16 Απριλίου – Νέα Σελήνη στον Κριό


Στις 3:57 τη Δευτέρα 16 Απριλίου πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στις 26ο 02΄ του Κριού. Μια αισιόδοξη, δυναμική και αρκετά ανυπόμονη Νέα Σελήνη που θα σας ενεργοποιήσει και θα σας δώσει την ώθηση να βγείτε μπροστά για να διεκδικήσετε όσα σας αξίζουν.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι), Λέοντες και Τοξότες που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στην 26η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Φιλόδοξα επαγγελματικά σχέδια θα μπουν σε εφαρμογή, θα έχετε ενθουσιασμό για κάθε τι πρωτόγνωρο και ενδιαφέρον, θα τολμήσετε να αλλάξετε πολλά στην καθημερινότητά σας αποφεύγοντας τη ρουτίνα και τις αδιέξοδες καταστάσεις.
Η επικοινωνία θα είναι άμεση, ειλικρινής, στις παρέες θα ξεχωρίσετε με το κέφι, τις έξυπνες ιδέες και τον αυθορμητισμό σας, προσέξτε όμως μη γίνετε εγωιστές και ισχυρογνώμονες.
Οι νέοι έρωτες θα είναι ανέμελοι, παθιασμένοι και όσοι έχετε ήδη μια σχέση θα έρθετε πιο κοντά γιατί θα δείξετε τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας κερδίζοντας την προσοχή του συντρόφου σας. Ζώντας έντονα την κάθε στιγμή και δίνοντας σημασία στους στόχους σας μπορεί να αμελήσετε κάποιες υποχρεώσεις ή θα κάνετε κάποιες επιπολαιότητες επειδή δεν θα έχετε υπομονή.

ΚΡΙΟΙ: Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 16 Απριλίου θα φέρει αποφασιστικότητα, ευκαιρίες για επαγγελματικές διακρίσεις, θετική ενέργεια και δυναμισμό. Θα τολμήσετε να αρχίσετε μια νέα συνεργασία ή μια δραστηριότητα, θα εντάξετε τη γυμναστική στην καθημερινότητά σας, θα ανανεώσετε την εμφάνισή σας και θα έχετε πολλές επιτυχίες στην ερωτική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΙ: Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16 Απριλίου θα βρείτε τρόπους να βγείτε από την αφάνεια δουλεύοντας με πείσμα και αφήνοντας στην άκρη τους δισταγμούς σας. Με πίστη στις δυνάμεις σας θα στοχεύσετε στην επαγγελματική επιτυχία, θα κρατάτε μυστικά όλα τα σχέδιά σας και θα αναλαμβάνετε πολλές πρωτοβουλίες, προσέξτε όμως μην εξαντληθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όσοι θέλετε να προβάλετε τη δουλειά σας, να γνωρίσετε πολύ κόσμο και να έχετε ηγετικό ρόλο σε ομαδικές δραστηριότητες θα αξιοποιήσετε τη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16 Απριλίου. Θα είστε πολύ αισιόδοξοι, μαχητικοί, εξωστρεφείς, αρκετά ισχυρογνώμονες αλλά θα αποκτήσετε θαυμαστές που θα εκτιμήσουν την πληθωρική και κεφάτη παρουσία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Θα διακριθείτε στον επαγγελματικό χώρο, θα αναλάβετε περισσότερες ευθύνες ή θα βρείτε μια νέα θέση εργασίας με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16 Απριλίου. Αν είχατε κουραστεί να παλεύετε τώρα είναι καιρός να βγείτε μπροστά, να υλοποιήσετε φιλόδοξους στόχους και να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο αρκεί να έχετε υπομονή και να μη βιάζεστε.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Θα νιώθετε έτοιμοι να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16 Απριλίου, θα ασχοληθείτε κυρίως με επαγγελματικά θέματα, με σεμινάρια, με σπουδές, ευνοούνται τα μακρινά ταξίδια και οι συναλλαγές με το εξωτερικό. Η υπερβολική σιγουριά ίσως οδηγήσει σε επιπολαιότητες, να προσέχετε κάθε σας βήμα και μη βιάζεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Θα φτάσετε ακόμα και σε ρήξη προκειμένου να διασφαλίσετε τα κεκτημένα σας με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16 Απριλίου, θα ρυθμίσετε φορολογικές και περιουσιακές εκκρεμότητες, θα βρείτε νέες πηγές εσόδων και θα κάνετε κάποιες τολμηρές επενδύσεις. Οι επαγγελματικές συμφωνίες που θα κάνετε αυτό το διάστημα θα αποφέρουν πολλά κέρδη.

ΖΥΓΟΙ: Θα ζήσετε πολλές στιγμές πάθους με τον σύντροφό σας με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16 Απριλίου, θα ξεκινήσετε νέες σχέσεις και συνεργασίες, θα έχετε θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Δύσκολα θα κρατάτε την ψυχραιμία σας, όταν εκνευρίζεστε οι αντιδράσεις σας θα είναι απερίσκεπτες και μπορεί να έρθετε σε κόντρα με κάποιο άτομο που αγαπάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Θα διαπιστώσετε πως χρειάζεστε ριζικές αλλαγές στον τρόπο που διαχειρίζεστε καθημερινά και επαγγελματικά θέματα με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16 Απριλίου για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητές σας. Θα κάνετε αποτοξίνωση, θα ξεκινήσετε ένα εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής και θα έχετε θετικά αποτελέσματα στον χώρο δουλειάς.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Θα επικρατεί δημιουργικός αναβρασμός στην ερωτική και στην κοινωνική ζωή με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16 Απριλίου. Κάποια φλερτ θα εξελιχθούν σε σχέσεις με πολύ πάθος, στις παρέες θα είστε αυθόρμητοι, δυναμικοί, θα κάνετε νέους φίλους, θα αρχίσετε ένα ενδιαφέρον χόμπι, θα εκνευρίζεστε όμως εύκολα, θα είστε ανυπόμονοι και εγωιστές.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Θα διευθετήσετε οικογενειακά θέματα προστατεύοντας τα συμφέροντά σας με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16 Απριλίου, θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε ένα ακίνητο ή θα βρείτε ένα κατάλληλο σπίτι για να μετακομίσετε. Θα είστε ανυποχώρητοι, νευρικοί και ίσως πάρετε βιαστικές αποφάσεις για μια συγκατοίκηση ή για την αλλαγή του τόπου διαμονής.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Ανεξάντλητοι σε ιδέες και έξυπνες ατάκες, δραστήριοι και ακούραστοι θα έχετε συζητήσεις για νέες δραστηριότητες με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16 Απριλίου, αρκετές μετακινήσεις για δουλειά και για διασκέδαση. Χρειάζεται αυτοσυγκράτηση για να μείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας χωρίς να παρασύρεστε συνέχεια σε διάφορες αλλαγές.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα σας κάνουν μια καλή επαγγελματική πρόταση με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16 Απριλίου, θα εισπράξετε χρήματα που σας οφείλουν ή θα αυξηθούν οι αποδοχές σας. Τα έξοδα όμως είναι αρκετά, δεν θα υπολογίζετε σωστά τις διάφορες υποχρεώσεις και μπορεί να βρεθείτε σε δύσκολη θέση αν κάνετε σπατάλες και επιπόλαιες οικονομικές συναλλαγές.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων