8 Οκτωβρίου – Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό

Στις 8 Οκτωβρίου, στις 13:50 το μεσημέρι, πραγματοποιείται ολική έκλειψη Σελήνης, στις 15ο 05΄ του Κριού. Έχουμε παράλληλα Πανσέληνο, η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό στον Κριό και αντίθεση με τον Ήλιο στο Ζυγό. Ό Άρης που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη σχηματίζει τρίγωνο με το Δία στο Λέοντα.

Θα επηρεαστούν περισσότερο όσοι ανήκουν στα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι) και έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στη 15η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Είναι δύσκολο να στεριώσουν νέα ξεκινήματα αυτό το διάστημα, γιατί κυριαρχούν οι παρορμήσεις, ο εκνευρισμός και η αγανάκτηση. Λείπει η ψυχραιμία και η πειθαρχία, προσέξτε λοιπόν πώς θα εκφράσετε αυτά που σας πνίγουν και πώς θα κινηθείτε για να πραγματοποιήσετε τις αλλαγές που ξέρετε ότι είναι απαραίτητες για να συνεχίσετε.

ΚΡΙΟΙ

Θα είστε ανυπόμονοι και εκνευρισμένοι. Υπάρχουν πολλά πράγματα που σας ενοχλούν και είστε έτοιμοι να επαναστατήσετε και να απαλλαγείτε από όσους σας καταπιέζουν. Μάλλον δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε ένα βίαιο ξέσπασμα, αλλά να ξέρετε πως αυτός δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος για να λύσετε τις διαφορές με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας.

ΤΑΥΡΟΙ

Έχετε πιεστεί πολύ το τελευταίο διάστημα και η έκλειψη στον Κριό θα χειροτερέψει την ψυχολογία σας. Οι καθημερινές ευθύνες σας έχουν εξαντλήσει και αν δεν ανακτήσετε την ψυχραιμία σας μπορεί να δράσετε αυτοκαταστροφικά. Εκτονώστε την ένταση με φυσική άσκηση, για να χαλαρώσετε και να μην επηρεαστεί η υγεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έχετε πολύ κόσμο γύρω σας αυτό το διάστημα και αρκετές προσκλήσεις για κοινές δραστηριότητες, που σας ενδιαφέρουν. Όμως η έκλειψη στον Κριό θα φέρει αναστάτωση στην κοινωνική σας ζωή. Είναι εύκολο να παρεξηγήσετε κάποιον ή να σας παρεξηγήσουν και τότε δεν θα αποφύγετε έναν τσακωμό ή μια σκηνή σε δημόσιο χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Άλλα περιμένατε και άλλα θα προκύψουν στον εργασιακό σας χώρο. Η καριέρα σας θα κινδυνέψει ή θα συμβούν ριζικές αλλαγές, που θα επηρεάσουν την πορεία και την εξέλιξή σας. Δεν αποκλείονται καβγάδες με συνεργάτες για οικονομικά θέματα, ενώ θα επηρεαστεί πολύ η διάθεσή σας και δεν θα μπορείτε να βρείτε άμεση λύση.

ΛΕΟΝΤΕΣ

Μια ξαφνική πρόταση για συνεργασία ή για σπουδές στο εξωτερικό θα σας ξαφνιάσει. Αν συναλλάσσεστε με άτομα από το εξωτερικό, μπορεί να κινδυνέψει η συνεργασία από αστάθμητους παράγοντες. Η έκλειψη στον Κριό απαιτεί ψυχραιμία και υπομονή, για να μπορέσετε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες χωρίς να ταλαιπωρηθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Αν έχετε κοινή οικονομική διαχείριση με το σύντροφό σας, συμφωνήστε το πώς θα κινηθείτε. Η έκλειψη στον Κριό μπορεί να φέρει ασυμφωνίες και προβλήματα. Γενικά φροντίστε να μην κάνετε ριψοκίνδυνες ενέργειες και προστατέψτε τα οικονομικά σας συμφέροντα. Να θυμάστε πως ό,τι λάμπει, δεν είναι πάντα χρυσός.

ΖΥΓΟΙ

Η έκλειψη στον Κριό επηρεάζει τις ερωτικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Θα έχετε διαξιφισμούς και συμπεριφορές που δεν περιμένατε. Η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει από τον έλεγχό σας και να χάσετε ένα συνεργάτη ή να χωρίσετε από το σύντροφό σας. Ή να είστε από τους τυχερούς που θα αποκτήσουν ένα νέο, αξιόλογο συνεργάτη ή σύντροφο.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Δεν θα μπορείτε να συγκεντρωθείτε και να δουλέψετε όπως πρέπει. Στον εργασιακό χώρο επικρατεί αναστάτωση, που δυσκολεύει τη συνεννόηση με τους συνεργάτες σας. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε χώρο εργασίας ή να κάνετε αλλαγές στον ήδη υπάρχοντα. Φροντίστε τη διατροφή σας και αν υπάρχει πρόβλημα υγείας, αντιμετωπίστε το.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Δεν έχετε υπομονή και θα εκνευρίζεστε εύκολα με ο,τιδήποτε συμβαίνει. Μπορεί να εκφράσετε με απότομο τρόπο τα παράπονά σας στο σύντροφό σας ή στα παιδιά σας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ρήγμα στη σχέση σας. δεν αποκλείεται όμως κι ένας κεραυνοβόλος έρωτας, που θα καλύψει την ανάγκη σας για τρυφερότητα και πάθος.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Η έκλειψη στο ζώδιο του Κριού βαραίνει την οικογενειακή ατμόσφαιρα και ένα πρόβλημα που θα προκύψει θα σας αναγκάσει να αφιερώσετε χρόνο σε έναν συγγενή, για να τον παρηγορήσετε ή να τον ηρεμήσετε. Μην προσπαθήσετε αυτές τις μέρες να λύσετε οικογενειακές διαφωνίες στις οποίες εμπλέκεστε, γιατί δεν θα τα καταφέρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Αν έχετε να κάνετε σημαντικές διαπραγματεύσεις αυτές τις μέρες, να μην αφήσετε την παρόρμηση να επηρεάσει τη λογική σας. Οι μετακινήσεις μπορεί να κρύβουν κινδύνους και αν χρειαστεί να ταξιδέψετε, να είστε προσεκτικοί. Επιλέξτε την παρέα αγαπημένων ανθρώπων και μην αφήσετε τις αναμνήσεις από το παρελθόν να σας βασανίζουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα μπείτε στον πειρασμό να ξοδέψετε χρήματα για πράγματα που ίσως δεν χρειάζεστε ή θα αγχωθείτε γιατί θα παρουσιαστούν έκτακτα έξοδα, που θα ρίξουν έξω τον προϋπολογισμό σας. Η έκλειψη στον Κριό τονίζει τις ανασφάλειές σας, αλλά δεν αποκλείεται να βρεθεί μια ξαφνική λύση και να τακτοποιήσετε ένα οικονομικό ζήτημα.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων