3/10/2016 – 9/10/2016 Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΕΒΔΟΜΑΔΑ 3/10/2016 – 9/10/2016


ΚΡΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Στις 5 Οκτωβρίου με το τετράγωνο Άρη Δία θα είστε ξεροκέφαλοι, επίμονοι και αποφασισμένοι να μην αφήσετε κανέναν να αδικήσει ή να σας καθυστερήσει, όμως δεν θα έχετε ψυχραιμία και θα ξεσπάτε σε άτομα που σας αγαπάνε και δεν φταίνε. Μια απλή διαφωνία με τον σύντροφό σας μπορεί να καταλήξει σε τσακωμό στις 7 με το τετράγωνο Ήλιου Πλούτωνα γιατί θα είστε εύθικτοι και δεν θα μπορείτε να συζητήσετε με ψυχραιμία.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα τακτοποιήσετε νομικές ή επαγγελματικές εκκρεμότητες με το εξάγωνο Ήλιου Κρόνου στις 4 Οκτωβρίου, αν διαπραγματεύεστε μια συνεργασία θα συμβουλευτείτε κάποιους ειδήμονες για να είστε σίγουροι πως δεν θα κάνετε λάθη. Με τον Ερμή στον Ζυγό από τις 7 θα κρατάτε πιο χαμηλούς τόνους όταν εκφράζεστε και όταν διεκδικείτε, ίσως χρειαστεί να υποχωρείτε λίγο για να πετυχαίνετε τους στόχους σας χωρίς να τσακώνεστε.

ΤΑΥΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μη συζητήσετε με τον σύντροφό σας επαγγελματικά θέματα και σχέδια για το μέλλον στις 5 Οκτωβρίου με το τετράγωνο Άρη Δία γιατί θα είστε επιθετικοί, απρόσεκτοι και όχι μόνο δεν θα καταλήξετε σε κοινή απόφαση αλλά μάλλον θα διαπληκτιστείτε. Με τον Ερμή στον Ζυγό από τις 7 θα καταβάλετε προσπάθειες να βελτιώσετε τα οικονομικά σας για να ζείτε πιο άνετα, θα φροντίζετε τον εαυτό σας και θα αλλάξετε καθημερινές συνήθειες.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα χρειαστεί να αναλάβετε περισσότερες επαγγελματικές υποχρεώσεις με το εξάγωνο Ήλιου Κρόνου στις 4 Οκτωβρίου για να εξυπηρετήσετε έναν συνεργάτη ή θα οργανώσετε τον χώρο σας και θα προγραμματίσετε τα ραντεβού σας. Θα παρεξηγηθείτε με έναν συνεργάτη στις 7 με το τετράγωνο Ήλιου Πλούτωνα, δεν θα μπορείτε να κατανοήσετε τη θέση των άλλων και θα δυσκολεύεστε να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τις δυσκολίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα μιλήσετε ειλικρινά με τον σύντροφό σας για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες της σχέσης στις 4 Οκτωβρίου με το εξάγωνο Ήλιου Κρόνου, αν σας αρέσει κάποιο άτομο θα εκφράσετε το ενδιαφέρον σας αλλά θα αποφύγετε τις πολλές υποσχέσεις. Θα είστε γεμάτοι γοητεία από τις 7 με τον Ερμή στον Ζυγό, αξιαγάπητοι, ευγενικοί και θα έχετε κατακτήσεις αλλά συχνά θα είστε αναποφάσιστοι ή ανασφαλείς και θα κουράζετε τον σύντροφό σας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα είστε γεμάτοι ενέργεια στις 5 Οκτωβρίου με το τετράγωνο Άρη Δία, θα έχετε πολλές δημιουργικές ιδέες αλλά θα τις υποστηρίζετε με πείσμα, οι αποφάσεις σας θα είναι ριψοκίνδυνες και μπορεί να κάνετε σοβαρά λάθη ή παραλείψεις. Θα παρουσιαστούν εμπόδια σε ένα κληρονομικό ή οικονομικό ζήτημα με το τετράγωνο Ήλιου Πλούτωνα στις 7, δεν θα μπορείτε να σκεφτείτε ήρεμα και ίσως διαπληκτιστείτε με άτομα που δεν πρέπει.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με το τετράγωνο Άρη Δία στις 5 Οκτωβρίου θα προσπαθήσετε να λύσετε τις διαφορές σας με μέλος της οικογένειας ή με τον συγκάτοικό σας αλλά θα είστε απότομοι, η βιασύνη δεν είναι καλός σύμβουλος και μάλλον οι εντάσεις θα κορυφωθούν. Μην φέρνετε αντιρρήσεις στον σύντροφό σας στις 7 με το τετράγωνο Ήλιου Πλούτωνα για να αποφύγετε τις κόντρες, δεν είναι καλή μέρα για να λύσετε πρακτικά θέματα γιατί θα είστε νευρικοί.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Πρακτικά ζητήματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία και τη δουλειά σας θα τακτοποιηθούν στις 4 Οκτωβρίου με το εξάγωνο Ήλιου Κρόνου, αγοραπωλησίες και μετακομίσεις ευνοούνται, όπως και η συνεργασία με μέλη της οικογένειας. Οικογενειακές ανακατατάξεις θα σας ξεβολέψουν από τις 7 με τον Ερμή στον Ζυγό, κάποιοι θα θέλουν να σας επιβάλλουν τους δικούς τους κανόνες και καλείστε να τους αντιμετωπίσετε ψύχραιμα.

ΛΕΟΝΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα οργανώσετε ένα σύντομο ταξίδι με τον σύντροφό σας στις 4 Οκτωβρίου με το εξάγωνο Ήλιου Κρόνου συνδυάζοντας δουλειά και διασκέδαση, θα δείξετε κατανόηση για τα προβλήματα προσώπων που αγαπάτε ή θα τους βοηθήσετε σε κάτι. Από τις 7 με τον Ερμή στον Ζυγό θα έχετε πιο ενδιαφέρουσα καθημερινότητα, με αρκετές μετακινήσεις, νέες γνωριμίες θα φέρουν έρωτες και συνεργασίες, θα είστε αξιαγάπητοι, ευγενικοί και ήρεμοι.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Όσοι έχετε δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα θα είστε αποφασισμένοι να βρείτε λύσεις στις 5 Οκτωβρίου με το τετράγωνο Άρη Δία αλλά θα ρισκάρετε πολύ ή δεν θα είστε ήρεμοι, με αποτέλεσμα να εκνευρίσετε συνεργάτες ή να κάνετε λάθη. Στις 7 με το τετράγωνο Ήλιου Πλούτωνα να είστε προσεκτικοί αν πρέπει να διαπραγματευτείτε θέματα επαγγελματικά ή οικονομικά και μην αντιδράτε άσχημα χωρίς να ξέρετε αν έχετε δίκιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα σας βοηθήσουν καλοί φίλοι για να κάνετε ανακαίνιση στο σπίτι σας στις 4 Οκτωβρίου με το εξάγωνο ‘Ήλιου Κρόνου, οι σχέσεις με την οικογένειά σας θα είναι πολύ ζεστές και κάποιοι θα λύσετε με τον σύντροφό σας οικονομικά ζητήματα. Με τον Ερμή στον Ζυγό από τις 7 θα μπορέσετε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, θα προωθήσετε τη δουλειά σας, κάποια άτομα θα προσφερθούν να σας στηρίξουν και θα νιώσετε μεγάλη ικανοποίηση.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα αγωνιστείτε με όλες σας τις δυνάμεις για να λύσετε τα επαγγελματικά προβλήματα που σας απομακρύνουν από τους στόχους σας με το τετράγωνο Άρη Δία στις 5 Οκτωβρίου και θα το πετύχετε, αρκεί να αποφύγετε τα οικονομικά ρίσκα. Ίσως τσακωθείτε με τον σύντροφό σας για οικονομικά ζητήματα στις 7 με το τετράγωνο Ήλιου Πλούτωνα και δεν θα μπορείτε να συνεννοηθείτε γιατί θα είστε εκνευρισμένοι και δεν θα υποχωρείτε.

ΖΥΓΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με το τετράγωνο Άρη Δία στις 5 Οκτωβρίου θα βιάζεστε να ρυθμίσετε όλες τις οικογενειακές υποθέσεις που εκκρεμούν, θα είστε δραστήριοι και ακούραστοι αλλά δεν θα καταφέρετε μόνοι σας να βρείτε λύση, πρέπει να λειτουργήσετε ομαδικά. Από τις 7 με τον Ερμή στο ζώδιό σας θα συνειδητοποιήσετε τα λάθη και τις ανάγκες σας, θα μπορέσετε να αναθερμάνετε τη σχέση με τον σύντροφό σας ή θα ερωτευτείτε ένα ρομαντικό άτομο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα είστε συγκροτημένοι, ευγενικοί και καλοπροαίρετοι στις 4 Οκτωβρίου με το εξάγωνο Ήλιου Κρόνου, δεν θα δυσκολευτείτε να πετύχετε καλές συμφωνίες, ταξίδια και σπουδές θα γίνουν χωρίς εμπόδια και θα έχουν θετική εξέλιξη. Συζητήσεις για πρακτικά θέματα του σπιτιού, για αγοραπωλησίες και μετακομίσεις δύσκολα θα έχουν θετική εξέλιξη στις 7 με το τετράγωνο Ήλιου Πλούτωνα γιατί δεν θα μπορείτε να αποφασίσετε με ηρεμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Όσοι νιώθετε ανασφάλεια για την πορεία της σχέσης σας ή για τις εξελίξεις που περιμένετε θα επιδιώξετε να συζητήσετε με τον σύντροφό σας, θα είστε υπομονετικοί, ξεκάθαροι, θα δώσετε αμοιβαίες εξηγήσεις και θα ξεπεράσετε τα εμπόδια. Δεν θα δέχεστε σχόλια και κριτική στις 7 με το τετράγωνο Ήλιου Πλούτωνα, θα επιμένετε στις απόψεις σας και δεν θα παραδέχεστε τα λάθη σας, εκνευρίζοντας όσους προσπαθούν να βοηθήσουν.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα έχετε υπερβολική αυτοπεποίθηση στις 5 Οκτωβρίου με το τετράγωνο Άρη Δία και μπορεί να μην υπολογίσετε σωστά τα ρίσκα σε επαγγελματικές αποφάσεις ή θα φέρεστε απρόσεκτα, δεν θα ελέγχετε τα νεύρα και την ανυπομονησία σας. Από τις 7 με τον Ερμή στον Ζυγό θα προσπαθείτε να έχετε καλές σχέσεις με όλους χωρίς να εξωτερικεύετε αυτά που σας αγχώνουν, θα είστε καχύποπτοι αλλά θα σας στηρίξουν δικά σας άτομα.

ΤΟΞΟΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Στις 5 Οκτωβρίου με το τετράγωνο Άρη Δία θα είστε δυναμικοί, ανυπόμονοι και δεν θα αντέχετε τις μπερδεμένες καταστάσεις, όμως πρέπει να ξεκαθαρίσετε ήρεμα τις σχέσεις που έχουν προβλήματα για να είστε σίγουροι ότι κάνετε το σωστό. Νέες γνωριμίες θα φέρει ο Ερμής στον Ζυγό από τις 7, θα είστε δημοφιλείς, υποστηρικτικοί με τους φίλους σας, θα συμμετέχετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις και θα βρείτε συμμάχους στα σχέδιά σας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μια συνεργασία με έμπιστους φίλους θα δρομολογηθεί στις 4 Οκτωβρίου με το εξάγωνο Ήλιου Κρόνου, ένα έμπειρο άτομο θα βοηθήσει να κερδίσετε μια υπόθεση, η κοινωνική σας ζωή θα είναι ενδιαφέρουσα και θα μπορέσετε να προβληθείτε. Στις 7 με το τετράγωνο Ήλιου Πλούτωνα μπορεί να τσακωθείτε με έναν φίλο και αν δεν κατανοήσετε τα αιτήματά του θα απομακρυνθεί από τη ζωή σας γιατί θα είστε νευρικοί και ανυποχώρητοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα προσπαθήσετε να διορθώσετε ή να ξεπεράσετε λανθασμένες επιλογές του παρελθόντος  που επηρέασαν την επαγγελματική σας ζωή με το εξάγωνο Ήλιου Κρόνου στις 4 Οκτωβρίου, θα τα καταφέρετε και θα ανακτήσετε την αισιοδοξία σας. Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολούν πολύ από τις 7 με τον Ερμή στον Ζυγό, θα θέλετε να έχετε μια αξιοπρεπή πορεία στον χώρο και μπορεί να παραμελήσετε προσωπικά θέματα και σχέσεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Για να εκπληρώσετε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες θα αγωνιστείτε με πάθος στις 5 Οκτωβρίου με το τετράγωνο Άρη Δία αλλά μπορεί να μην υπολογίσετε σωστά τις ικανότητές σας ή θα δυσκολεύεστε να δείτε καθαρά τα δεδομένα. Ένας επαγγελματικός κύκλος μπορεί να κλείσει στις 7 με το τετράγωνο Ήλιου Πλούτωνα ή θα κάνετε προσπάθεια να υλοποιήσετε ένα νέο πλάνο, για να τα καταφέρετε όμως πρέπει να είστε μετρημένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Δεν θα ανέχεστε την καταπίεση στις 5 Οκτωβρίου με το τετράγωνο Άρη Δία, προτεραιότητά σας θα είναι οι προσωπικές σας ανάγκες και μπορεί να τσακωθείτε με τον σύντροφό σας αν επιμένει να απαιτεί κάτι που δεν θέλετε να του δώσετε. Με το τετράγωνο Ήλιου Πλούτωνα στις 7 θα είστε δύστροποι ή κλεισμένοι στον εαυτό σας, δεν θα προσέχετε τα άτομα που αγαπάτε και θα ενδιαφέρεστε κυρίως για την προσωπική σας ικανοποίηση.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα τακτοποιήσετε τις λεπτομέρειες μιας νομικής υπόθεσης, ενός ταξιδιού ή των σπουδών σας με το εξάγωνο Ήλιου Κρόνου στις 4 Οκτωβρίου, θα προσφερθεί να σας βοηθήσει ένα ισχυρό άτομο ή ένας φίλος που εκτιμά πολύ τις δυνατότητές σας. Ταξίδια και σπουδές ευνοούνται από τις 7 με τον Ερμή στον Ζυγό, νομικά θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό θα έχουν ευνοϊκή κατάληξη και θα υπάρχουν ευκαιρίες για νέες δραστηριότητες.

ΙΧΘΥΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Στις 5 Οκτωβρίου με το τετράγωνο Άρη Δία θα διεκδικήσετε με πείσμα ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ή θα προσπαθήσετε να διεισδύσετε σε μια κοινωνική ομάδα με υψηλούς στόχους, θα έχετε πολλή θετική ενέργεια αλλά θα είστε ανυπόμονοι. Στις 7 με το τετράγωνο Ήλιου Πλούτωνα μπορεί να τσακωθείτε με δικό σας άτομο υπερασπιζόμενοι την ανεξαρτησία σας ή θα θέλετε να βάλετε τα όριά σας σε μια σχέση που σας ταλαιπωρεί.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα έχετε αρκετή υπομονή στις 4 Οκτωβρίου με το εξάγωνο Ήλιου Κρόνου ώστε να τακτοποιήσετε γραφειοκρατικά θέματα, θα στείλετε βιογραφικά αν ψάχνετε θέση εργασίας ή θα τελειώσετε όλες τις επαγγελματικές εκκρεμότητες. Θα βρείτε διπλωματικούς τρόπους να ρυθμίσετε οικονομικές εκκρεμότητες από τις 7 με τον Ερμή στον Ζυγό, θα έχετε επαφές με μελλοντικούς συνεργάτες και θα ενημερωθείτε για επικερδείς επενδύσεις.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων