15 Μαΐου – Νέα Σελήνη στον Ταύρο

Στις 13:47 την Τρίτη 15 Μαΐου πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στις 24ο 36΄ του Ταύρου. Είναι κατάλληλο διάστημα για να εδραιωθείτε στον επαγγελματικό τομέα και για να οργανώσετε καλύτερα τη ζωή σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) που γεννήθηκαν το τρίτο δεκαήμερο και εκείνοι που έχουν ωροσκόπο ή ατομικούς πλανήτες στην 24η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Ό,τι ξεκινήσετε τώρα θα είναι καλά υπολογισμένο και θα εξελιχθεί θετικά. Οφειλές, δάνεια και άλλα οικονομικά θέματα που σας αγχώνουν θα τακτοποιηθούν, θα περιορίσετε περιττά έξοδα και η ζωή σας θα γίνει πιο άνετη γιατί θα καταφέρετε να αυξήσετε τα έσοδά σας.
Ευνοούνται οι νέες επαγγελματικές δραστηριότητες και η ρύθμιση εκκρεμοτήτων. Ερωτικές σχέσεις και φιλίες σταθεροποιούνται, οι γνωριμίες που θα προκύψουν θα είναι αξιόλογες και θα αποκτήσετε έναν σοβαρό σύντροφο ή έναν έμπιστο φίλο.
Η αβεβαιότητα θα διαλυθεί, θα νιώθετε σίγουροι για τον εαυτό σας, θα κάνετε ρεαλιστικά πλάνα και θα δουλεύετε με επιμονή για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

ΚΡΙΟΙ: Η επίλυση οικονομικών θεμάτων θα αποδειχτεί εύκολη υπόθεση με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 15 Μαΐου, ευνοούνται οι νέες επαγγελματικές δραστηριότητες αλλά και οι διορθωτικές κινήσεις στη δουλειά σας. Θα βρείτε πηγές εσόδων για να κάνετε πιο άνετη τη ζωή σας, θα τακτοποιήσετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας και θα νιώσετε ανακούφιση.

ΤΑΥΡΟΙ: Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 15 Μαΐου δημιουργούνται οι προϋποθέσεις να ανακάμψετε οικονομικά, να σταθεροποιήσετε τις σχέσεις σας και να κάνετε καλύτερη τη ζωή σας. Ό,τι ξεκινήσετε τώρα θα έχει γερές βάσεις, θα είστε ήρεμοι, ευδιάθετοι, θα κάνετε ρεαλιστικά πλάνα και θα τα υλοποιείτε μεθοδικά για να αποκτήσετε ασφάλεια και ανέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα αποσυρθείτε από το προσκήνιο με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 15 Μαΐου, θα φροντίζετε περισσότερο τον εαυτό σας και θα βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας. Θα βρείτε αποτελεσματικούς τρόπους να βελτιώσετε την επαγγελματική σας πορεία, θα αποφασίσετε να είστε πιο συνεπείς και να αξιοποιείτε καλύτερα τον χρόνο σας σε δημιουργικές ασχολίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Θα κάνετε αρκετές νέες γνωριμίες με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 15 Μαΐου, θα βρείτε άτομα που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας, οι φιλίες που θα προκύψουν θα είναι αξιόλογες και ίσως αναπτυχθούν σοβαρές ερωτικές σχέσεις. Οφέλη από την προβολή της δουλειάς και των ταλέντων σας θα μεγαλώσουν την αισιοδοξία σας.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Καλές ευκαιρίες για επαγγελματική άνοδο θα παρουσιαστούν με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 15 Μαΐου, είναι κατάλληλο διάστημα για να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα και για να ανταμειφθείτε για τους κόπους σας. Θα διαπραγματευτείτε την αμοιβή σας, ίσως αποκτήσετε περισσότερα εφόδια και θα εργάζεστε αρμονικά με τους συναδέλφους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Ιδιαίτερα ευνοϊκή η Νέα Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου στις 15 Μαΐου θα ανοίξει ενδιαφέρουσες προοπτικές στην επαγγελματική σας ζωή, μια συνεργασία με άτομα από το εξωτερικό θα αποφέρει κέρδη, θα οργανώσετε ένα ταξίδι, θα λύσετε νομικά θέματα και θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις στις σπουδές σας και σε ό,τι αρχίσετε αυτό το διάστημα.

ΖΥΓΟΙ: Αν έχετε οικονομικές εκκρεμότητες, γραφειοκρατικά ή φορολογικά μπερδέματα, δεν θα δυσκολευτείτε να τα τακτοποιήσετε με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 15 Μαΐου που θα σας φέρει διαύγεια, υπομονή και στήριξη από ικανούς ανθρώπους. Θα έχετε αρκετά κέρδη από αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας σας ή από δραστηριότητες με τον σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Με τη Νέα Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας στις 15 Μαΐου θα αξιολογήσετε τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες, θα αναθερμάνετε όσες θεωρείτε σημαντικές και ίσως αποφασίσετε να δεσμευτείτε αν έχετε βρει τον κατάλληλο σύντροφο. Θα ρυθμίσετε θέματα που αφορούν το σπίτι και τη δουλειά σας και κάποιοι θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Όσοι ψάχνετε για δουλειά θα έχετε ευκαιρίες με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 15 Μαΐου, θα σταθεροποιήσετε τη θέση σας στον εργασιακό χώρο, θα κλείσετε συμφωνίες που θα αυξήσουν το εισόδημά σας ή θα σας προτείνουν μια συνεργασία. Κάποιοι θα βρείτε νέα επαγγελματική έδρα, θα ανακαινίσετε το γραφείο σας και θα αγοράσετε εξοπλισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 15 Μαΐου, θα αρχίσετε μια τρυφερή σχέση με ένα αξιόλογο άτομο, νέες παρέες θα μπουν στη ζωή σας και θα περνάτε ευχάριστα τον χρόνο σας. Όσοι έχετε παρεξηγηθεί με τον σύντροφό σας θα συμφιλιωθείτε γιατί θα είστε και οι δυο καλοπροαίρετοι και ήρεμοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Θα τακτοποιήσετε θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σας με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 15 Μαΐου, θα απολαμβάνετε ήρεμες οικογενειακές στιγμές και θα αγοράσετε αρκετά χρήσιμα πράγματα για το σπίτι ή θα κάνετε ανακαίνιση. Ίσως ψάξετε ένα πιο άνετο σπίτι για να μετακομίσετε ή θα συγκατοικήσετε με το άτομο που αγαπάτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Ένα ευχάριστο και δημιουργικό διάστημα ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 15 Μαΐου, θα έχετε ουσιαστική επικοινωνία με συγγενείς και με συνεργάτες, θα συναντάτε ενδιαφέροντα άτομα που θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε νέους κύκλους. Θα ταξιδέψετε για δουλειά ή για αναψυχή, θα κλείσετε συμφέρουσες συμφωνίες και θα έχετε πολλά οφέλη.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων