλικιωμένο συγγενή ή θα ασχοληθείτε με την οργάνωση του προσωπικού σας χώρου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Νέες ευκαιρίες για επαγγελματικές επιτυχίες φέρνει από τις 7 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη στον Υδροχόο γιατί θα έχετε δημιουργικές ιδέες, πολλή ενέργεια και αρκετούς έμπιστους φίλους που θα σας υποστηρίζουν. Η τεχνολογία θα παίξει σημαντικό ρόλο στην άνεση της καθημερινότητάς σας αλλά και στην αύξηση των εσόδων σας, θα πάρετε αρκετά χρήματα από νέες συνεργασίες και μπορεί να παρουσιαστεί ένας νέος έρωτας στη δουλειά.

ΖΥΓΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ευχάριστες συναντήσεις με φίλους, πολλά φλερτ και γνωριμίες που θα σας κάνουν να καρδιοχτυπήσετε θα φέρει το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο από τις 7 Δεκεμβρίου. Θα έχετε πολλές προτάσεις για διασκέδαση, θα παρευρεθείτε σε εκδηλώσεις που θα ικανοποιήσουν την επιθυμία σας για πνευματική τροφή, θα είστε γενναιόδωροι με τον σύντροφό σας αλλά δεν θα δώσετε πολλά δικαιώματα σε παλιούς και νέους έρωτες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ευχάριστες εξελίξεις σε μια επαγγελματική υπόθεση θα φέρει το εξάγωνο Ήλιου Δία στις 9 Δεκεμβρίου, ίσως βρείτε δουλειά σε άλλη πόλη ή θα κάνετε κάποια ταξίδια που θα σας ανανεώσουν, θα αποφέρουν κέρδη αλλά και μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Στις 10 με τη σύνοδο Ήλιου Κρόνου θα παρουσιαστούν εμπόδια σε μια συμφωνία, θα υπάρχουν καθυστερήσεις στις μετακινήσεις ή θα έρθετε σε αντιπαράθεση με γείτονες και με αδέλφια.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η παρουσία της Αφροδίτης στον Υδροχόο από τις 7 Δεκεμβρίου ανακινεί την ανάγκη σας να γίνετε πιο ανεξάρτητοι και να έχετε την ευθύνη όσων σας αφορούν. Μπορεί να μετακομίσετε σε πιο λειτουργικό σπίτι ή για να μην εισβάλλουν πια στη ζωή σας τα μέλη της οικογένειάς σας, θα συνεχίσετε όμως να υποστηρίζετε και να φροντίζετε τα άτομα που αγαπάτε, θα τους συμβουλεύεστε για σοβαρά θέματα και θα μοιράζεστε κοινές εμπειρίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Οικονομικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες ευνοούνται με το εξάγωνο Ήλιου Δία στις 9 Δεκεμβρίου, θα επιθυμείτε να αυξήσετε τα κέρδη σας και ίσως ρισκάρετε περισσότερο από όσο πρέπει αν και η διαίσθησή σας θα είναι καλός οδηγός. Με τη σύνοδο Ήλιου Κρόνου στις 10 θα συμβουλευτείτε άτομα κύρους για να βάλετε σε τάξη οικονομικές εκκρεμότητες, θα περιορίσετε τα έξοδά σας και κάποιοι θα δεχτείτε οικονομική ενίσχυση.

ΤΟΞΟΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αγαπημένοι φίλοι από μακριά θα σας επισκεφτούν στις 9 Δεκεμβρίου με το εξάγωνο Ήλιου Δία, θα έχετε πολλές προσκλήσεις για διασκέδαση αλλά και φλερτ που θα σας φτιάξουν τη διάθεση ακόμα κι αν ξέρετε πως δεν θα εξελιχθούν σε κάτι σοβαρό. Με τη σύνοδο Ήλιου Κρόνου στις 10 θα νιώσετε έτοιμοι να ξεμπερδεύετε από άτομα που κάνουν δύσκολη τη ζωή σας ή θα εξετάσετε ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος με τον σύντροφό σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο σπουδών σε αντικείμενο που σχετίζεται με τη δουλειά σας από τις 7 Δεκεμβρίου με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, θα ταξιδεύετε για τις επαγγελματικές σας επαφές και παράλληλα θα γνωρίζετε καλύτερα κάποια άτομα που θα σας εντυπωσιάσουν. Δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα και να κάνετε μαζί ένα ταξιδάκι, γενικά θα είστε γοητευτικοί, ετοιμόλογοι και αποφασισμένοι να περνάτε όμορφα.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η διάθεσή σας θα είναι πολύ ευχάριστη στις 9 Δεκεμβρίου με το εξάγωνο Ήλιου Δία και θα δείτε πιο αισιόδοξα τα θέματα που σας απασχολούν, θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις συζητώντας με άτομα που αγαπάτε και εμπιστεύεστε. Θα προσπαθήσετε να ανασυγκροτηθείτε στις 10 με τη σύνοδο Ήλιου Κρόνου αφήνοντας πίσω παλιές σχέσεις και αναμνήσεις που είναι δυσάρεστες, θα είστε διστακτικοί αλλά έτοιμοι να προχωρήσετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα αλλάξει ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τη διαχείριση των οικονομικών σας από τις 7 Δεκεμβρίου με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, θα αποφεύγετε τις άστοχες και επιπόλαιες ενέργειες, χωρίς όμως να αγχώνεστε για το μέλλον. Νέες συνεργασίες, μια θέση που περιμένατε από καιρό ή επέκταση των δραστηριοτήτων σας θα φέρουν κέρδη αλλά και αισιοδοξία, αφού θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε κάποιες υποχρεώσεις και θα ανασάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Λάμψη, γοητεία, χιούμορ, ενθουσιασμό και πολλές κατακτήσεις θα φέρει η Αφροδίτη που από τις 7 Δεκεμβρίου θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, θα πετύχετε τους στόχους σας τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στα προσωπικά σας. Θα είστε εκδηλωτικοί με τον σύντροφό σας αλλά δεν θα επιτρέπετε να σας ελέγχει ή να σας καταπιέζει, απρόβλεπτοι έρωτες θα αναστατώσουν τη ζωή σας και θα υπάρχουν πολλές προτάσεις για διασκέδαση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα ακούσετε θετικά σχόλια για όσα έχετε καταφέρει, θα σας προτείνουν δουλειά ή ένα ταξίδι με το εξάγωνο Ήλιου Δία, θα ξεπεράσετε εύκολα τις διαφωνίες σε μια συνεργασία και αρκετοί θα κάνετε πολύ καλή εντύπωση σε μια κοινωνική εκδήλωση. Με τη σύνοδο Ήλιου Κρόνου θα είστε αυστηροί και απαιτητικοί, δεν θα συγχωρείτε τα λάθη, ίσως κινδυνέψει μια φιλία ή μια συνεργασία και κάτι που περιμένετε να γίνει θα καθυστερήσει.

ΙΧΘΥΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο από τις 7 Δεκεμβρίου θα κάνει πιο έντονη την επιθυμία σας για ξενοιασιά, θα βελτιωθεί η ψυχολογία σας και θα μπορέσετε να ξεπεράσετε μια ιστορία που σας ταλαιπώρησε πολύ καιρό. Θα συνειδητοποιήσετε πως όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι και πως είστε υπεύθυνοι για τις κακές επιλογές, δεν θα χάσετε άλλο χρόνο άδικα και θα καταστρώσετε αισιόδοξα σχέδια, παρέα με άτομα που αγαπάτε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα έχετε αυτοπεποίθηση και ευχάριστη διάθεση στις 9 Δεκεμβρίου με το εξάγωνο Ήλιου Δία και δεν θα μπορείτε εύκολα να διακρίνετε τις παγίδες σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, μαζέψτε πληροφορίες λοιπόν και αποφασίστε αργότερα. Στις 10 με τη σύνοδο Ήλιου Κρόνου θα αντιμετωπίσετε την καχυποψία ή τα σχόλια των συναδέλφων σας, μια εκκρεμότητα στη δουλειά θα σας εκνευρίσει και θα πάρει χρόνο για να ρυθμιστεί.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων