15 Φεβρουαρίου – Μερική έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στον Υδροχόο


Η έκλειψη στον Υδροχόο θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε για να ξεπεράσετε τους φόβους σας και να κυνηγήσετε τα όνειρά σας.
Στις 23:05 την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται μερική έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στις 27ο 07΄ του Υδροχόου. Θα συνειδητοποιήσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας, θα καταλάβετε πού κάνατε λάθη και γιατί, θα αποτινάξετε συνήθειες που σας κρατούν μόνιμα σε στασιμότητα και θα εξετάσετε τις εναλλακτικές που απλώνονται μπροστά σας.
Εύκολα ή δύσκολα, με προθυμία ή αναγκαστικά θα πάρετε απόφαση να απομακρύνετε από τη ζωή σας κάθε τι άχρηστο και θα δρομολογήσετε αλλαγές που είναι απαραίτητες για να απεγκλωβιστείτε από τα αδιέξοδα και να υλοποιήσετε φιλόδοξους στόχους.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι), οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί που γεννήθηκαν το τρίτο δεκαήμερο και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στην 27η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Δεν θα διστάζετε να πείτε την αλήθεια ακόμα κι αν δυσαρεστήσετε άτομα που βρίσκονται κοντά σας, θα πάψετε να κρύβετε τα προβλήματα «κάτω από το χαλί» και θα τολμήσετε να τελειώσετε σχέσεις ή συνεργασίες που σας πνίγουν. Θα αξιοποιήσετε νέες γνωριμίες για να αλλάξετε σελίδα, θα ψάξετε καλύτερες ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα και θα φύγετε μακριά από καταστάσεις που σας εμποδίζουν να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα σας.
Τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας μπορεί να φανούν μετά από αρκετούς μήνες όμως αξίζει να ξεβολευτείτε γιατί αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τη ζωή σας θα καταφέρετε να κλείσετε εκκρεμότητες, θα αντιληφθείτε τη δύναμή σας και θα πραγματοποιήσετε παλιά και νέα όνειρα.
Σήμερα επίσης ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό που φέρνει δυναμισμό, ειδήσεις από άτομα που ζουν μακριά, ευχάριστες ανατροπές, μικρές εκπλήξεις, εποικοδομητικές και χαρούμενες συζητήσεις, ευστροφία, ευκαιρίες για ταξίδια και επαναστατική διάθεση.

ΚΡΙΟΙ: Θα αναθεωρήσετε τη γνώμη σας για κάποιους φίλους με την έκλειψη στον Υδροχόο στις 15 Φεβρουαρίου, θα επανεξετάσετε τη συμμετοχή σας σε ομάδες και συλλόγους, νέοι άνθρωποι θα σας πλαισιώνουν στις κοινωνικές συναναστροφές και θα παίρνετε τολμηρές αποφάσεις που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε από το πλήθος με ό,τι κι αν καταπιάνεστε.

ΤΑΥΡΟΙ: Θα βάλετε φρένο σε ενοχλητικούς συνάδελφους και σε δύστροπα αφεντικά με την έκλειψη στον Υδροχόο στις 15 Φεβρουαρίου χωρίς να υπολογίζετε τις συνέπειες. Με πίστη στις ικανότητές σας είστε έτοιμοι να αφήσετε μια δουλειά που δεν σας αρέσει, ειδικά όσοι καταπιέζεστε και θα διεκδικήσετε μια άλλη πιο ενδιαφέρουσα θέση που θα σας ικανοποιεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα αναζητήσετε ριζοσπαστικές λύσεις για να ξεφύγετε από αδιέξοδα και να έχετε μια πιο ενδιαφέρουσα πορεία με την έκλειψη στον Υδροχόο στις 15 Φεβρουαρίου. Σπουδές ή εξειδίκευση σε κάποιον τομέα θα σας παρέχουν εφόδια για να διακριθείτε, τα ταξίδια θα πλουτίσουν τις εμπειρίες σας και η διαμονή στο εξωτερικό ίσως είναι επιθυμητός στόχος.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Ένα δάνειο ή μια άλλη οικονομική εκκρεμότητα θα σας αγχώσει με την έκλειψη στον Υδροχόο στις 15 Φεβρουαρίου, θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν διαχειριστήκατε σωστά τα χρήματά σας και θα σκέφτεστε διάφορους τρόπους για να αυξήσετε τα έσοδά σας, όμως θα είναι λάθος να δράσετε παρορμητικά, θα πετύχετε μόνο αν διατηρήσετε την ηρεμία σας.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Θα είστε σε υπερδιέγερση με την έκλειψη στον Υδροχόο στις 15 Φεβρουαρίου, οι προσωπικές σχέσεις και οι συνεργασίες που σας καταπιέζουν θα τελειώσουν γιατί δεν έχετε διάθεση να συμβιβαστείτε. Επιθυμείτε τα καλύτερα για τον εαυτό σας, δεν σας φοβίζουν τα εμπόδια και θα χαράξετε νέα πορεία κοντά σε άτομα πιο ισορροπημένα και ενδιαφέροντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Οι συνθήκες της δουλειάς θα βελτιωθούν, θα τολμήσετε να κάνετε αλλαγές που θα αυξήσουν τα έσοδά σας με την έκλειψη στον Υδροχόο στις 15 Φεβρουαρίου και θα έχετε πρωτότυπες ιδέες για να πετύχετε τους σκοπούς σας. Θα αρνηθείτε συμφωνίες με άδικους ή πιεστικούς όρους και θα κάνετε αυστηρή επιλογή συνεργατών για να μην ταλαιπωρείστε.

ΖΥΓΟΙ: Θα βάλετε τέλος σε προβληματικές ή ανούσιες σχέσεις με την έκλειψη στον Υδροχόο στις 15 Φεβρουαρίου και δεν θα επιτρέπετε να σας καταπιέζουν ή να σας ταλαιπωρούν. Οι νέοι έρωτες θα είναι αντισυμβατικοί, απρόβλεπτοι, θα προβάλετε τα θετικά σας σημεία και ενώ θα έχετε έντονη κοινωνική δράση θα είστε πολύ αυστηροί με όσους δεν συμπαθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Η αλλαγή σπιτιού θα απασχολήσει αρκετούς με την έκλειψη στον Υδροχόο στις 15 Φεβρουαρίου. Για να ζήσετε αυτόνομοι, επειδή βρήκατε δουλειά σε άλλη πόλη ή ακόμα και για να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας σε άλλη χώρα. Θα υπάρχουν οικογενειακές εντάσεις και θα είστε συχνά εκνευρισμένοι αλλά θα πάρετε πρωτοβουλίες να βρείτε σωστές λύσεις.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Ξαφνικές μετακινήσεις, πολλές γνωριμίες και ενδιαφέρουσες προτάσεις θα έχετε με την έκλειψη στον Υδροχόο στις 15 Φεβρουαρίου. Τα ξεσπάσματά σας θα είναι έντονα αν πιέζεστε αλλά θα είστε δραστήριοι, εύστροφοι και αποτελεσματικοί. Προσοχή στις επαφές μέσω ίντερνετ, στην αγορά συσκευών προηγμένης τεχνολογίας και σε όλες τις συμφωνίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές συναλλαγές και να μην κάνετε σπατάλες με την έκλειψη στον Υδροχόο στις 15 Φεβρουαρίου γιατί θα μείνετε πίσω στις υποχρεώσεις σας. Η επιθυμία να αυξήσετε το εισόδημά σας θα σας κάνει παράτολμους αλλά δεν πρέπει να αφήσετε μια σταθερή πηγή εσόδων για να κυνηγήσετε ευκαιρίες αν δεν είστε σίγουροι.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Η κυριαρχία σας σε διάφορους τομείς θα αυξηθεί με την έκλειψη στο ζώδιό σας στις 15 Φεβρουαρίου γιατί θα έχετε αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και έξυπνες λύσεις για να φτάσετε στους φιλόδοξους στόχους σας. Δεν θα διστάσετε να κάνετε ριζικές αλλαγές αν το κρίνετε απαραίτητο στη δουλειά και στα προσωπικά σας για να εξασφαλίσετε την επιτυχία.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι κρυφές επιθυμίες σας θα έρθουν στην επιφάνεια με την έκλειψη στον Υδροχόο στις 15 Φεβρουαρίου, θα νιώσετε έτοιμοι να ξεπεράσετε παλιές αποτυχίες και θα παλέψετε για να αλλάξετε προς το καλύτερο τη ζωή σας. Ίσως υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας ή δεν θα υπολογίζετε σωστά τα δεδομένα και η βιασύνη θα σας οδηγεί σε βεβιασμένες επιλογές.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων