14/11/2016 – 20/11/2016 Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΕΒΔΟΜΑΔΑ 14/11/2016 – 20/11/2016


ΚΡΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αν ο σύντροφός σας βρίσκεται μακριά αυτό το διάστημα θα τσακωθείτε με το τετράγωνο Ερμή Ποσειδώνα στις 18 Νοεμβρίου γιατί θα αποκαλυφθεί ένα μυστικό, όσοι ταξιδεύετε να είστε προσεκτικοί και να οργανωθείτε σωστά για να μην κάνετε λάθη. Στις 20 με το εξάγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα θα βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε, θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις σε τρέχοντα προβλήματα και θα οργανώσετε τις επόμενες κινήσεις σας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 14 Νοεμβρίου θα μεγαλώσει το άγχος σας για το πώς θα καλύψετε οικονομικές υποχρεώσεις ή πώς θα διατηρήσετε τα κεκτημένα σας και θα κάνετε προσεκτικούς χειρισμούς για να μη χάσετε όσα έχετε καταφέρει στη δουλειά αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Θα αποφύγετε τα ρίσκα και τις συμφωνίες που δεν σας εξασφαλίζουν σταθερά εισοδήματα και θα επιδιώξετε να ωφεληθείτε από κάποιο ακίνητο.

ΤΑΥΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με το τετράγωνο Ερμή Ποσειδώνα στις 18 Νοεμβρίου θα τσακωθείτε με ένα φιλικό πρόσωπο που κάνει σχόλια πίσω από την πλάτη σας ή θα πιστέψετε τις υποσχέσεις που θα ακούσετε από μια νέα γνωριμία και είναι πολύ πιθανό να εξαπατηθείτε. Μια σχέση με άτομο από μακριά θα γίνει πιο σοβαρή με το εξάγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα στις 20, αν και δεν θα συγχωρείτε εύκολα τις παρασπονδίες, θα είστε καχύποπτοι και απαιτητικοί.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Σταθερότητα και αυτοπεποίθηση θα φέρει η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 14 Νοεμβρίου, θα κάνετε θετικά επαγγελματικά βήματα αποδεικνύοντας τι μπορείτε να καταφέρετε, οι αποφάσεις θα βασίζονται σε στοιχεία και όχι στον παρορμητισμό, δεν θα ανέχεστε επιπολαιότητες και αντιρρήσεις από τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας, αλλά θα τους υποστηρίζετε και θα δείχνετε με πολλούς τρόπους την αγάπη και την εκτίμησή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Νωθρότητα και αγωνία για το μέλλον φέρνει η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 14 Νοεμβρίου, θα περάσετε αρκετό χρόνο αναπολώντας ήρεμες περιόδους της ζωής σας ή πρόσωπα που σας έκαναν να νιώθετε ασφάλεια. Θα είστε πιο εσωστρεφείς, προσεκτικοί σε πράξεις και λόγια, θα εκμυστηρευτείτε τις ανησυχίες σας μόνο σε άτομα που εμπιστεύεστε, θα απομακρύνετε όσους σας ταράζουν, θα είστε προσγειωμένοι, λογικοί και πολύ σοβαροί.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Στις 18 Νοεμβρίου με το τετράγωνο Ερμή Ποσειδώνα δεν θα μπορείτε να κρίνετε αντικειμενικά τι σας συμφέρει και δεν πρέπει να πάρετε αποφάσεις για σημαντικά επαγγελματικά θέματα ή για μια νέα συνεργασία γιατί μάλλον θα αποτύχετε. Στις 20 με το εξάγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα θα συζητήσετε με άτομα που εμπιστεύεστε την πορεία των οικονομικών και της καριέρας σας αλλά και την έναρξη μιας νέας επικερδούς απασχόλησης.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 14 Νοεμβρίου θα είστε πολύ αυστηροί με τα άτομα που βρίσκονται κοντά σας, θα προσπαθείτε να διαπιστώσετε αν σας αγαπάνε οι φίλοι σας και θα στηρίζετε ολόψυχα τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε. Θα επιδιώξετε να γνωρίσετε αξιόλογα άτομα που θα σας βοηθήσουν να αναδειχτείτε ή να προωθήσετε τα σχέδιά σας, θα έχετε πείσμα, επιμονή, αλλά μπορεί να ζηλέψετε ένα άτομο από την παρέα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα είστε δημιουργικοί και υπερβολικά ενθουσιώδεις στις 18 Νοεμβρίου με το τετράγωνο Ερμή Ποσειδώνα αλλά θα παίρνετε επιπόλαιες αποφάσεις, μην κλείσετε σημαντικές συμφωνίες, προσέχετε αν ταξιδεύετε και αποφύγετε τις καταχρήσεις. Στις 20 με το εξάγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα θα συζητήσετε με τον σύντροφό σας την προοπτική μιας συνεργασίας, ένα μακρινό ταξίδι ή θα ενημερωθείτε για την πρόοδο ενός νομικού θέματος.

ΛΕΟΝΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Στις 18 Νοεμβρίου με το τετράγωνο Ερμή Ποσειδώνα θα είστε μπερδεμένοι και μπορεί να ξεσπάσετε χωρίς λόγο στον σύντροφό σας, κάποιοι θα υποσχεθείτε πολλά σε ένα νέο φλερτ και αρκετοί θα πέσετε θύματα της γοητείας ενός επιπόλαιου έρωτα. Στις 20 με το εξάγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα θα προγραμματίσετε τις υποχρεώσεις σας για να σας μείνει χρόνος να φροντίσετε τον εαυτό σας αλλά και για να βάλετε σε τάξη το γραφείο σας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Προσοχή στις επαγγελματικές επιλογές και στο πώς θα συμπεριφερθείτε σε συναδέλφους και ανωτέρους με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 14 Νοεμβρίου, θα είστε ιδιότροποι, θα παρεξηγείστε εύκολα και θα παραπονιέστε νομίζοντας πως σας αγνοούν. Τα σχέδιά σας δεν θα υλοποιούνται εύκολα, όμως αρκετοί θα ανταμειφθείτε για όσα πετύχατε το προηγούμενο διάστημα ή θα δεχτείτε πρόταση για δουλειά από έναν παλιό συνεργάτη.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μην αγνοήσετε τις διαμαρτυρίες ενός συγγενή ή του συγκατοίκου σας με το τετράγωνο Ερμή Ποσειδώνα στις 18 Νοεμβρίου για να αποφύγετε περιττές εντάσεις, γάμοι και σχέσεις θα κινδυνέψουν επειδή θα υπάρχουν σκάνδαλα, ψέματα ή επιπολαιότητες. Στις 20 με το εξάγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα θα μιλήσετε ανοιχτά στον σύντροφό σας για αυτά που σας ενοχλούν, θα κάνετε υποδείξεις σε όλους αλλά θα επιβραβεύετε τις καλές πράξεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα ολοκληρωθεί ένας κύκλος επαγγελματικών προσπαθειών και θα είστε πολύ ικανοποιημένοι με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 14 Νοεμβρίου γιατί θα μπορέσετε να περάσετε στο επόμενο στάδιο στοχεύοντας σε περισσότερα κέρδη. Θα εμπιστεύεστε την διαίσθησή σας, θα έχετε πολλές απαιτήσεις από όλους και θα κρίνετε αυστηρά το κάθε τι, η δράση σας θα επεκταθεί στο εξωτερικό, θα τελειώσετε τις σπουδές σας και θα διακριθείτε.

ΖΥΓΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Όσοι ταλαιπωρείστε από εκκρεμότητες που δεν σας επιτρέπουν να νιώσετε σταθερότητα θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις στις 14 Νοεμβρίου με την Πανσέληνο στον Ταύρο αξιοποιώντας την πείρα και τη διαίσθησή σας. Θα επιδιώξετε να συνεννοηθείτε πιο καλά με τον σύντροφό σας, θα ρυθμίσετε οικονομικά ζητήματα που αφορούν και τους δυο και θα ζητήσετε συμβουλές για να αξιοποιήσετε την ακίνητη περιουσία σας χωρίς ρίσκα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μπορεί να παρασυρθείτε από την επιθυμία για επαγγελματική άνοδο με το τετράγωνο Ερμή Ποσειδώνα στις 18 Νοεμβρίου και θα πάρετε τολμηρές αποφάσεις που δεν θα σας βγουν σε καλό ή θα βασιστείτε σε ανακριβείς πληροφορίες. Θα συζητήσετε με κάποιους συγγενείς κληρονομικά θέματα στις 20 με το εξάγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα και θα ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα ή μπορεί να κάνετε επαγγελματική έδρα στο σπίτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Στις 18 Νοεμβρίου με το τετράγωνο Ερμή Ποσειδώνα θα πιστέψετε άτομα που θα σας τάξουν υλική ή συναισθηματική ασφάλεια, θα είστε επιρρεπείς στα λάθη, ίσως δανείσετε χρήματα που δεν θα πάρετε πίσω ή θα ερωτευτείτε ένα ανέντιμο άτομο. Στις 20 με το εξάγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα μπορεί να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση, θα κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις με τον σύντροφό σας ή θα συναντηθείτε με αγαπημένους φίλους.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με την Πανσέληνο απέναντι από το ζώδιό σας στις 14 Νοεμβρίου πολλές δυσκολίες στις προσωπικές σχέσεις και σε συνεργασίες θα τονιστούν, αναγκάζοντάς σας να κάνετε ξεκαθαρίσματα. Θα προσπαθήσετε να επιβάλετε τους όρους σας για να αποφύγετε μεγαλύτερη ταλαιπωρία, θα νιώσετε πολύ δεμένοι με κάποιους ανθρώπους και θα κάνετε φιλότιμες προσπάθειες να συνεννοηθείτε, προσφέροντάς τους παράλληλα μεγάλη στήριξη.

ΤΟΞΟΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα αναγκαστείτε να αναλάβετε κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις στις 18 Νοεμβρίου με το τετράγωνο Ερμή Ποσειδώνα γιατί θα εκμεταλλευτούν την καλοσύνη σας ή θα έχετε υπερβολική σιγουριά, καθόλου σωστή κρίση και θα κάνετε λάθη. Θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο για να τακτοποιήσετε τον χώρο σας με το εξάγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα στις 20, θα διοργανώσετε μια γιορτή ή θα προγραμματίσετε να χαλάσετε χρήματα για ψώνια.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 14 Νοεμβρίου θα πρέπει να κλείσετε παλιούς λογαριασμούς και να τακτοποιήσετε υποχρεώσεις που σας προκαλούν δυσφορία, αλλά μόνο αν κάνετε το καθήκον σας θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε. Η υγεία σας χρειάζεται προσοχή, κυρίως γιατί θα νιώθετε εξασθενημένοι, όσοι αναζητάτε μια θέση εργασίας θα δυσκολευτείτε αλλά κάτι θα βρείτε με τη βοήθεια ενός παλιού γνωστού.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ένας παλιός έρωτας θα τριγυρνά στο μυαλό σας στις 14 Νοεμβρίου με την Πανσέληνο στον Ταύρο και ίσως κάνετε κάποια προσπάθεια να τα ξαναβρείτε. Θα ψάχνετε συμπαράσταση και αγάπη για να πάρετε κουράγιο αλλά δεν αποκλείεται να παρεξηγηθείτε με τον σύντροφό σας επειδή θα είστε εσωστρεφείς ή θα κάνετε επικριτικά σχόλια όταν κάτι δεν σας αρέσει ενώ κάποιοι θα γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας φανεί σοβαρό και ήρεμο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με το τετράγωνο Ερμή Ποσειδώνα στις 18 Νοεμβρίου θα πέσετε θύματα παραπληροφόρησης ή θα υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας και δεν θα αποφασίζετε σωστά σε σοβαρά επαγγελματικά θέματα ενώ ίσως δώσετε αφορμή για δυσμενή σχόλια. Στις 20 με το εξάγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα θα συμφιλιωθείτε με έναν φίλο που δεν μιλούσατε πολύ καιρό, θα ξεκουραστείτε και ίσως συζητήσετε με έμπιστο άτομο για μια συνεργασία.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Οικογενειακά κυρίως θέματα θα έρθουν στο προσκήνιο με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 14 Νοεμβρίου και πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή και κατανόηση για να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις και τις εντάσεις. Θα φιλοξενήσετε αγαπημένα άτομα, ίσως θα ασχοληθείτε με την ανακαίνιση του χώρου σας και κάποιοι θα εξετάσετε το ενδεχόμενο να συγκατοικήσετε με τον σύντροφό σας ή θα λύσετε κάποια θέματα με τον συγκάτοικό σας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Στις 18 Νοεμβρίου με το τετράγωνο Ερμή Ποσειδώνα μη στηριχτείτε στην παρότρυνση άσχετων ατόμων για να κάνετε αγορές ή επενδύσεις, να είστε μετρημένοι και να μην εμπλακείτε σε δραστηριότητες που δεν έχουν εγγυημένο κέρδος. Μια παλιά οφειλή θα σας απασχολήσει στις 20 με το εξάγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα, θα επιθυμείτε διακαώς να ρυθμίσετε όλες τις εκκρεμότητες και θα τα καταφέρετε γιατί θα κινηθείτε οργανωμένα.

ΙΧΘΥΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα είστε κυκλοθυμικοί, βιαστικοί και θα παρασύρεστε εύκολα από μεγάλα λόγια στις 18 Νοεμβρίου με το τετράγωνο Ερμή Ποσειδώνα, θα καταφύγετε σε υπερβολές για να πετύχετε τους στόχους σας αλλά μπορεί να εμπλακείτε σε ένα σκάνδαλο. Στις 20 με το εξάγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα θα περάσετε τον περισσότερο χρόνο σας με φίλους που είχατε να δείτε πολύ καιρό, θα διασκεδάσετε και ίσως γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον άτομο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα νιώθετε πως δεν σας καταλαβαίνουν ή πως αδιαφορούν για αυτά που σας συμβαίνουν με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 14 Νοεμβρίου και θα προσπαθήσετε να αποκαταστήσετε την επικοινωνία. Επαγγελματικές συμφωνίες και ταξίδια θα έχουν κάποιες δυσκολίες αλλά θα έχετε οφέλη αν πιστέψετε στις δυνατότητές σας, όσοι θα ξεκινήσετε μια επιχειρηματική δραστηριότητα πρέπει να είστε προσεκτικοί, ήρεμοι και να μην αγχώνεστε.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων