26/9/2016 – 2/10/2016 Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΕΒΔΟΜΑΔΑ 26/9/2016 – 2/10/2016


ΚΡΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με τη σύνοδο Ήλιου Δία στις 26 Σεπτεμβρίου θα είστε πολύ εκδηλωτικοί με τον σύντροφό σας ή θα ενθουσιαστείτε με μια νέα γνωριμία, θα είστε πολύ τρυφεροί αλλά μπορεί να δώσετε υπερβολικές υποσχέσεις που δύσκολα θα πραγματοποιήσετε. Θα κάνετε πολλά όνειρα για το μέλλον την 1η Οκτωβρίου με το τρίγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα, δεν θα έχετε όρεξη να ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα και ίσως νοσταλγείτε μια μακρινή αγάπη.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ο Πλούτωνας ορθοδρομεί στις 26 Σεπτεμβρίου αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο για επαγγελματικές αλλαγές, όσοι στοχεύετε σε σημαντικές θέσεις θα καταφέρετε να αναρριχηθείτε αρκεί να δουλεύετε συστηματικά και να μη αγχώνεστε με το παραμικρό. Με τον Άρη στον Αιγόκερο από τις 27 θα παλέψετε με πείσμα και επιμονή για να κυριαρχήσετε στον επαγγελματικό χώρο, θα ξεπεράσετε εμπόδια και θα διεκδικήσετε μια καλύτερη θέση.

ΤΑΥΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Από τις 27 με τον Άρη στον Αιγόκερο θα κάνετε πιο ενδιαφέρουσα τη ζωή σας πραγματοποιώντας αλλαγές που σχετίζονται με ταξίδια και σπουδές, ενώ ένας έρωτας με άτομο που μένει μακριά θα σας προσφέρει ξεχωριστές εμπειρίες. Την 1η Οκτωβρίου με το τρίγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα όσοι έχετε τσακωθεί θα συμφιλιωθείτε γιατί θα δείξετε κατανόηση, θα είστε εκδηλωτικοί με όσους αγαπάτε, θα φλερτάρετε και θα διασκεδάσετε.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία από τις 26 Σεπτεμβρίου θα μπορέσετε να οργανώσετε σπουδές, ταξίδια, θα αποκτήσετε τα κατάλληλα εφόδια για να βελτιώσετε την επαγγελματική σας πορεία και θα είστε πιο σίγουροι για τις ικανότητές σας. Θα κάνετε μια καλή επαγγελματική γνωριμία στις 26 με τη σύνοδο Ήλιου Δία, ένα άτομο κύρους ίσως βοηθήσει να προωθήσετε τη δουλειά σας, αλλά δεν πρέπει να αποφασίσετε επιπόλαια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με τον Άρη στον Αιγόκερο από τις 27 Σεπτεμβρίου θα είστε προσεκτικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας, θα αναζητάτε τη σιγουριά στις προσωπικές σχέσεις, θα έχετε ευκαιρίες να διασφαλίσετε τα αποκτήματά σας και θα αποφεύγετε τις επιπολαιότητες. Στις 26 με τη σύνοδο Ήλιου Δία θα είστε κεφάτοι, επικοινωνιακοί και λαμπεροί, θα γοητεύσετε άτομα που θα συναντήσετε σε μια εκδήλωση, θα φλερτάρετε και ίσως αρχίσετε μια σχέση.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Από τις 26 Σεπτεμβρίου με τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία θα ωφεληθείτε από τις γνώσεις και τις δυνατότητες άλλων ατόμων για να κερδίσετε χρήματα, θα παίρνετε αποφάσεις στηριγμένες στη λογική και θα λύσετε οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούν. Την 1η Οκτωβρίου με το τρίγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα θα αποφύγετε έντονες δραστηριότητες και θα διασκεδάσετε με συναδέλφους ή θα υποστηρίξετε κάποιον που χρειάζεται βοήθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Από τις 26 Σεπτεμβρίου με τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία θα κάνετε κάποιες διορθωτικές κινήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, μπορεί να συναντήσετε έναν μοιραίο και πολύ έντονο έρωτα, αλλά θα είστε ανήσυχοι για την πορεία της προσωπικής σας ζωής. Νέες γνωριμίες θα σας βοηθήσουν να νιώσετε ασφαλείς από τις 27 με τον Άρη στον Αιγόκερο, θα βάζετε όρους για να αποφύγετε τις ταλαιπωρίες και θα απομακρύνετε κουραστικά άτομα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με τη σύνοδο Ήλιου Δία στις 26 Σεπτεμβρίου θα καταφέρετε να κλείσετε μια συμφέρουσα αγοραπωλησία, ένα περιουσιακό θέμα θα έχει θετική έκβαση ή θα βρείτε τρόπο να τακτοποιήσετε οικογενειακά προβλήματα και πρακτικές εκκρεμότητες. Ένας νέος έρωτας θα σας συνεπάρει την 1η Οκτωβρίου με το τρίγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα ή με τον σύντροφό σας θα κανονίσετε ένα ταξιδάκι και θα αποφύγετε να ασχοληθείτε με δουλειές.

ΛΕΟΝΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με τη σύνοδο Ήλιου Δία στις 26 Σεπτεμβρίου θα είστε αισιόδοξοι, με όρεξη για ταξίδια και δημόσιες σχέσεις, θέματα σπουδών θα τακτοποιηθούν, θα στηρίξετε κάποια συγγενικά άτομα που σας χρειάζονται ή θα περάσετε ευχάριστα με μια νέα παρέα. Άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος θα σας δείξουν την αγάπη τους την 1η Οκτωβρίου με το τρίγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα, θα είστε νωχελικοί, ευάλωτοι, τρυφεροί και ρομαντικοί.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Από τις 26 Σεπτεμβρίου με τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία θα καταφέρετε να μονιμοποιηθείτε σε μια δουλειά, θα έχετε ευκαιρίες να δείξετε τις ικανότητές σας, νέες συνεργασίες θα είναι επικερδείς και θέματα υγείας μπορούν τώρα να λυθούν. Με τον Άρη στον Αιγόκερο από τις 27 θα είστε δραστήριοι, δυναμικοί, θα αυξηθούν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά θα ανταπεξέρχεστε άνετα και θα μπορέσετε να αυξήσετε τα κέρδη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία από τις 26 Σεπτεμβρίου θα ξεκαθαρίσετε το τοπίο στην προσωπική σας ζωή, όσοι είστε με έναν σύντροφο που δεν σας καλύπτει θα αποχωρήσετε από τη σχέση και όσοι τα πάτε καλά θα σκεφτείτε την επισημοποίηση. Νέους έρωτες θα φέρει ο Άρης στον Αιγόκερο από τις 27, θα υλοποιείτε δημιουργικά πλάνα, ίσως βάλετε σε σταθερή βάση την υπάρχουσα σχέση σας, θα είστε γεμάτοι ενέργεια και δύναμη.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μια αίτηση θα έχει θετική εξέλιξη ή θα υπογράψετε μια καλή οικονομική συμφωνία στις 26 Σεπτεμβρίου με τη σύνοδο Ήλιου Δία, ευνοούνται οι διεκδικήσεις, αλλά προσέξτε μήπως κάνετε πολλές σπατάλες και μην επωμιστείτε υπερβολικές ευθύνες. Με το τρίγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα την 1η Οκτωβρίου θα περιποιηθείτε άτομα που συμπαθείτε, θα αναβάλετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις για να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε.

ΖΥΓΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Από τις 26 Σεπτεμβρίου με τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία θα βελτιωθούν οι οικογενειακές σχέσεις, θα αλλάξετε σπίτι ή τόπο διαμονής για να έχετε ευκαιρίες να ζήσετε καλύτερα και όσοι έχετε περιουσιακές εκκρεμότητες θα τις τακτοποιήσετε. Όσοι έχετε μια καλή ερωτική σχέση θα αποφασίσετε να συγκατοικήσετε με τον Άρη στον Αιγόκερο από τις 27, θα ανακαινίσετε ή θα επισκευάσετε τον χώρο σας και θα ρυθμίσετε πρακτικά θέματα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με τη σύνοδο Ήλιου Δία στις 26 Σεπτεμβρίου θα έχετε υπερβολική άνεση και αυτοπεποίθηση, θα είστε ευχάριστοι, γενναιόδωροι, θα μιλήσετε για νέα ξεκινήματα ή θα συναντηθείτε με άτομα κύρους για να ρυθμίσετε κάποιες εκκρεμότητες. Με το τρίγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα την 1η Οκτωβρίου θα ανακαινίσετε τον εργασιακό χώρο, θα δείχνετε κατανόηση στα προβλήματα των συνεργατών σας αλλά δεν θα κάνετε ρεαλιστικά πλάνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με τη σύνοδο Ήλιου Δία στις 26 Σεπτεμβρίου θα είστε ονειροπόλοι, έτοιμοι να ρισκάρετε πολλά για άτομα που αγαπάτε, προσέξτε την κατάχρηση ποτών, φαγητών και τις επιπολαιότητες που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση αν δεν σοβαρευτείτε. Ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφό σας ή έναν νέο έρωτα θα ζήσετε την 1η Οκτωβρίου με το τρίγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα, θα πετάτε στα σύννεφα, θα είστε ευσυγκίνητοι και δημιουργικοί.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Από τις 26 Σεπτεμβρίου με τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία θα προωθήσετε τις επαγγελματικές σας ιδέες, θα παρακολουθήσετε σεμινάρια για να αποδίδετε καλύτερα στη δουλειά, θα βελτιώσετε τη σχέση με συγγενείς και θα κάνετε αρκετές μετακινήσεις. Με τον Άρη στον Αιγόκερο από τις 27 θα είστε δυναμικοί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση, θα έχετε καλές επαγγελματικές προτάσεις από άτομα που εκτιμάνε την αξία και τα ταλέντα σας.

ΤΟΞΟΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με τη σύνοδο Ήλιου Δία στις 26 Σεπτεμβρίου θα κάνετε καλή εντύπωση σε παλιές και νέες παρέες γιατί θα είστε αισιόδοξοι, περιποιητικοί, εξωστρεφείς, θα περάσετε όμορφα με τους φίλους σας αλλά θα είστε υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας. Θα καλέσετε στο σπίτι συγγενείς και φίλους την 1η Οκτωβρίου με το τρίγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα, δεν θα χαλάτε χατίρι στα άτομα που αγαπάτε, θα είστε ευαίσθητοι, ονειροπόλοι και χαλαροί.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Από τις 26 Σεπτεμβρίου με τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία θα μπορέσετε να ανακάμψετε οικονομικά, θα εκτιμήσουν το έργο σας στον επαγγελματικό χώρο και ίσως δρομολογήσετε μια νέα δραστηριότητα που θα αναδείξει ένα κρυφό ταλέντο σας. Θα είστε δημιουργικοί και επίμονοι από τις 27 με τον Άρη στον Αιγόκερο, θα ρυθμίσετε οφειλές και δάνεια, θα αυξήσετε το εισόδημά σας ή θα εισπράξετε χρήματα που καθυστερούσαν.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με τον Άρη στο ζώδιό σας από τις 27 Σεπτεμβρίου θα βελτιώσετε τη σχέση με τον σύντροφό σας, θα λύσετε παρεξηγήσεις και θα βάλετε όρια σε άτομα που φέρονται άσχημα, για να μπορείτε να αφοσιωθείτε απερίσπαστοι στους στόχους σας. Με το τρίγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα την 1η Οκτωβρίου ένας φίλος θα σας κάνει ερωτική εξομολόγηση ή θα γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας φλερτάρει με τρυφερότητα και θα σας αρέσει πολύ.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Από τις 26 Σεπτεμβρίου με τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία οι εξελίξεις στα επαγγελματικά ζητήματα θα είναι θετικές γιατί θα έχετε αυτογνωσία, πείσμα, καλές σχέσεις με τον κόσμο και θα μπορείτε πιο εύκολα να πετύχετε φιλόδοξους στόχους. Με τη σύνοδο Ήλιου Δία στις 26 Σεπτεμβρίου θα δεχτείτε πρόταση για δουλειά ή θα αναβαθμιστεί η θέση σας, αλλά ίσως υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας και αναλάβετε υπερβολικές υποχρεώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία από τις 26 Σεπτεμβρίου θα εξετάσετε τις επιλογές σας με γνώμονα την ισορροπία και τις ανάγκες σας, θα απαλλαγείτε από ενοχές ή δυσάρεστες αναμνήσεις και θα δημιουργήσετε καλύτερες συνθήκες για το μέλλον. Θα είστε δραστήριοι, κοινωνικοί και έτοιμοι για νέες εμπειρίες στις 26 με τη σύνοδο Ήλιου Δία, ίσως κάνετε μια ευχάριστη εκδρομή ή θα συζητήσετε με αξιόλογες νέες γνωριμίες τα σχέδιά σας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Από τις 27 Σεπτεμβρίου με τον Άρη στον Αιγόκερο θα εξετάσετε επιλογές και προοπτικές στον επαγγελματικό τομέα, θα οργανώσετε τις επόμενες κινήσεις σας, αλλά δεν θα κοινοποιείτε τα σχέδιά σας σε ανθρώπους που δεν εμπιστεύεστε πλήρως. Ένα φλερτ στον επαγγελματικό χώρο θα σας ενθουσιάσει την 1η Οκτωβρίου με το τρίγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα, θα είστε καλοπροαίρετοι, γενναιόδωροι και θα κάνετε όνειρα για το μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αρκετές αλλαγές θα προκύψουν στο κοινωνικό περιβάλλον με αργό ρυθμό από τις 26 Σεπτεμβρίου με τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία, θα προσφέρετε έργο σε ομάδες και θα γνωρίσετε ανθρώπους που θα στηρίξουν και θα αναδείξουν το έργο σας. Από τις 27 με τον Άρη στον Αιγόκερο θα είστε επικοινωνιακοί, σίγουροι για τις δυνατότητές σας, ίσως κάνετε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες ή θα συναντιέστε συχνά με αγαπημένους φίλους.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με τη σύνοδο Ήλιου Δία στις 26 Σεπτεμβρίου θα ασχοληθείτε αρκετά με τη ρύθμιση οικονομικών θεμάτων, όμως θα είστε υπεραισιόδοξοι, λίγο απρόσεκτοι και δεν θα έχετε καλά αποτελέσματα αν οι στόχοι σας δεν είναι ξεκάθαροι και ρεαλιστικοί. Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού θα γνωρίσετε ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο την 1η Οκτωβρίου με το τρίγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα ή θα έχετε θετικές εξελίξεις σε μια επαγγελματική υπόθεση.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων