2013 Αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013

Δυσκολεύεστε να συντονιστείτε με την πραγματικότητα και θα δημιουργήσετε εντάσεις που θα μπορούσατε να αποφύγετε. Η Νέα Σελήνη στις 3 Δεκεμβρίου στον Τοξότη αυξάνει το μπέρδεμα στην εξέλιξη των επαγγελματικών σας σχεδίων και χρειάζεται καθαρό μυαλό, για να πάρετε σωστές αποφάσεις. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη, αλλά φροντίστε να μην επενδύσετε γρήγορα σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Στην προσωπική σας ζωή θα υπάρχουν εντάσεις και διαφωνίες, που δεν είναι εύκολο να λυθούν. Η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 17 του μήνα θα δυσκολέψει τη συνεννόηση με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και είναι καλό να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, για να μη φτάσετε σε ρήξη. Οι τελευταίες μέρες του Δεκεμβρίου ίσως φέρουν δυσάρεστες αποκαλύψεις για άτομα που είναι πολύ κοντά σας. Αν και θα έχετε ευκαιρίες να διασκεδάσετε, θα διαπιστώσετε πως κάποιοι δεν σας συμπαθούν.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2013

Με ανησυχία, απαισιοδοξία και εκνευρισμό ξεκινά για εσάς ο Νοέμβριος, γιατί η έκλειψη στις 3 φέρνει περισσότερα εμπόδια στα σχέδια και στις συνεννοήσεις σας, από όσα ο ανάδρομος Ερμής. Δεν βλέπετε τις προσπάθειές σας να αποδίδουν κι αυτό σας αγχώνει. Η κατάσταση θα βελτιωθεί πολύ μετά τις 11 του μήνα και θα ανακτήσετε την αισιοδοξία σας, αν και γενικά στον επαγγελματικό τομέα θα συναντήσετε αρκετές δυσκολίες.

Κάποια απρόοπτα έσοδα στα μέσα του μήνα θα σας κάνουν να αναθαρρήσετε, αλλά πρέπει να εντείνετε τις προσπάθειές σας, αν θέλετε να βρείτε ουσιαστικές λύσεις. Η ερωτική σας ζωή θα έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα, η σχέση ή ο γάμος σας περνά κρίση κι εσείς είστε οξύθυμοι και γκρινιάρηδες. Καλό είναι να αλλάξετε συμπεριφορά και να προσπαθήσετε να κατανοήσετε τα λάθη σας, για να τα διορθώσετε.

Η Πανσέληνος στις 17 Νοεμβρίου σας κάνει να ζητήσετε συμπαράσταση από συγγενείς και φιλικά άτομα, που ξέρετε πως σας αγαπούν.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων