10/10/2016-16/10/2016 Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΕΒΔΟΜΑΔΑ 10/10/2016 – 16/10/2016


ΚΡΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ξαφνικοί έρωτες θα φέρουν αλλαγές στη ζωή σας στις 15 Οκτωβρίου με την αντίθεση Ήλιου Ουρανού, αλλά όσοι αντιμετωπίζετε προβλήματα στη σχέση σας μπορεί να διαπληκτιστείτε τόσο άσχημα που ο χωρισμός θα είναι μονόδρομος. Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 16 θα είστε ευέξαπτοι, θα ανυπομονείτε να αλλάξετε όσα σας ταλαιπωρούν σε σχέσεις και συνεργασίες, θα ρισκάρετε για να πετύχετε αλλά ίσως φερθείτε επιπόλαια.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα παραστείτε σε μια κοινωνική εκδήλωση με άτομα από τη δουλειά στις 11 Οκτωβρίου με το εξάγωνο Άρη Ποσειδώνα, θα συζητήσετε για το πώς θα βελτιώσετε την απόδοσή σας ή θα εξετάσετε το ενδεχόμενο να ασχοληθείτε με κάτι καινούριο. Τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις στη δουλειά θα σας εκνευρίσουν πολύ στις 13 με το τετράγωνο Ερμή Άρη, θα επιμένετε πεισματικά στις απόψεις σας και θα έρθετε σε ρήξη με συναδέλφους.

ΤΑΥΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με το εξάγωνο Άρη Ποσειδώνα στις 11 Οκτωβρίου θα έχετε διάθεση για νέα ξεκινήματα γιατί θα νιώθετε γεμάτοι ενέργεια, θα συμμετέχετε σε ομαδικές προσπάθειες ή θα διασκεδάσετε με φίλους και μάλλον κάποιος θα εκφράσει ερωτικά συναισθήματα. Στις 13 με το τετράγωνο Ερμή Άρη θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες σε ένα επαγγελματικό ζήτημα, θα είστε πολύ αυστηροί με τους συνεργάτες σας και δεν θα ελέγχετε τον εκνευρισμό σας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Αποφύγετε τις εντάσεις στον εργασιακό χώρο στις 15 Οκτωβρίου με την αντίθεση Ήλιου Ουρανού για να μην κινδυνέψει μια συνεργασία, να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις και να κρίνετε ψύχραιμα τα δεδομένα για να μην κάνετε λάθη. Δεν θα αντέχετε την αγωνία για τις υποθέσεις που εκκρεμούν στις 16 με την Πανσέληνο στον Κριό, κούραση και άγχος σας έχουν καταβάλει το τελευταίο διάστημα και θα ψάξετε δυναμικές λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με την αντίθεση Ήλιου Ουρανού στις 15 Οκτωβρίου μπορεί να μάθετε κάτι για τον άνθρωπο που αγαπάτε που θα σας απογοητεύσει, θα είστε νευρικοί, ανυπόμονοι και θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος. Πολύ δυναμική θα είναι παρουσία σας στα κοινωνικά δρώμενα στις 16 με την Πανσέληνο στον Κριό, φίλοι από τα παλιά θα εμφανιστούν, θα απομακρύνετε άλλους και θα μάχεστε για τις ιδέες σας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μια ευκαιρία για επαγγελματική άνοδο θα παρουσιαστεί με το εξάγωνο Άρη Ποσειδώνα στις 11 Οκτωβρίου, θα είστε ανοιχτόμυαλοι, δραστήριοι και δεν θα έχετε υπομονή να περιμένετε τις εξελίξεις, θα βιάζεστε να πετύχετε τους στόχους σας. Στις 13 με το τετράγωνο Ερμή Άρη θα τσακωθείτε με τον σύντροφό σας για ένα περιουσιακό ζήτημα, θα είστε οξύθυμοι, μονοκόμματοι και καλό είναι να εκτονωθείτε κάνοντας γυμναστική.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα αφιερώσετε όλη τη μέρα στον σύντροφό σας στις 11 Οκτωβρίου με το εξάγωνο Άρη Ποσειδώνα, θα αποφασίσετε να ταξιδέψετε σε ένα ιδιαίτερο μέρος γιατί σας ενδιαφέρουν οι ασυνήθιστες εμπειρίες ή θα σχεδιάσετε το κοινό μέλλον σας. Στις 13 με το τετράγωνο Ερμή Άρη δεν θα μπορείτε να συνεννοηθείτε με τον σύντροφό σας για το πού θα μετακομίσετε, θα τσακώνεστε γιατί θέλει να σας επιβληθεί ή γιατί εσείς φέρεστε ανεύθυνα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Απρόοπτα γεγονότα θα φέρουν αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα αλλά  θα επηρεάσουν και την οικογενειακή σας ζωή, θα νιώθετε αδύναμοι να υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας ή θα γίνετε επιθετικοί και θα παρεξηγείστε εύκολα. Όσοι προβληματίζεστε με την πορεία της καριέρας σας θα αποφασίσετε βιαστικές αλλαγές με την Πανσέληνο στον Κριό στις 16, θα έχετε πείσμα, δεν θα υπολογίζετε το ρίσκο και ίσως μετανιώσετε αργότερα.

ΛΕΟΝΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Προσέξτε τα λόγια σας στις 15 Οκτωβρίου με την αντίθεση Ήλιου Ουρανού, διατηρήστε την ηρεμία σας για να αποφύγετε κόντρες με άτομα που αγαπάτε και δεχτείτε τις αλήθειες που θα αποκαλυφθούν σήμερα χωρίς ακραίες αντιδράσεις. Με την Πανσέληνο στον Κριό στις 16 θα αρχίσετε νέες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, θα σκεφτείτε να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι, να μετακομίσετε στο εξωτερικό ή θα αλλάξετε αντικείμενο σπουδών.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα βρείτε μια νέα ενδιαφέρουσα απασχόληση στις 11 Οκτωβρίου με το εξάγωνο Άρη Ποσειδώνα, θα κάνετε αλλαγές στη δουλειά για να αυξήσετε το εισόδημά σας ή θα συναντηθείτε με άτομα που θα σας βοηθήσουν να ρυθμίσετε εκκρεμότητες. Τα νεύρα σας θα είναι τεντωμένα στις 13 με το τετράγωνο Ερμή Άρη, θα αποφασίζετε επιπόλαια για σοβαρά θέματα, θα κοντράρεστε με συνεργάτες και θα είστε συνέχεια σε υπερδιέγερση.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα συναντήσετε ένα ενδιαφέρον άτομο στις 11 Οκτωβρίου με το εξάγωνο Άρη Ποσειδώνα που θα σας προκαλέσει έντονα συναισθήματα, όσοι είστε δεσμευμένοι θα κανονίσετε κάτι πρωτότυπο για να ξεφύγετε λίγο από τα τετριμμένα. Κάποια περιττά έξοδα που θα κάνει αγαπημένο σας άτομο θα γίνουν αιτία προστριβών γιατί δεν θα έχετε ηρεμία να συζητήσετε όμορφα, για να αποφύγετε μεγαλύτερους μπελάδες κάντε κάτι δημιουργικό.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Προσέχετε τις οικονομικές συμφωνίες και τις συναλλαγές με την αντίθεση Ήλιου Ουρανού στις 15 Οκτωβρίου, σιγουρευτείτε πώς ό,τι αγοράζετε είναι χρήσιμο για να μην μετανιώσετε αργότερα και μην αγχώνεστε, το εισόδημά σας θα αυξηθεί. Τα οικονομικά θέματα που εκκρεμούν θα σας αγχώσουν στις 16 με την Πανσέληνο στον Κριό, είστε ικανοί να βρείτε λύσεις αλλά πρέπει να καταπολεμήσετε το άγχος και να αποφασίζετε με ηρεμία.

ΖΥΓΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με την αντίθεση Ήλιου Ουρανού στις 15 Οκτωβρίου θα έχετε απρόβλεπτες εξελίξεις στην ερωτική σας σχέση, μπορεί να φύγει ένα άτομο που θεωρούσατε δεδομένο ή θα παρεξηγηθείτε με τον σύντροφό σας και νιώσετε μεγάλη ανασφάλεια. Προβλήματα στις ερωτικές σχέσεις και σε συνεργασίες θα αναδείξει η Πανσέληνος στον Κριό στις 16, θα είστε πεισματάρηδες, εύθικτοι αλλά για να αποφύγετε τα χειρότερα συζητήστε με ψυχραιμία.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα καλέσετε καλούς συνεργάτες στο σπίτι για να γνωριστείτε καλύτερα ή για να συζητήσετε ήσυχα τους όρους μιας συμφωνίας με το εξάγωνο Άρη Ποσειδώνα στις 11 Οκτωβρίου ενώ αρκετοί θα εξετάσετε το ενδεχόμενο να αλλάξετε δουλειά. Στις 13 με το τετράγωνο Ερμή Άρη οικογενειακές διενέξεις θα διαταράξουν την ησυχία σας, θα φερθείτε εγωιστικά προσπαθώντας να υπερασπιστείτε το δίκιο σας και θα προκαλέσετε προστριβές.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα είστε δημιουργικοί, εξωστρεφείς και δυναμικοί στις 11 Οκτωβρίου με το εξάγωνο Άρη Ποσειδώνα, θα φλερτάρετε με άτομα που θα γνωρίσετε σε μια εκδήλωση και θα διασκεδάσετε με αγαπημένους φίλους ή με τον σύντροφό σας. Στις 13 με το τετράγωνο Ερμή Άρη θα προσπαθείτε να είστε συγκαταβατικοί και ψύχραιμοι, όμως έχετε κουραστεί από τον αγώνα για επιβίωση και θα ξεσπάσετε την οργή σας σε όποιον σας φερθεί άσχημα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Στις 15 Οκτωβρίου με την αντίθεση Ήλιου Ουρανού το πρόγραμμά σας θα ανατραπεί από ξαφνικά γεγονότα, θα διαπληκτιστείτε με συνεργάτες ή θα διαπιστώσετε ότι έχετε εμπιστευτεί ανθρώπους που δεν άξιζαν την εκτίμησή σας. Θα νιώθετε αδικημένοι στη δουλειά με την Πανσέληνο στον Κριό στις 16 ή θα θέλετε να κερδίσετε περισσότερα και δεν θα διστάσετε να ψάξετε μια νέα ευκαιρία ενώ κάποιοι θα προσπαθήσετε να αναδειχτείτε.

ΤΟΞΟΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ερωτικά καβγαδάκια και παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα θα φέρει στις 15 Οκτωβρίου η αντίθεση Ήλιου Ουρανού, θα αποκαλυφθούν στοιχεία για ένα δικό σας άτομο που θα σας κάνουν να επανεξετάσετε το αν πρέπει να συνεχίσετε να είστε μαζί. Ξαφνικούς έρωτες θα φέρει η Πανσέληνος στον Κριό στις 16, θα είστε ιδιότροποι, εκκεντρικοί, κόντρες με τον σύντροφό σας θα καταλήγουν σε τσακωμό και θα προσπαθείτε να επικρατήσετε.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα τακτοποιήσετε τους λογαριασμούς του σπιτιού και άλλες οικονομικές εκκρεμότητες με το εξάγωνο Άρη Ποσειδώνα στις 11 Οκτωβρίου, θα συζητήσετε για το πώς θα αυξήσετε τα έσοδά σας ή θα ξοδέψετε χρήματα για να ανακαινίσετε τον χώρο σας. Στις 13 με το τετράγωνο Ερμή Άρη θα διαπληκτιστείτε για οικονομικά θέματα με ένα φίλο, ίσως νιώσετε ανασφάλεια για το μέλλον και θα εκτονωθείτε συμμετέχοντας σε μια εκδήλωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ευχάριστα θα περάσετε στις 11 Οκτωβρίου με το εξάγωνο Άρη Ποσειδώνα, αρκεί να οργανώσετε ενδιαφέρουσες δραστηριότητες παρέα με τα άτομα που αγαπάτε, θα έχετε πολλή ενέργεια και πρέπει να την εκτονώσετε με χορό και γυμναστική. Στις 13 με το τετράγωνο Ερμή Άρη θα δουλέψετε σκληρά για να τακτοποιήσετε υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει στη δουλειά αλλά θα είστε βιαστικοί, αγχωμένοι και δεν θα αποφασίζετε σωστά.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με την αντίθεση Ήλιου Ουρανού στις 15 Οκτωβρίου θα έχετε διαφωνίες με μέλη της οικογένειάς σας που δεν αντιλαμβάνονται τα προβλήματά σας, οι υποχρεώσεις σας στη δουλειά θα αυξηθούν και θα υπάρχει ένταση με συναδέλφους. Θα αποφασίσετε να μετακομίσετε ξαφνικά στις 16 με την Πανσέληνο στον Κριό, θα πάρετε ρίσκα σε θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας και θα επιδιώκετε να επιβληθείτε σε όλους γύρω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μια γνωριμία με ασυνήθιστο τρόπο ίσως εξελιχθεί σε ρομαντική σχέση στις 11 Οκτωβρίου με το εξάγωνο Άρη Ποσειδώνα, θα είστε επικοινωνιακοί, δημιουργικοί και οι έξυπνες ιδέες σας θα εντυπωσιάσουν τα άτομα που θα βρίσκονται κοντά σας. Ένας παλιός έρωτας από μακριά θα εμφανιστεί στις 13 με το τετράγωνο Ερμή Άρη αλλά δεν θα μπορείτε να ανεχτείτε ιδιοτροπίες και καταπίεση, θα προτιμήσετε να κάνετε ένα ευχάριστο ταξιδάκι.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Δεν θα ανέχεστε υποδείξεις, θα είστε ισχυρογνώμονες και ευέξαπτοι στις 15 Οκτωβρίου με την αντίθεση Ήλιου Ουρανού, συζητήσεις με αδέλφια και γείτονες μπορεί να καταλήξουν σε τσακωμό ή θα αποκαλύψετε τις πραγματικές τους προθέσεις. Ευκαιρίες για νέες ευχάριστες εμπειρίες θα φέρει στις 16 η Πανσέληνος στον Κριό, θα διακριθείτε στο κοινωνικό και στο επαγγελματικό περιβάλλον, θα ταξιδέψετε και θα κάνετε νέες γνωριμίες.

ΙΧΘΥΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με το εξάγωνο Άρη Ποσειδώνα στις 11 Οκτωβρίου θα περάσετε όμορφα με παλιούς και νέους φίλους, θα συμμετέχετε σε δραστηριότητες που απαιτούν αντοχή και θα κάνετε επίδειξη των ικανοτήτων σας αποσπώντας κολακευτικά σχόλια. Θα σας σχολιάσουν αρνητικά σε μια κοινωνική εκδήλωση στις 13 με το τετράγωνο Ερμή Άρη γιατί θα φερθείτε εγωιστικά ή με αγένεια, όμως θα έχετε ευκαιρία να κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις για περιουσιακά και οικονομικά θέματα στις 15 Οκτωβρίου με την αντίθεση Ήλιου Ουρανού γιατί θα είστε απρόσεκτοι και εύθικτοι, να προσέχετε τι υπογράφετε και μην εμπλακείτε σε ανούσιες αντιπαραθέσεις. Τα αυξημένα έξοδα σας έχουν αγχώσει και θα ενεργοποιηθείτε με την Πανσέληνο στον Κριό στις 16, ίσως σας κάνουν πρόταση για δουλειά ή θα εισπράξετε χρήματα που περιμένατε πολύ καιρό.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων