17/10/2016 - 23/10/2016 Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΕΒΔΟΜΑΔΑ 17/10/2016 - 23/10/2016


ΚΡΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα είστε δυναμικοί και σίγουροι για τον εαυτό σας στις 19 Οκτωβρίου με τη σύνοδο Άρη Πλούτωνα, κάτι καλό θα συμβεί στα επαγγελματικά σας και θα το γιορτάσετε με τον σύντροφό σας οργανώνοντας μια ειδυλλιακή ερωτική βραδιά. Απρόοπτες εξελίξεις στη σχέση σας θα σας αναστατώσουν στις 20 με την αντίθεση Ερμή Ουρανού, δεν θα έχετε υπομονή και μπορεί να τσακωθείτε με τον σύντροφό σας γιατί δεν θα τον καταλαβαίνετε.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με την παρουσία της Αφροδίτης στον Τοξότη από τις 18 Οκτωβρίου νέες προοπτικές θα παρουσιαστούν στον επαγγελματικό τομέα, θα βρείτε μια δουλειά που θα έχει αρκετά ταξίδια, θα γνωρίσετε κόσμο και θα έχετε κοινωνική προβολή. Θα αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις στα θέματα που σας ενδιαφέρουν, θα ζήσετε πολλές περιπέτειες και θα είστε γεμάτοι ενθουσιασμό για κάθε τι καινούριο που θα παρουσιάζεται στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Οι σχέσεις σας θα γίνουν ουσιαστικές και πιο χαρούμενες με την Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 18 Οκτωβρίου, θα αφήσετε στην άκρη τις ανασφάλειες και την ανάγκη να ελέγχετε τα πάντα και θα έχετε καλύτερη επικοινωνία με τα άτομα που αγαπάτε. Επίσης ευνοούνται τα οικονομικά θέματα, οι επενδύσεις και τα έσοδα από ταξίδια, από το εμπόριο αλλά και κάθε τι που θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την ψυχική σας ισορροπία.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Επαγγελματικές ή νομικές υποθέσεις θα έχουν θετική εξέλιξη, εμπορικές συμφωνίες θα αποφέρουν κέρδη στις 19 Οκτωβρίου με τη σύνοδο Άρη Πλούτωνα, ταξίδια και σπουδές θα είναι ευχάριστα και θα αποκομίσετε ενδιαφέρουσες εμπειρίες. Στις 20 με την αντίθεση Ερμή Ουρανού θα χρειαστεί να δουλέψετε περισσότερο για να τελειώσετε με κάποιες υποχρεώσεις, θα εκνευρίζεστε εύκολα και θα έχετε άγχος για τα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με την Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας στις 18 Οκτωβρίου θα ζείτε πιο έντονα τις ερωτικές σας σχέσεις, θα εξωτερικεύετε εύκολα τα συναισθήματά σας, αλλά δεν θα αντέχετε τη ρουτίνα και τη στασιμότητα. Όσοι είστε ερωτευμένοι θα σχεδιάσετε όμορφα πράγματα για το μέλλον και θα συνεργάζεστε άψογα χωρίς να προσπαθείτε να καταπιέσετε τον σύντροφό σας. Αρκετοί θα συζητήσετε για νέες συνεργασίες και επαγγελματικά ταξίδια.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Στις 19 Οκτωβρίου με τη σύνοδο Άρη Πλούτωνα θα διεκδικήσετε χρήματα που σας οφείλουν, θα προσπαθήσετε να ρυθμίσετε δάνεια και οικονομικές εκκρεμότητες, ο εκνευρισμός σας θα είναι έντονος αν βρείτε εμπόδια και θα φερθείτε απότομα. Οι σκέψεις σας θα είναι μπερδεμένες στις 20 με την αντίθεση Ερμή Ουρανού και θα δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε με τους ανθρώπους γύρω σας, θα παρεξηγείστε εύκολα και δεν θα ηρεμείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Όσοι έχετε δυσαρεστηθεί από τον σύντροφό σας θα αντιδράσετε έντονα με τη σύνοδο Άρη Πλούτωνα στις 19 Οκτωβρίου στην καταπίεση και τη γκρίνια του, θα δείξετε τη δύναμή σας και δεν θα υποχωρείτε γιατί θα θέλετε να έχετε τον έλεγχο. Επαγγελματικά και οικογενειακά προβλήματα θα σας αποσυντονίσουν με την αντίθεση Ερμή Ουρανού στις 20, θα νιώθετε άβολα και δεν πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις γιατί θα μετανιώσετε.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητά σας με την Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 18 Οκτωβρίου, θα διεκπεραιώνετε με κέφι τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, θα έχετε εποικοδομητικές συζητήσεις με συνεργάτες και θα έχετε ευκαιρία να ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες. Θα αλλάξετε τον τρόπο που δουλεύετε για να εξοικονομήσετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, θα βελτιώσετε τη διατροφή σας και θα αρχίσετε να γυμνάζεστε.

ΛΕΟΝΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Οι μέρες θα κυλούν πολύ ευχάριστα, γεμάτες δημιουργική ένταση από τις 18 Οκτωβρίου με την Αφροδίτη στον Τοξότη. Θα είστε εξωστρεφείς, αισιόδοξοι, με πολλούς φίλους γύρω σας που θα σας φροντίζουν και θα σας στηρίζουν, αλλά θα ανταποδίδετε την αγάπη τους. Θα φλερτάρετε και θα διασκεδάζετε χωρίς να αγχώνεστε για το αύριο, σχέσεις θα προκύψουν με χαρούμενα άτομα, θα μετέχετε σε εκδηλώσεις και θα περνάτε υπέροχα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα δουλέψετε με πάθος στις 19 Οκτωβρίου με τη σύνοδο Άρη Πλούτωνα για να πετύχετε μια επικερδή συμφωνία, θα αποδείξετε την αξία σας αλλά ίσως αδικήσετε κάποιον συνάδελφο ή μπορεί να κάνετε κατάχρηση της δύναμής σας. Προγραμματισμένες υποχρεώσεις θα πρέπει να αναβληθούν στις 20 με την αντίθεση Ερμή Ουρανού γιατί δεν θα μπορείτε να προλάβετε τα πάντα, θα είστε ευέξαπτοι, περίεργοι και δεν θα έχετε υπομονή.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει στις 19 Οκτωβρίου με τη σύνοδο Άρη Πλούτωνα, δεν θα υποχωρείτε αν διαφωνήσετε, θα είστε πολύ δραστήριοι και ίσως εξαντληθείτε ασχολούμενοι με πολλές κοπιαστικές δουλειές. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις στις 20 με την αντίθεση Ερμή Ουρανού γιατί δεν θα είναι ξεκάθαρες οι σκέψεις και οι επιθυμίες σας, θα νιώθετε ανασφάλεια και θα κάνετε επιλογές που δεν είναι σωστές.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα κάνετε ανακαίνιση στο σπίτι σας με την Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 18 Οκτωβρίου, μπορεί να σκεφτείτε να αξιοποιήσετε ένα ακίνητο που έχετε σε άλλο μέρος, θα αγοράσετε όμορφα αντικείμενα για να διακοσμήσετε τον χώρο σας και θα φιλοξενείτε συχνά ανθρώπους που αγαπάτε. Θα αναθερμάνετε τη σχέση με την οικογένειά σας, παρέα με τον σύντροφό σας θα οργανώσετε σχέδια για το μέλλον και αρκετοί θα συγκατοικήσετε.

ΖΥΓΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Παλιές οικογενειακές διαφωνίες θα σας απασχολήσουν στις 19 Οκτωβρίου με τη σύνοδο Άρη Πλούτωνα, θα αντιδράτε απότομα στις παρατηρήσεις και θα διεκδικείτε την προσοχή των ατόμων που σας ενδιαφέρουν με πείσμα και επιμονή. Παρεξηγήσεις και ερωτικά καβγαδάκια θα φέρει η αντίθεση Ερμή Ουρανού στις 20, θα είστε υπερκινητικοί, ευέξαπτοι, δεν θα κρατάτε τις υποσχέσεις σας και θα παραμελείτε τις υποχρεώσεις σας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με την Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 18 Οκτωβρίου θα είστε δραστήριοι, γεμάτοι ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση. Θα συμμετέχετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις, δεν θα αντέχετε τη μοναξιά και την απραξία, οι ιδέες σας θα είναι πρωτότυπες και θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Με αποφασιστικότητα και κέφι θα δουλεύετε για να τελειώνετε με τις εκκρεμότητες, όμως θα αφιερώνετε πολύ χρόνο στη διασκέδαση.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα χρειαστεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την εξέλιξη της σχέσης σας στις 19 Οκτωβρίου με τη σύνοδο Άρη Πλούτωνα ή θα κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας αναστατώσει και θα κάνετε τα πάντα για να έρθετε πιο κοντά. Με την αντίθεση Ερμή Ουρανού στις 20 θα γίνει άνω κάτω το πρόγραμμά σας γιατί θα ξεφύγετε από τις βαρετές ευθύνες και θα κάνετε κάτι ενδιαφέρον μαζί με τον σύντροφό σας ή με καλούς φίλους.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Χωρίς να σκοτώνεστε στη δουλειά θα καταφέρετε να αυξήσετε τα έσοδά σας από τις 18 Οκτωβρίου με την Αφροδίτη στον Τοξότη γιατί θα έχετε δημιουργικές ιδέες, δεν θα σταματάτε να ενημερώνεστε για ό,τι αφορά την επαγγελματική σας πορεία, η τύχη θα είναι μαζί σας στα νέα ξεκινήματα και όταν διεκδικείτε μια καλύτερη θέση. Επειδή είστε γενναιόδωροι και καλοπερασάκηδες θα χαλάσετε αρκετά χρήματα σε ταξίδια και αγορές.

ΤΟΞΟΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα νιώθετε πολύ σίγουροι για τον εαυτό σας με τη σύνοδο Άρη Πλούτωνα στις 19 Οκτωβρίου, θα είστε ισχυρογνώμονες, γεμάτοι αποφασιστικότητα και θα ρυθμίσετε οικονομικά και προσωπικά θέματα που σας προκαλούν ανασφάλεια και άγχος. Νέοι έρωτες θα σας απασχολήσουν στις 20 με την αντίθεση Ερμή Ουρανού, οι συνθήκες της γνωριμίας θα είναι περίεργες και μπορεί να λογομαχήσετε στην αρχή αλλά η συνέχεια θα είναι θετική.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα δρομολογήσετε αρκετές θετικές αλλαγές με την Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 18 Οκτωβρίου, θα βάλετε τα θεμέλια μιας επαγγελματικής δραστηριότητας, δεν θα χάνετε ευκαιρία να συμμετέχετε σε ενδιαφέρουσες ασχολίες και θα διευρύνετε τις γνώσεις σας σε θέματα που σας αφορούν. Επίσης θα βελτιωθεί η προσωπική σας ζωή, νέοι έρωτες και χαρούμενα φλερτ θα σας γεμίσουν θετική ενέργεια, αισιοδοξία και όρεξη για δράση.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Όσοι έχετε υποφέρει από έναν ανεκπλήρωτο ή προβληματικό έρωτα δεν θα είστε πια θλιμμένοι από τις 18 Οκτωβρίου με την Αφροδίτη στον Τοξότη, θα αφήσετε πίσω το παρελθόν και θα προσπαθήσετε να βάλετε σε νέες βάσεις την προσωπική σας ζωή. Φίλοι που σας αγαπάνε θα σταθούν δίπλα σας στηρίζοντας τις προσπάθειές σας για ανάκαμψη, η αυτοπεποίθησή σας θα επανέλθει και θα ασχολείστε με δραστηριότητες που σας ηρεμούν.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα ξεκαθαρίσετε μια μπλεγμένη κατάσταση ή θα πετύχετε έναν φιλόδοξο επαγγελματικό στόχο στις 19 Οκτωβρίου με τη σύνοδο Άρη Πλούτωνα, ελέγξτε τον εγωισμό σας για να μην πάρετε λανθασμένες αποφάσεις και κρατήστε χαμηλούς τόνους. Άγχος και ανασφάλειες θα σας ταλαιπωρήσουν στις 20 με την αντίθεση Ερμή Ουρανού, επείγουσες υποχρεώσεις θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε το πρόγραμμά σας και θα εκνευριστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα είστε δημοφιλείς, δραστήριοι και επικοινωνιακοί με την Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 18 Οκτωβρίου, θα ασχολείστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, θα είστε το επίκεντρο της παρέας με τις ωραίες ατάκες και τις έξυπνες ιδέες σας, θα διασκεδάζετε πολύ και θα φλερτάρετε. Θα συμμετέχετε σε διάφορες δραστηριότητες, νέοι φίλοι θα στέκονται δίπλα σας και θα επιδιώκουν να τραβήξουν την προσοχή σας ή το ερωτικό σας ενδιαφέρον.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Επαγγελματικές φιλοδοξίες και οικονομικοί στόχοι θα σας απασχολήσουν έντονα με τη σύνοδο Άρη Πλούτωνα στις 19 Οκτωβρίου, θα έχετε αποφασιστικότητα, πολλή ενέργεια και θα βρείτε εύκολα συμμάχους για να μην αγωνίζεστε μόνοι. Θα είστε νευρικοί, δυναμικοί και υπερκινητικοί στις 20 με την αντίθεση Ερμή Ουρανού, θα κάνετε ένα ξαφνικό ταξιδάκι για δουλειά ή διασκέδαση, θα είστε ισχυρογνώμονες και θα φέρεστε περίεργα.

ΙΧΘΥΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα προσπαθείτε να επιβληθείτε στις παρέες αναδεικνύοντας τη δύναμη και τις γνώσεις σας στις 19 Οκτωβρίου με τη σύνοδο Άρη Πλούτωνα, θα μιλάτε αρκετά για τον εαυτό σας και θα συμμετέχετε σε ενδιαφέρουσες ομαδικές δραστηριότητες. Στις 20 με την αντίθεση Ερμή Ουρανού θα αλλάζετε συνέχεια γνώμη για διάφορα θέματα, θα αγχώνεστε για μια διαπραγμάτευση που πρέπει να κάνετε ή για την πορεία οικονομικών ζητημάτων.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Πολλά ευχάριστα γεγονότα θα συμβούν στην επαγγελματική σας ζωή από τις 18 Οκτωβρίου με την Αφροδίτη στον Τοξότη, θα βρείτε μια νέα απασχόληση, θα πάρετε προαγωγή ή θα επεκτείνετε τη δουλειά σας. Θα κάνετε καλή εντύπωση στους συναδέλφους και στους ανώτερους με την προθυμία, τις γνώσεις και με την καλή σας διάθεση. Μπορεί να κάνετε επαγγελματικά ταξίδια, θα λύσετε νομικά ζητήματα και θα καταξιωθείτε κοινωνικά.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων