13 Ιουνίου – Νέα Σελήνη στους Διδύμους

Θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις σε υποθέσεις που ήταν στάσιμες, θα κάνετε ταξιδάκια σε όμορφους προορισμούς, θα ενημερωθείτε για σύγχρονα μοντέλα αυτοκινήτων ή κινητών.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες), Ζυγοί και Υδροχόοι που γεννήθηκαν το τρίτο δεκαήμερο και όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο στην 22η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Θα έχετε έντονη κοινωνική ζωή, θα φλερτάρετε και θα διασκεδάσετε παραμερίζοντας όλες τις δυσάρεστες και απαισιόδοξες σκέψεις. Θα επικοινωνήσετε με φίλους που έχετε να δείτε καιρό, θα συσφίξετε τις σχέσεις με τα αδέλφια σας ή με κάποιον γείτονα. Είναι κατάλληλο διάστημα για δημόσιες σχέσεις, για σπουδές και για νέες γνωριμίες.
Το εξάγωνο Ερμή Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα ενισχύει τη διάθεσή σας για εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες, θα έχετε γρήγορα αντανακλαστικά, έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες για να τακτοποιήσετε θέματα που σας απασχολούν.

ΚΡΙΟΙ: Θα είστε επικοινωνιακοί, κεφάτοι και αισιόδοξοι με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13 Ιουνίου, είναι κατάλληλη περίοδος να συναντήσετε αγαπημένα άτομα, να κλείσετε συμφωνίες και να κάνετε έρευνα αγοράς για αυτοκίνητο, κινητό ή κομπιούτερ. Νέα άτομα θα μπουν στη ζωή σας, θα μετακινείστε αρκετά, θα φλερτάρετε και θα περνάτε όμορφα.

ΤΑΥΡΟΙ: Επαγγελματικές επαφές και ευκαιρίες για νέες πηγές εισοδήματος φέρνει η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13 Ιουνίου. Θα καταστρώσετε αισιόδοξα σχέδια, θα μιλάτε με πάθος για τις ιδέες σας, ίσως δεχτείτε οικονομική βοήθεια από έναν συγγενή, θα ρυθμίσετε κάποιες οφειλές αλλά αν δεν βάλετε φρένο στις επιθυμίες σας θα κάνετε περιττά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 13 Ιουνίου σηματοδοτεί μια χαρούμενη, γεμάτη θετικές εξελίξεις περίοδο τόσο σε προσωπικά θέματα όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα, θα κάνετε αρκετές μετακινήσεις, τα φλερτ θα σας ανανεώσουν και ίσως κάνετε επαγγελματικά ανοίγματα που θα αποφέρουν κέρδη.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Θα είστε πιο αισιόδοξοι και δραστήριοι με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13 Ιουνίου, θα αντιμετωπίζετε με θάρρος τις δυσκολίες, θα επιστρατεύσετε τη λογική για να ξεπεράσετε την απογοήτευσή σας και θα οργανωθείτε καλύτερα. Θα ανανεωθείτε κάνοντας αλλαγές στην καθημερινή σας ρουτίνα, θα είστε εξωστρεφείς και γεμάτοι ενθουσιασμό.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Η συμμετοχή σας σε ομαδικές δραστηριότητες και σε κοινωνικές εκδηλώσεις θα είναι πιο έντονη με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13 Ιουνίου, θα εντυπωσιάσετε τους άλλους με το χιούμορ και την άνεσή σας, θα αποκτήσετε νέους φίλους, θα φλερτάρετε και θα απολαμβάνετε χαλαρές στιγμές με την παρέα σας χωρίς να αγχώνεστε για το μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Ευκαιρίες να αναδείξετε τα ταλέντα σας και να διακριθείτε επαγγελματικά θα φέρει η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13 Ιουνίου, θα βρείτε έξυπνους τρόπους να είστε στο επίκεντρο των γεγονότων, θα είστε ακούραστοι και ενθουσιώδεις. Ευνοούνται κυρίως οι δραστηριότητες που σχετίζονται με την επικοινωνία, με τα ταξίδια και με τις σπουδές.

ΖΥΓΟΙ: Ευχάριστη και δημιουργική θα είναι η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13 Ιουνίου, η διάθεσή σας θα είναι ανεβασμένη, θα κυνηγήσετε τα όνειρά σας σε άλλη πόλη ή χώρα, δεν θα αντιστέκεστε στους ερωτικούς πειρασμούς και ίσως προκύψουν σχέσεις με ανθρώπους που ζουν μακριά. Φροντίστε να μελετήσετε τις κινήσεις σας για να πετύχουν οι αλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Νέες προοπτικές θα φανούν σε οικονομικά και σε επαγγελματικά ζητήματα με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13 Ιουνίου, θα βρείτε τρόπους να ρυθμίσετε κληρονομικές και φορολογικές εκκρεμότητες, θα ψάξετε νέες πηγές εσόδων και για να αποκτήσετε άνεση θα αξιοποιήσετε ένα ακίνητο ή θα ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα με ένα φιλικό άτομο.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Από τις 13 Ιουνίου με τη Νέα Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας θα είστε γεμάτοι ενθουσιασμό και θα προχωρήσετε άμεσα σε αλλαγές που θα σας ανανεώσουν. Στη δουλειά θα είστε επικοινωνιακοί, δραστήριοι και θα καταφέρετε να διακριθείτε, ο έρωτας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας και θα καλοδέχεστε όλες τις ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Θα φροντίζετε περισσότερο την υγεία και την εμφάνισή σας από τις 13 Ιουνίου με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους, θα είστε δραστήριοι, δημιουργικοί και έτοιμοι να κάνετε βήματα προς νέες επαγγελματικές κατευθύνσεις. Θα κλείσετε καλές συμφωνίες, θα πάρετε πληροφορίες για συνεργάτες, θα διαφημίσετε τη δουλειά σας και θα αγοράσετε εξοπλισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Νέους φίλους, ερωτικές περιπέτειες, διασκέδαση και καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σας φέρνει η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13 Ιουνίου. Θα έχετε αρκετές προσκλήσεις για εκδηλώσεις και για ταξίδια, θα ασχοληθείτε με νέα χόμπι, με κοινωνικές δραστηριότητες και θα αναλύετε με πολύ πάθος τις απόψεις σας γοητεύοντας το κοινό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι οικογενειακές σχέσεις θα βελτιωθούν με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13 Ιουνίου γιατί θα είστε ανοιχτόμυαλοι, κεφάτοι και θα λύσετε εύκολα οποιοδήποτε ζήτημα έχει διαταράξει την ηρεμία του σπιτιού σας. Θα κάνετε μια συμφέρουσα αγοραπωλησία, αν θέλετε να μετακομίσετε θα βρείτε έναν ωραίο χώρο ή θα αποφασίσετε να συγκατοικήσετε.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων