19/12/2016 – 25/12/2016 Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΕΒΔΟΜΑΔΑ 19/12/2016 – 25/12/2016


ΚΡΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα έχετε περισσότερη ανάγκη για ησυχία και ξεκούραση με τον Άρη στους Ιχθύς από τις 19 Δεκεμβρίου, θα κινείστε αργά, παρασκηνιακά, δεν θα αποκαλύπτετε πολλά για τις προθέσεις σας και θα είστε αρκετά συγκρατημένοι με αγαπημένα πρόσωπα. Ταξίδια και νέους έρωτες φέρνει το τρίγωνο Κρόνου Ουρανού τα Χριστούγεννα, όμως το κυριότερο είναι ότι θα καταστρώσετε φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον και μπορείτε να τα υλοποιήσετε.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με τον Ερμή ανάδρομο στον Αιγόκερο από τις 19 Δεκεμβρίου εμπόδια σε τρέχουσες υποθέσεις θα καθυστερήσουν την εξέλιξη της καριέρας σας, ίσως διαφωνείτε με συνάδελφους ή με προϊστάμενους για το πώς θα διαχειριστείτε διάφορα θέματα και συχνά θα σκέφτεστε να αλλάξετε δουλειά. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για οργάνωση αλλά και για επανεξέταση των στόχων σας, όχι για βιαστικές αποφάσεις και επιπόλαιες επιλογές.

ΤΑΥΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με τον Άρη στους Ιχθύς από τις 19 Δεκεμβρίου θα είστε πιο ανεκτικοί με τα άτομα του περιβάλλοντός σας, θα συμμετέχετε σε κοινωνικές δραστηριότητες, θα βοηθάτε όσους έχουν ανάγκες και ίσως μια φιλία εξελιχθεί σε ρομαντική σχέση. Θα δείξετε όλη σας την τρυφερότητα στους δικούς σας ανθρώπους τα Χριστούγεννα με το τρίγωνο Αφροδίτης Δία, δεν θα υπολογίζετε καθόλου κούραση και έξοδα προκειμένου να τους ευχαριστήσετε.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Συναλλαγές με το εξωτερικό, θέματα σπουδών και νομικές υποθέσεις δεν θα τακτοποιούνται εύκολα από τις 19 Δεκεμβρίου με τον Ερμή ανάδρομο στον Αιγόκερο, τα σχέδιά σας δεν θα πραγματοποιούνται άμεσα και συχνά θα σκέφτεστε αυτά που θέλατε να κάνετε και δεν προλάβατε. Όσοι πρόκειται να ταξιδέψετε αυτό το διάστημα να βεβαιωθείτε ότι οι κρατήσεις και τα εισιτήρια είναι εντάξει και προσέξτε μην ξεχάσετε τις βαλίτσες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Από τις 19 Δεκεμβρίου με τον Άρη στους Ιχθύς θα είστε αγχωμένοι με την πορεία της καριέρας σας, θα πιέζεστε και θα ξεσπάτε στην οικογένεια και στον σύντροφό σας, αλλά θα σας αντιμετωπίζουν με κατανόηση και θα σας καθησυχάζουν. Θα περάσετε πολύ όμορφα τη μέρα των Χριστουγέννων με φίλους και με τον σύντροφό σας, το τρίγωνο Κρόνου Ουρανού βοηθά να ξεκαθαρίσετε τις παρέες σας και να θεμελιώσετε υγιείς σχέσεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στη διαχείριση των χρημάτων σας από τις 19 Δεκεμβρίου με τον Ερμή ανάδρομο στον Αιγόκερο και να εξετάζετε τις λεπτομέρειες των συμφωνιών και συμβολαίων πριν βάλετε την υπογραφή σας ή πριν δεσμευτείτε. Μπορεί να καθυστερούν διαδικαστικά θέματα σχετικά με μια νέα δραστηριότητα ή επένδυση, εμπόδια σε φορολογικά, ασφαλιστικά και κληρονομικά ζητήματα θα φέρουν άγχος και ανασφάλεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με τον ανάδρομο Ερμή απέναντι από το ζώδιό σας από τις 19 Δεκεμβρίου η επικοινωνία με τον σύντροφο και με τους συνεργάτες σας θα γίνεται μετ’ εμποδίων, έρωτες από το παρελθόν θα επανέλθουν και κάποιες σχέσεις θα σας ταλαιπωρήσουν. Θα χαλάσετε αρκετά χρήματα και θα κουραστείτε αρκετά για να περιποιηθείτε την οικογένειά σας γιατί το τρίγωνο Αφροδίτης Δία τα Χριστούγεννα σάς κάνει δοτικούς και πολύ ευδιάθετους.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα βασίζεστε στη διαίσθησή σας για να αποφασίσετε για επαγγελματικά και νομικά θέματα από τις 19 Δεκεμβρίου με τον Άρη στους Ιχθύς, θα δείχνετε ενδιαφέρον για τη θρησκεία, τη φιλοσοφία και θα επεκτείνετε τις γνώσεις σας σε διάφορους τομείς. Με άτομα από το εξωτερικό όχι μόνο θα επικοινωνείτε όμορφα αλλά μπορεί να συνεργαστείτε ή θα κανονίσετε ένα μακρινό ταξίδι που θα σας προσφέρει ξεκούραση αλλά και εμπειρίες.

ΛΕΟΝΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα προσπαθείτε να καλύψετε τις ανασφάλειές σας σε οικονομικά αλλά και προσωπικά θέματα χρησιμοποιώντας τη γοητεία σας για να προσεγγίσετε αυτούς που είναι κοντά σας από τις 19 Δεκεμβρίου με τον Άρη στους Ιχθύς και να λύσετε εκκρεμότητες. Νέοι έρωτες μπορεί να προκύψουν τα Χριστούγεννα γιατί το τρίγωνο Κρόνου Ουρανού θα φέρει ευκαιρίες για αλλαγές στην προσωπική σας ζωή και θα επιλέξετε ό,τι σας κάνει να χαρείτε.  
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μπερδέματα σε επαγγελματικές συμφωνίες, καθυστερήσεις και ιώσεις θα φέρει από τις 19 Δεκεμβρίου ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερο, θα νιώθετε εξάντληση, άγχος λόγω των πολλών υποχρεώσεων και θα δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις. Μπορεί να έχετε έντονες αντιπαραθέσεις με συνεργάτες, θα είστε απαιτητικοί, γκρινιάρηδες, αλλά θα ασχοληθείτε αρκετά με τη ρύθμιση εκκρεμοτήτων και το σιγύρισμα του γραφείου σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα είστε συγκρατημένοι ή ανασφαλείς από τις 19 Δεκεμβρίου με τον Ερμή ανάδρομο στον Αιγόκερο, θα καβγαδίζετε με τον σύντροφό σας αδιαφορώντας για όλες τις συνέπειες, κάποιοι θα υποδεχτείτε μια παλιά αγάπη αλλά ίσως χωρίσετε πάλι. Το τρίγωνο Κρόνου Ουρανού τα Χριστούγεννα θα φέρει ηρεμία, καλή διάθεση, αλλά και διαύγεια για να συνειδητοποιήσετε τις ανάγκες σας, οπότε θα περάσετε πολύ όμορφα κάνοντας σχέδια.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με τον Άρη απέναντι από το ζώδιό σας από τις 19 Δεκεμβρίου οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα σας απασχολούν εξίσου, θα διεκδικείτε αυτά που σας αναλογούν με ηρεμία στην αρχή αλλά αν δεν τα καταφέρνετε θα γίνεστε επιθετικοί και συχνά θα κινείστε παρασκηνιακά. Αν πρέπει να κλείσετε συμφωνίες αυτό το διάστημα ή να αλλάξετε δουλειά δείτε τους όρους με προσοχή και να υποχωρείτε μόνο αν διασφαλίζονται τα κεκτημένα σας.

ΖΥΓΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα πρέπει να ξεκουράζεστε περισσότερο με τον Άρη στους Ιχθύς από τις 19 Δεκεμβρίου για να μπορείτε να ανταπεξέρχεστε στις υποχρεώσεις σας, θα κάνετε κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητα παίρνοντας δύναμη από άτομα που σας στηρίζουν. Μια νέα σχέση θα σας ενθουσιάσει τα Χριστούγεννα με το τρίγωνο Αφροδίτης Δία ή θα έρθετε πολύ κοντά με τον σύντροφό σας, θα είστε εκδηλωτικοί, θα ανταλλάξετε δωράκια και όρκους.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Αιγόκερο από τις 19 Δεκεμβρίου κάνει δύσκολη τη διεκπεραίωση κληρονομικών θεμάτων, θα φέρει εμπόδια σε αγοραπωλησίες, καθυστερήσεις σε μετακομίσεις και σε επισκευές σπιτιών. Οι οικογενειακές διαφωνίες ίσως δημιουργήσουν έντονα προβλήματα κυρίως με ηλικιωμένα άτομα, θα επωμιστείτε αρκετές ευθύνες αλλά είναι καλό διάστημα για να ξεκαθαρίσετε τα ντουλάπια ή την αποθήκη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα δώσετε μεγάλη σημασία στη βελτίωση των ερωτικών σας σχέσεων από τις 19 Δεκεμβρίου με τον Άρη στους Ιχθύς για να τονώσετε το αίσθημα ασφάλειας αλλά και για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας με έρωτες που θα σας ταξιδέψουν. Θα σας αρέσει πολύ να μείνετε μέσα τα Χριστούγεννα με το τρίγωνο Αφροδίτης Δία και να γιορτάσετε με λίγους καλούς φίλους και με τον σύντροφό σας, θα είστε χαρούμενοι, εκδηλωτικοί και ανέμελοι.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Παρεξηγήσεις και έντονους διαπληκτισμούς θα φέρει ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερο από τις 19 Δεκεμβρίου, θα είστε νευρικοί, απότομοι και θα κάνετε αρνητικά σχόλια εκφράζοντας με άσχημο τρόπο τις αντιρρήσεις ή την αγανάκτησή σας. Αν πρόκειται να κλείσετε επαγγελματικές συμφωνίες ή να υπογράψετε συμβόλαια διαβάστε προσεκτικά τους όρους, οργανώστε καλά τα ταξίδια σας και μην λέτε πράγματα που θα σας εκθέσουν.

ΤΟΞΟΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Όσοι έχετε παράπονα από την οικογένειά σας θα θελήσετε να κερδίσετε την εύνοιά τους από τις 19 Δεκεμβρίου με τον Άρη στους Ιχθύς, μυστικά θα αποκαλυφθούν και θα έρθετε σε δύσκολη θέση και μπορεί να απομακρύνετε κάποια άτομα από τη ζωή σας. Τα Χριστούγεννα με το τρίγωνο Κρόνου Ουρανού θα αισθάνεστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της ζωής, η διάθεσή σας θα είναι γιορτινή και θα διασκεδάσετε με καλή παρέα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Από τις 19 Δεκεμβρίου με τον Ερμή ανάδρομο στον Αιγόκερο δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείτε σωστά τα χρήματά σας, θα προκύψουν έξοδα που δεν περιμένατε ή θα παρουσιαστούν εμπόδια σε μια νέα δραστηριότητα που δρομολογείτε. Κάποιοι ίσως εισπράξετε ένα ποσό που σας οφείλουν ή θα βάλετε σε τάξη λογαριασμούς και δάνεια που εκκρεμούν, θα αγχώνεστε για το μέλλον και θα προσπαθείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα σκέφτεστε τις επιπτώσεις πριν μιλήσετε ή πριν πάρετε αποφάσεις με τον Άρη στους Ιχθύς από τις 19 Δεκεμβρίου, θα έχετε διαίσθηση, δημιουργικότητα και μεγάλη ευαισθησία αλλά θα αντιμετωπίζετε με καχυποψία τους ανθρώπους γύρω σας. Μάλλον θα προτιμήσετε να γιορτάσετε τα Χριστούγεννα οικογενειακά με το τρίγωνο Κρόνου Ουρανού, θα συνδυάσετε ξεκούραση με διασκέδαση και θα καλέσετε στο σπίτι αγαπημένους φίλους.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα νιώθετε εγκλωβισμένοι σε πνιγηρές σχέσεις και καταστάσεις από τις 19 Δεκεμβρίου με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σας, δεν θα μπορείτε να εκφράσετε σωστά τις ανάγκες σας και ίσως πνίγεστε από υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Η επικοινωνία με τον σύντροφο και με τους συνεργάτες σας θα είναι δύσκολη, οι παρεξηγήσεις θα οδηγούν σε απομακρύνσεις, τα ταξίδια και οι επαγγελματικές συμφωνίες θα γίνονται μετ’ εμποδίων.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα έχετε ευκαιρίες να δείξετε τι αξίζετε από τις 19 Δεκεμβρίου με τον Άρη στους Ιχθύς και θα υλοποιήσετε ένα όνειρό σας αλλά θα δυσκολεύεστε σε πρακτικά θέματα και ίσως ξοδέψετε πολλά χρήματα για την ευχαρίστησή σας χωρίς να το καταλάβετε. Χαρές, γλέντια και ταξιδάκια φέρνει το τρίγωνο Κρόνου Ουρανού τα Χριστούγεννα, νέες γνωριμίες θα εξελιχθούν σε φιλίες ή καλές σχέσεις. Ο χρόνος είναι με το μέρος σας, αξιοποιήστε τον.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα διαλυθούν οι αυταπάτες που δεν σας άφηναν να δείτε ξεκάθαρα την επαγγελματική σας πορεία και τις πραγματικές προθέσεις των ανθρώπων που είναι κοντά σας από τις 19 Δεκεμβρίου με τον Ερμή ανάδρομο στον Αιγόκερο. Ίσως περνάτε πολύ χρόνο μόνοι σας για να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε ή θα επιλέγετε λίγους έμπιστους φίλους για να συζητήσετε τα σχέδιά σας και να πάρετε αποφάσεις αποφεύγοντας όλες τις παγίδες.

ΙΧΘΥΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα είστε καχύποπτοι με άτομα που μέχρι πρότινος αποτελούσαν την παρέα σας από τις 19 Δεκεμβρίου με τον Ερμή ανάδρομο στον Αιγόκερο, θα κρίνετε αυστηρά τους πάντες και δεν θα αποφεύγετε τις κόντρες ενώ κάποιοι θα ξανασμίξετε με παλιούς φίλους. Με το τρίγωνο Αφροδίτης Δία τα Χριστούγεννα μπορεί να σας πιάσει νοσταλγία για άτομα που κάποτε σας έδιναν χαρά, όμως θα ανακάμψετε με τη βοήθεια φίλων που σας αγαπούν.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με τον Άρη στο ζώδιό σας από τις 19 Δεκεμβρίου θα είστε κυκλοθυμικοί, δεν θα ξέρετε τι θέλετε, συχνά θα κινείστε παρασκηνιακά, θα εξαντλείστε με το παραμικρό και δεν θα βρίσκετε εύκολα τρόπους να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Αν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και ξεπεράσετε τις δυσάρεστες εμπειρίες του παρελθόντος θα μπορείτε να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο στη δουλειά και θα ξεπεράσετε τα εμπόδια στη σχέση σας.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων