28/11/2016-4/12/2016 Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΕΒΔΟΜΑΔΑ 28/11/2016 – 4/12/2016

ΚΡΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Δεν θα μπορείτε να σταθμίσετε σωστά τα γεγονότα την 1η Δεκεμβρίου με το τετράγωνο Ήλιου Ποσειδώνα, θα χαίρεστε ή θα απογοητεύεστε χωρίς λογική αιτία και ίσως δημιουργήσετε προβλήματα στα πρόσωπα που αγαπάτε λόγω της ανασφάλειάς σας. Με το εξάγωνο Άρη Κρόνου στις 3 θα λύσετε μια παρεξήγηση με φιλικό άτομο, θα ξεκινήσετε ένα χόμπι, θα πάτε ένα ταξιδάκι με καλή παρέα ή θα συζητήσετε για τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα δρομολογήσετε αλλαγές στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 29 Νοεμβρίου, θα κλείσετε εμπορικές συμφωνίες με άτομα από το εξωτερικό, θα σκεφτείτε να μετακομίσετε ή θα διευρύνετε τις γνώσεις σας. Από τις 2 Δεκεμβρίου με τον Ερμή στον Αιγόκερο θα αξιοποιήσετε τις γνώσεις και την εργατικότητά σας για να προωθήσετε την καριέρα σας, θα είστε προσεκτικοί, οργανωμένοι και συνεπείς.

ΤΑΥΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Διαφυλάξτε τις φιλικές σας σχέσεις από τη φθορά την 1η Δεκεμβρίου με το τετράγωνο Ήλιου Ποσειδώνα, μη βιάζεστε να καταλογίσετε ευθύνες στους άλλους, ελέγξτε τη φαντασία σας και αν ένας φίλος εκδηλώσει ερωτικά συναισθήματα σκεφτείτε πριν πείτε ναι. Με τον Ερμή στον Αιγόκερο από τις 2 του μήνα θα βάλετε ρεαλιστικούς στόχους και θα δουλέψετε υπεύθυνα για να βάλετε σε τάξη σχέσεις και καταστάσεις που σας αγχώνουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα αποδεσμευτείτε από μια οικονομική δέσμευση στις 29 Νοεμβρίου με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη, θα διαχωρίσετε οικονομικά θέματα από τον σύντροφό σας για να νιώσετε ανεξάρτητοι και θα ενημερωθείτε για επικερδείς δραστηριότητες. Θα βρεθείτε με έμπειρα άτομα στις 3 με το εξάγωνο Άρη Κρόνου για να συζητήσετε ιδέες για επενδύσεις ή για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, θα είστε δραστήριοι, ρεαλιστές και αποφασιστικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με τη Νέα Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας στις 29 Νοεμβρίου οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα μπουν σε πιο υγιείς βάσεις, θα απαλλαγείτε από καταπιεστικά άτομα και θα αφιερώνετε αρκετό χρόνο σε ταξίδια με τους φίλους και με τον σύντροφό σας. Στις 3 με το εξάγωνο Άρη Κρόνου θα προσεγγίσετε τον σύντροφό σας για να ξεπεράσετε εμπόδια στη σχέση σας, θα οργανώσετε ένα ταξιδάκι ή θα μιλήσετε για τους κοινούς στόχους σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μην αφήσετε το άγχος να επηρεάσει τις επιλογές σας για επαγγελματικά θέματα την 1η Δεκεμβρίου με το τετράγωνο Ήλιου Ποσειδώνα, θα παρεξηγείστε χωρίς λόγο, ίσως εκμεταλλευτούν την προθυμία σας ή θα βάλετε στόχους που δεν είναι ρεαλιστικοί. Με τον Ερμή στον Αιγόκερο από τις 2 θα συζητήσετε για μια νέα επένδυση, θα τακτοποιήσετε δάνεια και οφειλές προς τρίτους και θα προσπαθήσετε να έχετε σταθερή αύξηση εσόδων.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα νιώθετε κουρασμένοι, χωρίς ενέργεια ή απαισιόδοξοι την 1η Δεκεμβρίου με το τετράγωνο Ήλιου Ποσειδώνα, θα αγνοήσετε υποχρεώσεις και πρακτικά θέματα για να ξεκουραστείτε, όμως ίσως διαπληκτιστείτε με αγαπημένα άτομα λόγω της φόρτισής σας. Ο Ερμής από τις 2 του μήνα θα κινείται απέναντι από το ζώδιό σας και θα φέρει ψυχρότητα σε σχέσεις, γάμους και συνεργασίες γιατί θα είστε επικριτικοί, αυστηροί και πολύ επίμονοι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα τολμήσετε να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες στις 29 Νοεμβρίου με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη, θα κινείστε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και θα βρίσκετε χρόνο να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση και να ξεκουράζεστε. Στις 3 με το εξάγωνο Άρη Κρόνου θα τακτοποιήσετε το γραφείο σας, θα οργανώσετε τα ραντεβού σας, θα τακτοποιήσετε υποθέσεις που εκκρεμούν και θα βρείτε πώς θα αυξήσετε τα έσοδά σας.

ΛΕΟΝΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Νέους έρωτες, διασκέδαση, φλερτ ή έναν απόγονο θα φέρει η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 29 Νοεμβρίου, θα χαίρεστε την ελευθερία σας αλλά αν είστε ερωτευμένοι θα απολαμβάνετε όμορφες στιγμές και διαφορετικές δραστηριότητες με τον σύντροφό σας. Με το τετράγωνο Ήλιου Ποσειδώνα την 1η Δεκεμβρίου θα βασανίζεστε από υποψίες για την πίστη και την αγάπη του συντρόφου σας ή θα ερωτευτείτε κάποιον που δεν σας ταιριάζει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με τον Ερμή στον Αιγόκερο από τις 2 Δεκεμβρίου θα οργανωθείτε για να τακτοποιήσετε επαγγελματικές εκκρεμότητες, θα βρείτε μια νέα θέση εργασίας και θα είστε συνεπείς σε ό,τι αναλάβετε αν και συχνά θα αγχώνεστε για το αν θα τα καταφέρετε. Στις 3 με το εξάγωνο Άρη Κρόνου θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σας και μαζί θα ασχοληθείτε με πρακτικά προβλήματα ή θα πάρετε αποφάσεις για μια νέα συνεργασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μην προσπαθήσετε να λύσετε παρεξηγήσεις με τον σύντροφο, με συγγενείς ή με τον συγκάτοικό σας την 1η Δεκεμβρίου με το τετράγωνο Ήλιου Ποσειδώνα, γιατί δεν θα σκέφτεστε λογικά, θα είστε ασταθείς, υπερβολικοί και θα χειροτερέψετε την κατάσταση. Οι σχέσεις σας θα βασίζονται στη λογική από τις 2 με τον Ερμή στον Αιγόκερο, μόνο αξιόλογα άτομα θα έχουν το προνόμιο να βρίσκονται κοντά σας αλλιώς θα δείχνετε τη δυσφορία σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ζητήματα σπιτιού και οικογένειας θα ρυθμιστούν με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 29 Νοεμβρίου, θα λυθούν εμπόδια σε μετακομίσεις και αγοραπωλησίες, δεν θα επιτρέπετε να επέμβουν στην προσωπική σας ζωή και να κρίνουν τις επιλογές σας. Στις 3 με το εξάγωνο Άρη Κρόνου θα οργανώσετε καλύτερα τον εργασιακό σας χώρο, θα μεταφέρετε την έδρα της επιχείρησής σας στο σπίτι ή θα αποφασίσετε να υλοποιήσετε ένα νέο σχέδιο.

ΖΥΓΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα αποφύγετε να ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα την 1η Δεκεμβρίου με το τετράγωνο Ήλιου Ποσειδώνα για να χαλαρώσετε με φίλους ή με τον σύντροφό σας, μπορεί να πάτε μια εκδρομή αλλά θα είναι δύσκολο να σκέφτεστε λογικά και αισιόδοξα. Στις 3 με το εξάγωνο Άρη Κρόνου μια γνωριμία θα εξελιχθεί σε σοβαρή σχέση, θα είστε δημιουργικοί και αποτελεσματικοί, θα αφιερώσετε χρόνο στα παιδιά σας και μπορεί αν γυμναστείτε μαζί.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα είστε ετοιμόλογοι, αισιόδοξοι και εξωστρεφείς με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 29 Νοεμβρίου, θα ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους, θα βρείτε μια θέση εργασίας μακριά από το σπίτι σας ή θα κλείσετε καλές εμπορικές συμφωνίες. Περιουσιακά και οικονομικά θέματα θα ρυθμιστούν με τον Ερμή στον Αιγόκερο από τις 2 Δεκεμβρίου, οι σχέσεις με συγγενείς θα βελτιωθούν, θα κανονίσετε μια μετακόμιση ή μια αγοραπωλησία.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα σας απασχολεί τι κερδίζετε και τι χάνετε από την ερωτική σας σχέση την 1η Δεκεμβρίου με το τετράγωνο Ήλιου Ποσειδώνα, ίσως νιώθετε εξαπατημένοι, θα νομίζετε πως αδιαφορεί και δεν θα μπορείτε να εκφράσετε με σαφήνεια τα παράπονά σας. Θα είστε μετρημένοι και κάπως απόμακροι από τις 2 Δεκεμβρίου με τον Ερμή στον Αιγόκερο, μπορεί να αργείτε πολύ να πάρετε αποφάσεις αλλά θα είστε δίκαιοι και κοντά σε όσους αγαπάτε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα αυξήσετε τα έσοδά σας γιατί θα βρείτε καλύτερη θέση εργασίας με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 29 Νοεμβρίου, ένα μπόνους ή αύξηση μισθού θα βοηθήσει να καλύψετε τις υποχρεώσεις και θα μπορέσετε να ικανοποιήσετε κάποιες επιθυμίες σας. Στις 3 με το εξάγωνο Άρη Κρόνου θα αγοράσετε χρήσιμα αντικείμενα για το σπίτι, θα χρειαστεί να εξυπηρετήσετε έναν συγγενή ή θα δρομολογήσετε θέματα που αφορούν μετακόμιση.

ΤΟΞΟΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα έχετε αυτοπεποίθηση, ενθουσιασμό, πολλή ενέργεια και δημιουργικές ιδέες με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 29 Νοεμβρίου, ερωτικές περιπέτειες θα φέρουν ευχάριστη αναστάτωση και οι σοβαρές σχέσεις θα ανανεωθούν χωρίς κόπο. Διαφωνίες με συγγενείς ή με τον συγκάτοικό σας θα σας χαλάσουν τη διάθεση την 1η Δεκεμβρίου με το τετράγωνο Ήλιου Ποσειδώνα, θα αντιδράσετε γιατί σας εκμεταλλεύονται ή δεν σας προσέχουν αρκετά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με τον Ερμή στον Αιγόκερο από τις 2 Δεκεμβρίου θα αυξήσετε τα έσοδά σας βρίσκοντας μια θέση εργασίας ή δουλεύοντας περισσότερο, θα κάνετε έρευνα αγοράς όσοι θέλετε να εξοπλίσετε το σπίτι ή το γραφείο σας για να μην ξοδέψετε πολλά. Στις 3 με το εξάγωνο Άρη Κρόνου θα συζητήσετε με άτομα που εμπιστεύεστε τα επαγγελματικά σας σχέδια, ίσως χρειαστεί να ταξιδέψετε για δουλειά ή θα εξετάσετε τα υπέρ μιας συμφωνίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Δεν θα αντιλαμβάνεστε την πραγματικότητα και θα φέρεστε παράλογα την 1η Δεκεμβρίου με το τετράγωνο Ήλιου Ποσειδώνα, θα παρεξηγηθείτε με φίλους χωρίς όμως να υπάρχει σημαντική αιτία, θα πείτε λόγια που δεν εννοείτε ή θα απομονωθείτε. Από τις 2 Δεκεμβρίου με τον Ερμή στο ζώδιό σας θα έχετε σιγουριά, υπομονή και πείσμα, θα φέρεστε αυστηρά σε όσους παρεκτρέπονται αλλά θα στηρίζετε τους φίλους και τον σύντροφό σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα βγείτε από καταστάσεις που σας είχαν εγκλωβίσει και θα οργανώσετε καλύτερα την επαγγελματική σας πορεία με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 29 Νοεμβρίου, θα αρχίσετε πάλι να ονειρεύεστε και θα προτιμάτε την παρέα αισιόδοξων ατόμων. Στις 3 με το εξάγωνο Άρη Κρόνου θα προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη τις οικονομικές υποχρεώσεις σας και θα αποφασίσετε όχι μόνο να περιορίσετε τις σπατάλες αλλά να αυξήσετε τα έσοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Έντονη κοινωνική δραστηριότητα, νέες γνωριμίες, φλερτ, καλές επιδόσεις σε αγωνίσματα και δραστηριότητες θα φέρει η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 29 Νοεμβρίου, θα είστε χαρούμενοι, δραστήριοι και πολλά ευχάριστα θα συμβούν στα ερωτικά σας. Στις 3 με το εξάγωνο Άρη Κρόνου θα διαμορφώσετε κατάλληλα το πρόγραμμά σας για να μπορέσετε να τελειώσετε μια εκκρεμότητα και να μείνει χρόνος να διασκεδάσετε με το σύντροφό σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μην πάρετε αποφάσεις για οικονομικά θέματα ή για μια επαγγελματική δραστηριότητα την 1η Δεκεμβρίου με το τετράγωνο Ήλιου Ποσειδώνα γιατί θα δεν θα έχετε διαύγεια για να αντιληφθείτε το συμφέρον σας ούτε σωστά κριτήρια για να επιλέξετε. Από τις 2 Δεκεμβρίου με τον Ερμή στον Αιγόκερο θα προσέχετε αρκετά τον εαυτό σας, θα είστε αφοσιωμένοι στους στόχους σας, δεν θα ανέχεστε παρασπονδίες, λάθη και επιπολαιότητες.

ΙΧΘΥΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Από τις 2 Δεκεμβρίου με τον Ερμή στον Αιγόκερο θα εκθέτετε τις απόψεις σας με σαφήνεια και επιμονή, θα συμμετέχετε σε δραστηριότητες που ακονίζουν το μυαλό, δεν θα συγχωρείτε τα λάθη και θα έχετε πολλές απαιτήσεις από τους γύρω σας. Στις 3 με το εξάγωνο Άρη Κρόνου θα αναγκαστείτε να δουλέψετε στο σπίτι για να τελειώσετε κάποιες εκκρεμότητες αλλά θα έχετε κοντά σας αγαπημένα άτομα που θα σας δίνουν κουράγιο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Επαγγελματικές συμφωνίες, εύρεση νέα θέσης εργασίας και αλλαγή του αντικειμένου ευνοούνται με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 29 Νοεμβρίου, θα προωθείτε τις ιδέες σας αποσπώντας θετικά σχόλια και θα υποστηρίζετε τους συναδέλφους σας. Δεν θα αποφύγετε παρεξηγήσεις με συναδέλφους, θα είστε μπερδεμένοι ή παράλογοι την 1η Δεκεμβρίου με το τετράγωνο Ήλιου Ποσειδώνα και θα αγωνιάτε πολύ για την καριέρα σας.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων