26/12/2016 – 1/1/2017 Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΕΒΔΟΜΑΔΑ 26/12/2016 – 1/1/2017


ΚΡΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Κραδασμούς σε ερωτικές σχέσεις που δεν έχουν γερά θεμέλια θα φέρει στις 26 Δεκεμβρίου η αντίθεση Δία Ουρανού, μάθετε να υπολογίζετε περισσότερο τη γνώμη του συντρόφου σας και όσοι κάνετε τώρα ένα ξεκίνημα να είστε προσγειωμένοι. Με το εξάγωνο Ήλιου Ποσειδώνα στις 31 θα είστε καλοπροαίρετοι, εκδηλωτικοί και θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάτε, προσέξτε όμως τις καταχρήσεις σε φαγητό και ποτό.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο στις 29 Δεκεμβρίου ευνοούνται οι νέες επαγγελματικές δραστηριότητες, θα έχετε πείσμα, πειθαρχία και θα διεκδικήσετε καλύτερη θέση στη δουλειά σας, θα επιδιώξετε να διακριθείτε και να αμείβεστε καλύτερα. Στις 28 με τη σύνοδο Ήλιου Ερμή θα συζητήσετε για μια νέα επαγγελματική συμφωνία, θα σχεδιάσετε τα επόμενα βήματά σας ή θα μάθετε κάτι ευχάριστο για μια υπόθεση που σας απασχολεί.

ΤΑΥΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Στις 29 Δεκεμβρίου με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο θα οργανωθείτε για να πετυχαίνετε πιο εύκολα τους στόχους σας, θα κάνετε ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις, θα δείξετε το ενδιαφέρον σας σε ένα άτομο από μακριά ή θα κανονίσετε ένα ταξιδάκι. Μια φιλία ίσως εξελιχθεί σε ρομαντική ερωτική σχέση στις 31 με το εξάγωνο Ήλιου Ποσειδώνα, μπορεί να συμμετέχετε σε ομάδα με κοινωνική δράση ή θα συμπαρασταθείτε σε άτομα που αγαπάτε.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα αλλάξετε κάποιες από τις καθημερινές σας συνήθειες για να μπορείτε να ανταπεξέρχεστε στις υποχρεώσεις σας στις 26 Δεκεμβρίου με την αντίθεση Δία Ουρανού και κάποιοι θα δεχτείτε επαγγελματική πρόταση που θα σας γεμίσει αισιοδοξία. Στις 28 με τη σύνοδο Ήλιου Ερμή θα είστε ισχυρογνώμονες αλλά με σωστές ιδέες, θα μιλήσετε για μια νέα δραστηριότητα, θα ασχοληθείτε με τις σπουδές σας ή με μια εκκρεμή νομική υπόθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Φλερτ και νέους έρωτες φέρνει η αντίθεση Δία Ουρανού στις 26 Δεκεμβρίου αλλά μην προχωρήσετε πριν χωρίσετε με τον τωρινό σας σύντροφο, οι φίλοι θα είναι κοντά σας για να σας συμπαρασταθούν αλλά και για να κάνετε δημιουργικά πράγματα μαζί. Στις 31 με τη σύνοδο Ήλιου Ποσειδώνα θα αναζητάτε επιβεβαίωση και ασφάλεια από τα άτομα που αγαπάτε, ίσως αμελήσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις για να ξεκουραστείτε.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο στις 29 Δεκεμβρίου θα βάλετε σε πρώτη προτεραιότητα να τακτοποιήσετε δάνεια, οφειλές προς τρίτους, θα ρυθμίσετε περιουσιακά θέματα ή θα συμβουλευτείτε έμπειρα άτομα για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Στις 28 με τη σύνοδο Ήλιου Ερμή θα κανονίσετε με συνεργάτες σας τις τελευταίες λεπτομέρειες μιας νέας δουλειάς, θα ρυθμίσετε φορολογικά ζητήματα ή θα αποφασίσετε για μια επένδυση.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο στις 29 Δεκεμβρίου θα εξετάσετε σοβαρά το ενδεχόμενο να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, αρκετοί θα κάνετε ένα ξεκίνημα με άτομο που σας εμπνέει σιγουριά και κάποιοι θα απαλλαγείτε από έναν κακότροπο σύντροφο. Στις 28 με τη σύνοδο Ήλιου Ερμή θα κάνετε σοβαρή συζήτηση με τον σύντροφό σας για θέματα της καθημερινότητας και όσοι είστε παρεξηγημένοι θα καταφέρετε να συμφιλιωθείτε.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με την αντίθεση Δία Ουρανού θα αυξηθούν οι επαγγελματικές ευθύνες σας ή θα ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα με αποτέλεσμα να στερείτε χρόνο από τα μέλη της οικογένειάς σας και μάλλον πρέπει να τους καθησυχάσετε για να μην ανησυχούν. Με το εξάγωνο Ήλιου Ποσειδώνα στις 31 θα εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας για να αποφασίσετε για σοβαρά θέματα που αφορούν τις σπουδές, μια συνεργασία ή νομικές εκκρεμότητες.

ΛΕΟΝΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα φερθείτε εγωιστικά σε αγαπημένα άτομα με την αντίθεση Δία Ουρανού στις 26 Δεκεμβρίου, δεν θα συμπεριλάβετε τον σύντροφό σας στα πλάνα σας και θα βάλετε σε κίνδυνο τη σχέση σας χωρίς να έχει μεσολαβήσει κάποια σοβαρή παρεξήγηση. Στις 31 με το εξάγωνο Ήλιου Ποσειδώνα θα κανονίσετε μια όμορφη βραδιά με συνεργάτες και φίλους για να χαλαρώσετε σε οικείο περιβάλλον, θα είστε άνετοι, εξωστρεφείς και ονειροπόλοι.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο στις 29 Δεκεμβρίου θα οργανώσετε πιο καλά τις υποχρεώσεις σας, θα δουλέψετε με υπομονή για να τελειώσετε ό,τι εκκρεμεί, ίσως κλείσετε νέες επαγγελματικές συμφωνίες  και επίσης θα φροντίσετε την υγεία σας. Στις 28 με τη σύνοδο Ήλιου Ερμή θα συζητήσετε με τους συνεργάτες σας την πιθανότητα να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, θα λύσετε μια παρεξήγηση ή θα οργανώσετε καλύτερα το γραφείο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Στις 29 Δεκεμβρίου με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο στον σύντροφό σας, θα βάλετε κανόνες στη σχέση και θα επιδιώξετε να έρθετε κοντά αν και δεν θα είστε ιδιαίτερα εκδηλωτικοί ή θα ξεκινήσετε κάτι νέο με αξιόλογο άτομο. Μια ερωτική εξομολόγηση θα σας συγκινήσει στις 31 με το εξάγωνο Ήλιου Ποσειδώνα, η σχέση με τον σύντροφό σας θα αναθερμανθεί και θα κάνετε πολλά κοινά όνειρα για το μέλλον.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Υπολογίστε σωστά τα έξοδά σας στις 26 Δεκεμβρίου με την αντίθεση Δία Ουρανού και μην υποκύψετε στον πειρασμό να αγοράσετε ακριβές συσκευές, συζητήστε με ψυχραιμία νέες προτάσεις για συνεργασία και βεβαιωθείτε ότι οι όροι σας συμφέρουν. Στις 28 με τη σύνοδο Ήλιου Ερμή μια ευκαιρία θα παρουσιαστεί στα επαγγελματικά σας που θα αποφέρει κέρδη, θα συζητήσετε τους όρους ενός συμβολαίου ή θα υλοποιήσετε μια ιδέα.

ΖΥΓΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αποφύγετε τα ξεκαθαρίσματα σε ερωτικές σχέσεις και συνεργασίες με την αντίθεση Δία Ουρανού στις 26 Δεκεμβρίου γιατί θα είστε παρορμητικοί, επιπόλαιοι, δεν θα προσέχετε τα λόγια σας και μπορεί οι αποφάσεις που θα πάρετε να είναι λανθασμένες. Με το εξάγωνο Ήλιου Ποσειδώνα στις 31 θα καλέσετε λίγους καλούς φίλους και συνεργάτες σε μια μικρή γιορτή στο σπίτι σας, θα τους περιποιηθείτε και θα τους δείξετε την αγάπη σας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο στις 29 Δεκεμβρίου θα επιλύσετε όλα τα πρακτικά θέματα του σπιτιού, θα κάνετε επισκευές, θα εφοδιαστείτε με προμήθειες και δεν θα αρνηθείτε να βοηθήσετε έναν συγγενή ή θα αναλάβετε περισσότερες ευθύνες. Στις 28 με τη σύνοδο Ήλιου Ερμή θα κανονίσετε τις λεπτομέρειες μιας μετακόμισης, θα ρυθμίσετε κληρονομικά ζητήματα ή θα συζητήσετε με συγγενείς πώς θα αξιοποιήσετε ένα ακίνητο.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο στις 29 Δεκεμβρίου θα είστε ξεκάθαροι, με υπομονή και διάθεση να εξομαλύνετε τα εμπόδια στις σχέσεις με τους γύρω σας, θα κάνετε ένα ταξιδάκι για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και θα αποφεύγετε τις εντάσεις. Στις 31 με το εξάγωνο Ήλιου Ποσειδώνα θα είστε ονειροπόλοι, ευαίσθητοι, θα συμφιλιωθείτε με τον σύντροφό σας αν έχετε τσακωθεί και κάποιοι θα υποδεχτείτε έναν νέο ρομαντικό έρωτα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Σκεφτείτε καλά ποιες εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν για να βελτιώσετε τη δουλειά σας, αποφύγετε τις βεβιασμένες ενέργειες στις 26 Δεκεμβρίου με την αντίθεση Δία Ουρανού και σιγουρευτείτε πως οι στόχοι σας είναι ρεαλιστικοί. Με τη σύνοδο Ήλιου Ερμή στις 28 θα έχετε αυτοπεποίθηση και γερά επιχειρήματα, οι συμφωνίες που θα κλείσετε θα είναι επικερδείς, θα διαφημίσετε τη δουλειά σας και θα μιλήσετε για νέες δραστηριότητες.

ΤΟΞΟΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η αντίθεση Δία Ουρανού θα φέρει απομάκρυνση ή χωρισμό σε όσους έχετε ήδη προβλήματα με τον σύντροφό σας, όσοι είστε μόνοι θα προχωρήσετε σε μια νέα σχέση αλλά δεν είναι σίγουρο πως διαρκέσει αν δεν κάνετε προσεκτικά την επιλογή σας. Στις 31 με το εξάγωνο Ήλιου Ποσειδώνα θα απολαύσετε την αγάπη της οικογένειάς σας, μπορεί να χρειαστεί να στηρίξετε έναν συγγενή ή θα λύσετε μια παρεξήγηση με αγαπημένο άτομο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο στις 29 Δεκεμβρίου θα περιορίσετε την επιθυμία σας για πολλές αγορές και έξοδα, θα κάνετε ένα πλάνο για το επόμενο διάστημα, θα τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες ή θα οργανώσετε μια νέα δραστηριότητα. Με τη σύνοδο Ήλιου Ερμή στις 28 θα κάνετε σωστές συναλλαγές, θα παζαρέψετε μια αγορά ή θα καταστρώσετε πλάνα για να ανακάμψετε οικονομικά ζητώντας συμβουλές από ειδικούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 29 Δεκεμβρίου θα προχωρήσετε στην εφαρμογή φιλόδοξων σχεδίων με στόχο να βελτιώσετε τόσο τα επαγγελματικά σας όσο και την προσωπική σας ζωή, θα αποφεύγετε τις βιαστικές κινήσεις και τα ρίσκα. Με το εξάγωνο Ήλιου Ποσειδώνα στις 31 θα εκφράζετε τα συναισθήματά σας, θα είστε προστατευτικοί με τους αδύναμους, πολύ τρυφεροί με τον σύντροφό σας, θα νιώθετε ήρεμοι και χαρούμενοι.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Όσοι έχετε αποφασίσει να ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα μην κάνετε άστοχες κινήσεις στις 26 Δεκεμβρίου με την αντίθεση Δία Ουρανού, αξιοποιήσετε τις καλές συμβουλές συναδέλφων και δουλέψτε με πειθαρχία αν θέλετε να διακριθείτε. Στις 28 με τη σύνοδο Ήλιου Ερμή θα είστε σίγουροι για τις αντοχές και για τις επιθυμίες σας, θα μιλήσετε με συνεργάτες για εκκρεμότητες που πρέπει να ρυθμιστούν ή θα κάνετε φιλόδοξα σχέδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Στις 29 Δεκεμβρίου με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο θα κάνετε διαλείμματα από τις διάφορες δραστηριότητές σας για να ξεκουράζεστε και να σκέφτεστε την περεταίρω πορεία σας, θα απομακρύνετε εκνευριστικά άτομα και θα φροντίζετε τον εαυτό σας. Στις 31 με το εξάγωνο Ήλιου Ποσειδώνα θα είστε πολύ αγαπημένοι με τον σύντροφό σας, κάποιοι θα υποδεχτείτε ένα νέο έρωτα αλλά δεν θα αρνηθείτε να συμπαρασταθείτε σε έναν φίλο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Αν θέλετε να πετύχετε μια ευνοϊκή συμφωνία στις 26 Δεκεμβρίου με την αντίθεση Δία Ουρανού μη νοιάζεστε μόνο για το δικό σας συμφέρον, θα είστε ετοιμόλογοι, με έξυπνες ιδέες αλλά θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα αν είστε συνεργάσιμοι. Στις 28 με τη σύνοδο Ήλιου Ερμή θα βρείτε λύσεις σε υποθέσεις που εκκρεμούν, θα οργανωθείτε για να πετύχετε έναν φιλόδοξο στόχο ή θα συζητήσετε με έμπιστους φίλους μια απόφασή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο στις 29 Δεκεμβρίου θα επανεξετάσετε τις σχέσεις σας και θα απομακρυνθείτε από ανθρώπους που δεν εμπιστεύεστε, θα επιδιώξετε να γνωρίσετε αξιόλογα άτομα που θα σας στηρίζουν και θα σας συμβουλεύουν. Στις 31 με το εξάγωνο Ήλιου Ποσειδώνα θα εκφράζετε κάπως υπερβολικά τα συναισθήματά σας, δεν θα αντέχετε τη μοναξιά και θα περάσετε πολύ χρόνο με τον σύντροφό σας και με φίλους.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Τακτοποιήστε όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες για να μην έχετε αγωνία στις 26 Δεκεμβρίου με την αντίθεση Δία Ουρανού, αποφύγετε τα περιττά έξοδα και να είστε προσεκτικοί αν πρέπει να κλείσετε συμφωνίες ή να κάνετε σοβαρές συναλλαγές. Στις 28 με τη σύνοδο Ήλιου Ερμή θα γνωρίσετε ένα αξιόλογο και σοβαρό άτομο που θα σας βοηθήσει επαγγελματικά, θα προωθήσετε τη δουλειά σας ή θα συζητήσετε για μια νέα συνεργασία.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων