12/12/2016 - 18/12/2016 Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΕΒΔΟΜΑΔΑ 12/12/2016 – 18/12/2016


ΚΡΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ένα αγαπημένο άτομο από μακριά θα επικοινωνήσει μαζί σας με το τρίγωνο Ήλιου Ουρανού στις 12 Δεκεμβρίου, θα εκδηλώσει τα συναισθήματά του και ίσως σκεφτεί να σας επισκεφτεί ή θα κάνετε μαζί ένα ταξίδι. Θα έχετε πολλή ενέργεια, θα ενθουσιαστείτε με την προοπτική ενός ταξιδιού, θα αποφασίσετε να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας σε νέες ασχολίες αλλά θα αλλάζετε εύκολα γνώμη και θα φέρεστε απότομα όταν σας καταπιέζουν.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Κάποια προβλήματα στις σπουδές ή σε μια επαγγελματική συμφωνία θα σας αναγκάσουν στις 14 Δεκεμβρίου με την Πανσέληνο στους Διδύμους να εξετάσετε πάλι όλα τα δεδομένα και να χαράξετε νέα πολιτική για να πετύχετε τους στόχους σας. Θα είστε ανασφαλείς, αναποφάσιστοι, θα παρεξηγείτε εύκολα αυτά που σας λένε, θα αποκαλύπτετε μυστικά που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση και θα υπάρχουν καθυστερήσεις σε ταξίδια.

ΤΑΥΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ένας παλιός έρωτας θα εμφανιστεί αναπάντεχα στις 12 Δεκεμβρίου με το τρίγωνο Ήλιου Ουρανού αλλά δεν πρέπει να πάρετε στα σοβαρά τα λόγια του εκτός κι αν είναι πρόθυμος να αποδείξει ότι σοβαρεύτηκε. Θα έχετε ανάγκη να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς και να εξασφαλίσετε σταθερότητα σε όλους τους τομείς, θα αποδείξετε την αξία σας σε όσους σας αμφισβητούν ή θα σχεδιάσετε μια νέα ενδιαφέρουσα απασχόληση.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα είναι δύσκολο να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας για οικονομικά και για επαγγελματικά ζητήματα στις 14 Δεκεμβρίου με την Πανσέληνο στους Διδύμους, δεν θα μπορείτε να οργανωθείτε και ίσως χαλάσετε πολλά χρήματα σε περιττές αγορές ή σε ταξίδι με αγαπημένα πρόσωπα. Το άγχος σας θα είναι υπερβολικό και θα κάνει πιο έντονους τους φόβους σας ότι κάποιοι δεν σας αγαπάνε ειλικρινά αλλά από εσάς εξαρτάται να συνέλθετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα συμβούν διάφορα ευχάριστα γεγονότα στην προσωπική σας ζωή που θα ανατρέψουν το πρόγραμμά σας στις 12 Δεκεμβρίου με το τρίγωνο Ήλιου Ουρανού και ίσως εξαντληθείτε προσπαθώντας να κάνετε πολλά πράγματα. Θα κάνετε ασυνήθιστες γνωριμίες και είναι πολύ πιθανό να νιώσετε κεραυνοβόλο έρωτα για κάποιον ή θα σας εκδηλώσει το ενδιαφέρον του ένας φίλος, πάντως θα περάσετε καλά ό,τι κι αν κάνετε με την παρέα σας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 14 Δεκεμβρίου θα σας αναστατώσει και δεν θα μπορείτε να αποφασίσετε με σύνεση για τα θέματα που σας απασχολούν. Θα έχετε μεγάλη ανησυχία για την πρόοδο των επαγγελματικών σας, τα διλήμματα θα είναι σοβαρά αλλά θα διστάζετε να δεσμευτείτε και αρκετοί θα νιώθετε την ανάγκη για ριζικές αλλαγές. Σχέσεις και συνεργασίες θα δοκιμαστούν , θα τσακώνεστε και ίσως χωρίσετε προσωρινά.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αγωνία για το μέλλον, απογοήτευση και κάποια διλήμματα θα φέρει στις 14 Δεκεμβρίου η Πανσέληνος στους Διδύμους, θα νιώθετε εξαντλημένοι και δεν θα μπορείτε να διαχειριστείτε δύσκολες καταστάσεις. Θα απομονωθείτε για να ηρεμήσετε αλλά κάποια άτομα που σας συμπαθούν θα προσπαθήσουν να σας στηρίξουν, ίσως αναπολείτε παλιούς έρωτες που έληξαν άδοξα ή θα υπάρχουν μπερδέματα σε μια παράνομη ή δύσκολη σχέση.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα καταφέρετε να ρυθμίσετε μια επαγγελματική υπόθεση που σας είχε ταλαιπωρήσει ή θα πάρετε θετική απάντηση στο αίτημά σας για μια νέα θέση εργασίας που κυνηγούσατε από καιρό με το τρίγωνο Ήλιου Ουρανού στις 12 Δεκεμβρίου ενώ κάποιοι δεν θα προλαβαίνετε να ηρεμήσετε λόγω της πολλής δουλειάς. Θα έχετε πολλή ενέργεια, κέφι και όρεξη να δρομολογήσετε νέα σχέδια, αλλά καλό είναι να αποφασίζετε με ψυχραιμία.

ΛΕΟΝΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Γλυκόπικρα θα είναι τα συναισθήματά σας και η συμπεριφορά σας άστατη στις 14 Δεκεμβρίου με την Πανσέληνο στους Διδύμους, παλιοί φίλοι θα εμφανιστούν για να θυμηθείτε καλές εποχές και κάποια πρόσωπα θα σας προβληματίσουν με τη στάση τους. Αν επενδύσετε σε άτομα που θα γνωρίσετε σε παρέα αυτές τις μέρες μάλλον θα σας φερθούν άσχημα στην πορεία και θα απογοητευτείτε, προτιμήστε να μείνετε με όσους εμπιστεύεστε.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ευχάριστες ανατροπές θα φέρει στη ζωή σας το τρίγωνο Ήλιου Ουρανού στις 12 Δεκεμβρίου, μια αλλαγή στην καριέρα σας είναι πολύ πιθανή ή θα αρχίσετε κάποια πολύ ενδιαφέρουσα δραστηριότητα που θα σας βοηθήσει να εκτονώσετε την ανεξάντλητη ενέργειά σας. Το εξωτερικό, τα ταξίδια και οι σπουδές ευνοούνται, οι νέες γνωριμίες έχουν σημαντικό ρόλο τόσο στην προβολή των ταλέντων σας όσο και στη έναρξη νέων σχέσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Όσοι έχετε κοινές επενδύσεις ή οικονομικές υποχρεώσεις με τον σύντροφό σας θα συμβεί κάτι ευχάριστο στις 12 Δεκεμβρίου με το τρίγωνο Ήλιου Ουρανού που ίσως λύσει οριστικά και με έξυπνο τρόπο ένα πρόβλημα ή θα αυξήσει το εισόδημά σας. Το φλερτ με ένα ιδιαίτερο άτομο θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σας, μια πρόσκληση από συγγενή θα συνοδεύεται από κάποιου είδους παροχές και θέματα του σπιτιού θα τακτοποιηθούν.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Δεν θα προλαβαίνετε να ασχοληθείτε με όλα τα επαγγελματικά ζητήματα που σας απασχολούν με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 14 Δεκεμβρίου γιατί θα είστε κουρασμένοι ή γιατί δεν θα μπορείτε να συγκεντρωθείτε, θα αρχίζετε κάτι και θα βαριέστε να το τελειώσετε. Κάποιοι θα έχετε παράπονα από τη συμπεριφορά συναδέλφων ή από την έλλειψη ενδιαφερόντων και ίσως δημιουργήσετε εντάσεις στον χώρο αν δεν σας στηρίζουν.

ΖΥΓΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα αποδράσετε από τις καθημερινές υποχρεώσεις  στις 12 Δεκεμβρίου με το τρίγωνο Ήλιου Ουρανού για να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι με τον σύντροφό σας ή για να διασκεδάσετε με την παρέα σας. Θα μάθετε κάτι ευχάριστο για ένα αγαπημένο άτομο, ίσως συμβάλετε κι εσείς στην επιτυχία του όπως μπορείτε, αρκετοί θα ασχοληθείτε με δημόσιες σχέσεις και επαγγελματικές προοπτικές, όμως παραμονεύουν ξαφνικοί και μεγάλοι έρωτες.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα είστε νευρικοί, ανικανοποίητοι ή σε υπερδιέγερση με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 14 Δεκεμβρίου, θα θυμάστε όλα τα σχέδιά σας που δεν μπορέσατε να πραγματοποιήσετε, θα νιώθετε θλίψη αλλά και ανησυχία για το αύριο. Δεν θα μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για επαγγελματικά θέματα ή για σπουδές, τα ταξίδια θα έχουν εμπόδια ή δεν θα ευχαριστηθείτε τη διαδρομή, θα φέρεστε παράξενα και δεν θα συνεννοείστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Όσοι εξαρτάστε οικονομικά από τον σύντροφό σας ή έχετε εκκρεμότητες με κοινά δάνεια, διατροφές ή φορολογικά θέματα θα ταλαιπωρηθείτε στις 14 Δεκεμβρίου με την Πανσέληνο στους Διδύμους γιατί θα υπάρχει καχυποψία και αγωνία για τις εξελίξεις. Η ανασφάλεια θα είναι έντονη σε όσους έχετε προβληματικές ή αρρωστημένες σχέσεις, ίσως ανταλλάξετε πικρά λόγια που θα οδηγήσουν σε προσωρινή απομάκρυνση ή σε χωρισμό.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ζητήματα που αφορούν τη βελτίωση των οικονομικών σας ευνοούνται με το τρίγωνο Ήλιου Ουρανού στις 12 Δεκεμβρίου, θα ξαφνιαστείτε ευχάριστα γιατί θα πάρετε πίσω ένα ποσό που είχατε δανείσει ή που σας οφειλόταν εδώ και πολύ καιρό. Θα κλείσετε επικερδείς συμφωνίες, θα έχετε καλές ιδέες για να επεκτείνετε τη δουλειά σας, οι σχέσεις με συνεργάτες θα είναι άψογες και κάποιοι θα κερδίσετε χρήματα από προσωρινή εργασία.

ΤΟΞΟΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η ισχυρή ερωτική έλξη για ένα άτομο που θα γνωρίσετε κάτω από περίεργες συνθήκες στις 12 Δεκεμβρίου με το τρίγωνο Ήλιου Ουρανού μπορεί να οδηγήσει σε σχέση, αλλά δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια. Θα είστε ενθουσιώδεις, δυναμικοί, ανυπόμονοι και δεν θα διστάζετε να πάρετε ριψοκίνδυνες αποφάσεις θέλοντας να αλλάξετε πολλά στον τρόπο που ζείτε, θα απαλλαγείτε από όσα σας καταπιέζουν και θα αρχίσετε νέες δραστηριότητες.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με την Πανσέληνο απέναντι από το ζώδιό σας στις 14 Δεκεμβρίου δεν θα μπορείτε να ηρεμήσετε, θα έχετε ανασφάλεια τόσο για επαγγελματικά θέματα όσο και για την πορεία της σχέσης ή του γάμου σας, οι διαφωνίες θα είναι πολλές και τα παράπονα δεν θα επιτρέπουν να συζητήσετε πολιτισμένα. Η επικοινωνία με τα άτομα γύρω σας θα οδηγεί σε αδιέξοδα, κάποιες συνεργασίες θα κινδυνέψουν, θα είστε ανήσυχοι και ανικανοποίητοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα είστε πιο τολμηροί από ό,τι συνήθως στις 12 Δεκεμβρίου με το τρίγωνο Ήλιου Ουρανού, θα αντιδράτε απότομα όταν κάτι σας ενοχλεί και ίσως διαπληκτιστείτε με μέλη της οικογένειας που θα προσπαθήσουν να εισβάλλουν στη ζωή σας, απαγορεύοντάς τους να ασχολούνται μαζί σας. Ένα αγαπημένο πρόσωπο από το παρελθόν ίσως εμφανιστεί ξαφνικά αναστατώνοντας τη ζωή σας, αλλά μη βιαστείτε να πιστέψετε όλα όσα ακούσετε.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Οι διαφορές με συναδέλφους και συνεργάτες θα είναι πολύ πιο έντονες στις 14 Δεκεμβρίου με την Πανσέληνο στους Διδύμους, θα νιώθετε αδύναμοι, μπερδεμένοι και όσοι δεν είστε ικανοποιημένοι από την πρόοδο της δουλειάς σας θα είστε αγχώδεις και απαισιόδοξοι. Μην επιβαρύνετε τον οργανισμό σας με άσκοπη σπατάλη ενέργειας, πρέπει να ξεκουραστείτε για να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας και να μην κινδυνεύει η υγεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αναταραχή στην ερωτική σας ζωή θα φέρει η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 14 Δεκεμβρίου, μπορεί να παραμελήσετε τον σύντροφό σας γιατί θα ασχολείστε με πιο ενδιαφέροντα πράγματα ή θα ανακαλύψει ότι ένας έρωτας από το παρελθόν προσπαθεί να ξαναμπεί στη ζωή σας. Δεν θα είναι εύκολο να συνεννοηθείτε γιατί θα υπάρχει καχυποψία, θα αντιμετωπίζετε επιπόλαια τις διαφωνίες, δεν θα δέχεστε παρατηρήσεις και αντιρρήσεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα έχετε μια απροσδόκητη πρόταση για συνεργασία στις 12 Δεκεμβρίου με το τρίγωνο Ήλιου Ουρανού, κάποιοι θα αποφασίσετε τελευταία στιγμή να επισκεφτείτε φίλους που μένουν μακριά ή θα ακυρώσετε προγραμματισμένες υποχρεώσεις για να έχετε χρόνο να διασκεδάσετε και να ξεκουραστείτε. Ένας φίλος θα σας εκφράσει τα ερωτικά του συναισθήματα αλλά δύσκολα θα ανταποκριθείτε γιατί έχετε πιο ενδιαφέρουσες ασχολίες.

ΙΧΘΥΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Οικογενειακά προβλήματα, καβγαδάκια και δυσκολίες στη συνεννόηση θα φέρει η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 14 Δεκεμβρίου, θα νομίζετε ότι σας αδικούν, δεν θα έχετε υπομονή να βρείτε λύσεις σε τρέχουσες εκκρεμότητες και αρκετοί θα νιώθετε ότι είστε πολύ κουρασμένοι. Ίσως σας αναθέσουν ευθύνες που δεν σας αναλογούν, θα κάνετε συνεχώς παράπονα ή θα επιδιώξετε να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας για να ηρεμήσετε.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Όσοι νιώθετε να πνίγεστε σε μια δουλειά χωρίς προοπτικές θα κάνετε την επανάστασή σας στις 12 Δεκεμβρίου με το τρίγωνο Ήλιου Ουρανού διεκδικώντας καλύτερη μεταχείριση ή αλλάζοντας αντικείμενο, όμως σήμερα οι βιαστικές αποφάσεις δεν οδηγούν σε σταθερές καταστάσεις. Προσέξτε μην κάνετε περιττά έξοδα, αξιοποιήσετε τα προσόντα σας για να αυξήσετε τα έσοδά σας χωρίς όμως να καταφύγετε σε ριψοκίνδυνες επιλογές.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων