2013 Αστρολογικές προβλέψεις για Κριούς

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013

Οι πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου είναι ευχάριστες και δημιουργικές. Η Νέα Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη αυξάνει την αισιοδοξία σας και ενισχύει τη διάθεσή σας να ταξιδέψετε ή να ασχοληθείτε με τις επαγγελματικές σας εκκρεμότητες. Ένα οικονομικό ζήτημα θα τακτοποιηθεί νωρίτερα από ότι περιμένατε. Ελέγξτε τον εκνευρισμό σας, γιατί η ερωτική σας σχέση κινδυνεύει. Προτιμήστε να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε και να αποφασίσετε μετά αν αυτά που διεκδικείτε από το σύντροφό σας, είναι τόσο σημαντικά. Η Πανσέληνος στις 17 Δεκεμβρίου δεν σας αφήνει να συγκεντρωθείτε. Θα παραμελήσετε κάποια καθήκοντα, για να διασκεδάσετε με αγαπημένα πρόσωπα ή για να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι. Προς το τέλος του μήνα θα σας απασχολήσουν πάλι προβλήματα στη σχέση ή στο γάμο σας. Να είστε δίκαιοι και υπομονετικοί και μην παραμελήσετε τη δουλειά για χάρη της αγάπης.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2013

Θα σας απασχολήσουν επαγγελματικά θέματα τις πρώτες μέρες του μήνα και ίσως χρειαστεί να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα. Η έκλειψη θα φέρει απρόοπτα έξοδα ή άγχος για τα οικονομικά σας και απαισιοδοξία, η οποία ευτυχώς είναι προσωρινή.

Η προσωπική σας ζωή θα έχει πολλές εντάσεις, λόγω της δικής σας επιπολαιότητας, αλλά και επειδή θα δεχτείτε πιέσεις ή γκρίνια. Θα βρείτε τρόπο να εξομαλύνετε την κατάσταση, κυρίως το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα. Μέχρι τις 11 του μήνα αποφύγετε να υπογράψετε συμβόλαια ή να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Μετά τις 15 βελτιώνονται οι συνθήκες εργασίας και αυξάνονται τα κέρδη σας.

Η τύχη είναι με το μέρος σας, αλλά μην ρισκάρετε, κυρίως κοντά στην Πανσέληνο. Μια μεγάλη σας επιθυμία θα πραγματοποιηθεί τις τελευταίες μέρες του μήνα. Μια νέα γνωριμία θα σας χαρίσει όμορφες ερωτικές εμπειρίες.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων