21/11/2016 – 27/11/2016 Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΕΒΔΟΜΑΔΑ 21/11/2016 – 27/11/2016


ΚΡΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα νιώθετε χαρούμενοι και ήρεμοι με τον σύντροφό σας στις 22 Νοεμβρίου με το εξάγωνο Ερμή Δία, θα συζητήσετε για το κοινό σας μέλλον, θα προγραμματίσετε ένα ταξιδάκι που θα βοηθήσει να αναθερμάνετε τη σχέση σας και να χαλαρώσετε. Ένα ταξίδι θα προκύψει ξαφνικά στις 26 με το τρίγωνο Ερμή Ουρανού με καλή παρέα, αν έχετε σχέση με άτομο που μένει μακριά θα συναντηθείτε αναπάντεχα ή θα πάρετε μια ευχάριστη είδηση.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με τη σύνοδο Ερμή Κρόνου στις 23 Νοεμβρίου θα τακτοποιήσετε νομικά και επαγγελματικά θέματα, θα πάρετε πληροφορίες για υποθέσεις του εξωτερικού, μπορεί να εξετάσετε το ενδεχόμενο να μείνετε σε άλλη πόλη ή θα ολοκληρώσετε τις σπουδές σας. Στις 25 με τη σύνοδο Αφροδίτης Πλούτωνα (σε τετράγωνο με τον Δία) κυνηγώντας μεγάλες ευκαιρίες μπορεί να έχετε απώλειες αν δεν ελέγξετε τις παρορμήσεις και τον εγωισμό σας.

ΤΑΥΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα κάνετε ξεκαθαρίσματα σε ερωτικές σχέσεις αλλά και σε κάθε συναλλαγή οικονομικής φύσης με τρίτα άτομα στις 23 Νοεμβρίου με τη σύνοδο Ερμή Κρόνου, δεν θα διστάσετε να απομακρύνετε ασυνεπή άτομα και θα υποστηρίζετε όσους αξίζουν. Θα είστε πεισματάρηδες και επιπόλαιοι στις 25 με τη σύνοδο Αφροδίτης Πλούτωνα (σε τετράγωνο με τον Δία), προστατέψτε τις σχέσεις σας και μην κάνετε ριζικές αλλαγές στα σχέδιά σας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μια νέα επαγγελματική συμφωνία που υπόσχεται αρκετά κέρδη θα είναι το σημαντικό γεγονός για αρκετούς από εσάς στις 22 Νοεμβρίου με το εξάγωνο Ερμή Δία, η ατμόσφαιρα στη δουλειά θα είναι φιλική και μια υπόθεσή σας θα ρυθμιστεί. Με το τρίγωνο Ερμή Ουρανού στις 26 θα καταφέρετε έστω τελευταία στιγμή να ρυθμίσετε μια οικονομική εκκρεμότητα ή θα διεκδικήσετε το μερίδιό σας από μια μπλεγμένη υπόθεση κληρονομιάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ένας έρωτας θα γεννηθεί στις 22 Νοεμβρίου με το εξάγωνο Ερμή Δία που θα βασίζεται στην τρυφερότητα και τον ρομαντισμό, όσοι είστε ήδη ερωτευμένοι θα αρχίσετε να οργανώνετε το μέλλον σας και θα λύσετε προβλήματα που απασχολούν και τους δυο. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι πολύ έντονη στις 26 με το τρίγωνο Ερμή Ουρανού, θα μιλήσετε με φίλους από τα παλιά, θα παρευρεθείτε σε εκδηλώσεις και θα ζήσετε έντονες εμπειρίες.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Σχέσεις, γάμοι και συνεργασίες θα είναι στο επίκεντρο της προσοχής σας στις 23 Νοεμβρίου με τη σύνοδο Ερμή Κρόνου, θα αποφασίζετε με γνώμονα το συμφέρον, δεν θα συγχωρείτε τα λάθη και θα υπερασπίζεστε με πείσμα τις απόψεις σας. Μοιραίοι και υπερβολικοί έρωτες θα προκύψουν με τη σύνοδο Αφροδίτης Πλούτωνα (σε τετράγωνο με τον Δία) στις 25, θα είστε ζηλιάρηδες, ανασφαλείς ή θα επιλέξετε ένα ακατάλληλο άτομο.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Στις 23 Νοεμβρίου με τη σύνοδο Ερμή Κρόνου θα οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμά σας για να τελειώσετε εγκαίρως τις υποχρεώσεις σας και να μείνει χρόνος για να φροντίσετε τον εαυτό σας γιατί τον τελευταίο καιρό έχετε κουραστεί πολύ. Θα φτάσετε στα άκρα στις 25 με τη σύνοδο Αφροδίτης Πλούτωνα (σε τετράγωνο με τον Δία) και μπορεί να χωρίσετε με τον σύντροφό σας εκτός κι αν αφήσετε να κυριαρχήσει το ερωτικό πάθος.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με εργασιοθεραπεία θα ξεπεράσετε την ανησυχία για ένα οικογενειακό πρόβλημα στις 22 Νοεμβρίου με το εξάγωνο Ερμή Δία, θα τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που αφορούν ένα περιουσιακό στοιχείο ή θα πάρετε προσφορές για μια αγοραπωλησία. Στις 26 με το τρίγωνο Ερμή Ουρανού θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε μια επαγγελματική υπόθεση, θα σας προτείνουν μια καλύτερη θέση ή θα ξεπεράσετε με ασυνήθιστο τρόπο ένα εμπόδιο.

ΛΕΟΝΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα είστε γλυκομίλητοι, αισιόδοξοι και καλοπροαίρετοι στις 22 Νοεμβρίου με το εξάγωνο Ερμή Δία, θα φλερτάρετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα αρχίσετε μια ρομαντική σχέση ή θα συμφιλιωθείτε με τον σύντροφό σας χωρίς δυσκολία. Στις 26 με το τρίγωνο Ερμή Ουρανού κεραυνοβόλοι έρωτες και αξέχαστες εμπειρίες θα κάνουν πολύ ενδιαφέρουσα την προσωπική σας ζωή και θα αλλάξετε όλα όσα είχατε προγραμματίσει.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ό,τι κι αν κάνετε στις 23 Νοεμβρίου με τη σύνοδο Ερμή Κρόνου θα είναι πετυχημένο γιατί θα είστε δημιουργικοί, συγκροτημένοι και θα μοιράσετε σωστά τον χρόνο σας στην προσωπική και στην επαγγελματική σας ζωή, αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία. Δεν θα κάνετε σωστές επαγγελματικές επιλογές με τη σύνοδο Αφροδίτης Πλούτωνα (σε τετράγωνο με τον Δία) στις 25 γιατί θα είστε ασυνεπείς, οξύθυμοι, υπερβολικά βιαστικοί και απόλυτοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ίσως αποφασίσετε να συγκατοικήσετε με τον σύντροφό σας αν η σχέση σας εξελίσσεται ομαλά με τη σύνοδο Ερμή Κρόνου, θα λύσετε πρακτικά θέματα του σπιτιού, οι συζητήσεις με συγγενείς θα είναι εποικοδομητικές και θα ξεπεράσετε μια διαφωνία. Στις 25 με τη σύνοδο Αφροδίτης Πλούτωνα (σε τετράγωνο με τον Δία) θα κάνετε πολλές σπατάλες, θα τρελάνετε τον σύντροφό σας με τις υπερβολές σας ή θα κάνετε μια αταίριαστη σχέση.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με ευκολία θα τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες στις 22 Νοεμβρίου με το εξάγωνο Ερμή Δία, θα καλύψετε ανάγκες του σπιτιού ή θα συζητήσετε για μια αγοραπωλησία ενώ αρκετοί θα πάρετε θετική απάντηση σε ένα αίτημά σας. Θα μάθετε κάτι ευχάριστο για κληρονομικά θέματα στις 26 με το τρίγωνο Ερμή Ουρανού, οφειλές προς τρίτους θα ρυθμιστούν γιατί θα εισπράξετε χρήματα που δεν περιμένατε και θα ηρεμήσετε.

ΖΥΓΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα μάθετε ευχάριστα νέα από άτομα που αγαπάτε στις 22 Νοεμβρίου με το εξάγωνο Ερμή Δία, μια διαφωνία θα ξεπεραστεί, παρεξηγήσεις θα λυθούν, θα υποστηρίζετε και θα βοηθάτε όσους έχουν ανάγκη και κάποιοι θα έχετε μια ερωτική κατάκτηση. Σχέσεις, συνεργασίες και γάμοι θα υποστούν αλλαγές στις 26 με το τρίγωνο Ερμή Ουρανού, θα είστε απόλυτοι, ορμητικοί, με έφεση στις περιπέτειες και οι νέοι έρωτες θα φέρουν ανατροπές.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Οι ιδέες σας θα είναι ρεαλιστικές και θα δουλέψετε σκληρά για να γίνουν πραγματικότητα στις 23 Νοεμβρίου με τη σύνοδο Ερμή Κρόνου, θα κάνετε αυστηρή κριτική στους γύρω σας, θα προτιμάτε να κινείστε αυτόνομα και θα κλείσετε καλές συμφωνίες. Στις 25 με τη σύνοδο Αφροδίτης Πλούτωνα (σε τετράγωνο με τον Δία) θα παραμελήσετε κάποια καθήκοντά σας λόγω εξάντλησης ή θα κάνετε λάθος στη διαχείριση οικονομικών θεμάτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας στις 23 Νοεμβρίου με τη σύνοδο Ερμή Κρόνου, θα ξεκαθαρίσετε στον σύντροφό σας πως δεν ανέχεστε επιπολαιότητες, θα έχετε ψυχραιμία, πείσμα και θα πάρετε αποφάσεις που θα βελτιώσουν τη ζωή σας. Ελέγξτε τις αδυναμίες και τα πάθη σας στις 25 με τη σύνοδο Αφροδίτης Πλούτωνα (σε τετράγωνο με τον Δία) για να αποφύγετε σκηνές ζηλοτυπίας, καβγάδες και παρέες με ακατάλληλα άτομα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ένα οικονομικό ζήτημα που σας ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα θα βρει ικανοποιητική λύση στις 22 Νοεμβρίου με το εξάγωνο Ερμή Δία, θα συζητήσετε για μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα ή θα κλείσετε παλιούς λογαριασμούς και οφειλές. Με το τρίγωνο Ερμή Ουρανού στις 26 μια συμφωνία της τελευταίας στιγμής θα φέρει κέρδη, ίσως αποκτήσετε νέον συνεργάτη ή θα αποφασίσετε ξαφνικά να αλλάξετε αντικείμενο εργασίας.

ΤΟΞΟΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μια ευχάριστη μέρα με καλούς φίλους θα περάσετε στις 22 Νοεμβρίου με το εξάγωνο Ερμή Δία, θα μιλήσετε για τα όνειρά σας, θα εκθέσετε τις ιδέες σας για δουλειά και για δημιουργικές δραστηριότητες κι ένα φλερτ θα προκύψει με κάποιον από την παρέα. Με το τρίγωνο Ερμή Ουρανού στις 26 κάποιοι θα διεκδικήσετε την ελευθερία σας από έναν καταπιεστικό σύντροφο και άλλοι θα ερωτευτείτε κεραυνοβόλα ένα ασυνήθιστο άτομο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα είστε συγκροτημένοι και αποφασισμένοι να ρυθμίσετε όλα τα θέματα που εκκρεμούν στις 23 Νοεμβρίου με τη σύνοδο Ερμή Κρόνου, δεν θα ανέχεστε τις αδικίες και τις καθυστερήσεις, οι αποφάσεις σας θα είναι σωστές και δεν θα υποχωρείτε. Θα είστε αγενείς ή ασυνεπείς στις 25 με τη σύνοδο Αφροδίτης Πλούτωνα (σε τετράγωνο με τον Δία), θα αντιμετωπίζετε τα σοβαρά θέματα επιπόλαια ή δεν θα αξιοποιήσετε μια καλή ευκαιρία.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Δεν θα αντέχετε την απραξία, τις απαισιόδοξες σκέψεις και τη μιζέρια με τη σύνοδο Ερμή Κρόνου στις 23 Νοεμβρίου, θα ανασκουμπωθείτε και θα εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες να απαλλαγείτε από δυσάρεστες καταστάσεις και να χτίσετε καλύτερο μέλλον. Οι αντιδράσεις σας θα είναι περίεργες ή απότομες στις 25 με τη σύνοδο Αφροδίτης Πλούτωνα (σε τετράγωνο με τον Δία), θα έχετε πάθος, πείσμα, βιασύνη και δεν θα σκέφτεστε καθαρά.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μια καλή είδηση για ένα επαγγελματικό ζήτημα στις 22 Νοεμβρίου με το εξάγωνο Ερμή Δία θα διώξει την απαισιοδοξία των τελευταίων ημερών, ένα αίτημά σας θα γίνει δεκτό ή θα βρείτε τρόπο να λύσετε μια παρεξήγηση με έναν συνάδελφο. Στις 26 με το τρίγωνο Ερμή Ουρανού θα πάρετε βιαστικές αποφάσεις για την ενοικίαση ενός χώρου, για μια μετακόμιση ή θα μάθετε κάτι ευχάριστο από συγγενείς για ένα περιουσιακό ζήτημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ένα φιλικό άτομο θα σας δείξει ερωτικό ενδιαφέρον στις 22 Νοεμβρίου με το εξάγωνο Ερμή Δία, θα είστε ευγενικοί, πρόθυμοι να συμπαρασταθείτε σε όσους αγαπάτε και θα οργανώσετε μια ευχάριστη εκδρομή ή μια ομαδική δραστηριότητα. Θα κυριαρχείτε στις παρέες στις 26 με το τρίγωνο Ερμή Ουρανού γιατί θα είστε δυναμικοί, ετοιμόλογοι και απρόβλεπτοι, κεραυνοβόλοι έρωτες θα σας παρασύρουν προσωρινά χωρίς να δεσμεύεστε.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Άτομα που γενικά σας συμπαθούν θα σας προτείνουν μια συνεργασία με τη σύνοδο Ερμή Κρόνου στις 23 Νοεμβρίου, θα βοηθήσουν να υλοποιήσετε τις ιδέες σας ή θα πάρετε πρωτοβουλία να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα που θα ωφελήσει πολλούς. Στις 25 με τη σύνοδο Αφροδίτης Πλούτωνα (σε τετράγωνο με τον Δία) θα έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε ένα παλιό φιλόδοξο σχέδιο αρκεί να μείνετε ψύχραιμοι και συγκροτημένοι.

ΙΧΘΥΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα αντιληφθείτε πως μια καλύτερη επαγγελματική πορεία θα σας δώσει πιο καλές προοπτικές για την προσωπική σας ζωή και θα βάλετε σε προτεραιότητα την καριέρα σας στις 23 Νοεμβρίου με τη σύνοδο Ερμή Κρόνου, αποφασισμένοι να τα καταφέρετε. Στις 25 με τη σύνοδο Αφροδίτης Πλούτωνα (σε τετράγωνο με τον Δία) θα νιώσετε ερωτευμένοι με έναν παλιό φίλο, θα είστε επιρρεπείς σε σπατάλες και υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα διαπραγματευτείτε με επιτυχία ένα δάνειο ή καλύτερη αμοιβή στις 22 Νοεμβρίου με το εξάγωνο Ερμή Δία, μπορεί να σας προτείνουν μια θέση εργασίας με καλές αποδοχές ή θα συζητήσετε την προοπτική να αρχίσετε μια δική σας δραστηριότητα. Στις 26 με το τρίγωνο Ερμή Ουρανού μπορεί να αφήσετε τη δουλειά σας για μια πιο καλή πρόταση, θα εισπράξετε ένα μπόνους ή οφειλόμενα χρήματα, θα είστε ανυπόμονοι και δημιουργικοί.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων