2 Ιανουαρίου – Πανσέληνος στον Καρκίνο


Η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς πραγματοποιείται στις 4:23 την Τρίτη, 2 Ιανουαρίου στις 11ο 37΄ του Καρκίνου. Θα συνειδητοποιήσετε πως έχετε απομακρυνθεί πια από ανθρώπους που κάποτε σας έδιναν χαρά, θα καταλάβετε πως κάποιες σχέσεις έχουν φθαρεί και πως θα πρέπει να αναζητήσετε αλλού ζεστασιά και κατανόηση.
Αρκετοί θα ταλαιπωρηθείτε από ανασφάλειες και ενοχές, δεν θα μπορείτε να συγχωρέσετε στον εαυτό σας παλιά λάθη που καθορίζουν το παρόν, θα έχετε ανάγκη να σας αγαπούν και θα αποζητάτε επιβεβαίωση και κομπλιμέντα.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι), Σκορπιοί και Ιχθύες που γεννήθηκαν στην αρχή του δεύτερου δεκαήμερου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στην 11η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Το εξάγωνο Ήλιου Ποσειδώνα ευνοεί τη συναισθηματική προσέγγιση, βοηθά να εκφράσετε τις σκέψεις σας και να δημιουργήσετε καλύτερες συνθήκες για κάθε είδους σχέσεις.
Συμφιλιωθείτε λοιπόν με τους φόβους και τις αγωνίες σας, παραμερίστε όσα σας κρατούν σε αδράνεια, μην κατηγορείτε άλλους για όσα σας συμβαίνουν και ανοίξτε την καρδιά σας σε άτομα που σας καταλαβαίνουν για να αποφορτιστείτε.
Οικογενειακά θέματα, η ακίνητη περιουσία, η σχέση με τη μητέρα ή με μια σημαντική γυναίκα της ζωής σας θα σας δυσκολέψουν αυτή την Πανσέληνο. Μη διστάσετε να ψάξετε τις καταστάσεις σε βάθος χωρίς μοιρολατρία και άγχος. Βάλτε στόχο να ανασυγκροτηθείτε για να διευθετήσετε επιτυχώς τα ζητήματα που σας απασχολούν.

ΚΡΙΟΙ: Οικογενειακές διαφωνίες για περιουσιακά θέματα θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στις 2 Ιανουαρίου με την Πανσέληνο στον Καρκίνο, θα έχετε προστριβές με τον συγκάτοικό σας ή θα χρειαστεί να φροντίσετε έναν συγγενή. Θα νιώθετε κουρασμένοι, ίσως αναπολείτε παλιές ευτυχισμένες στιγμές, θα φιλοξενήσετε αγαπημένους φίλους και θα ξεκουραστείτε.

ΤΑΥΡΟΙ: Θα παρεξηγείστε εύκολα στις 2 Ιανουαρίου με την Πανσέληνο στον Καρκίνο αλλά η ανάγκη για επιβεβαίωση θα είναι έντονη και θα ανοίξετε την καρδιά σας σε έναν συγγενή ή θα προσπαθείτε να ευχαριστήσετε τα άτομα που είναι κοντά σας. Θα κάνετε ένα ταξιδάκι στην ιδιαίτερη πατρίδα σας ή θα προσπαθήσετε να βρείτε λύση σε οικογενειακά ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι οικονομικές υποχρεώσεις και η αβεβαιότητα για το μέλλον θα σας αγχώσουν στις 2 Ιανουαρίου με την Πανσέληνο στον Καρκίνο, θα αναζητήσετε πηγές εσόδων αλλά δεν πρέπει να κάνετε βιαστικές κινήσεις. Αποφύγετε έξοδα που δεν είναι απαραίτητα για να μη ζοριστείτε αργότερα και σκεφτείτε προσεκτικά πριν αποφασίσετε για πώληση ακινήτων.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Θα νιώθετε εγκλωβισμένοι σε αδιέξοδες καταστάσεις στις 2 Ιανουαρίου με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, θα προβληματίζεστε για το μέλλον και δεν θα βρίσκετε τρόπο να διορθώσετε παλιά λάθη που σας ταλαιπωρούν ακόμα. Περιορίστε τις απώλειες, μην κάνετε απαισιόδοξες σκέψεις και δεχτείτε πως κάποιοι κύκλοι θα κλείσουν για να προχωρήσετε.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Θα νιώθετε εξαντλημένοι, μπερδεμένοι και ευάλωτοι στις 2 Ιανουαρίου με την Πανσέληνο στον Καρκίνο, ίσως δεν είστε ευχαριστημένοι από την επαγγελματική εξέλιξη ή έχετε αναλάβει υπερβολικές ευθύνες που σας αποδυνάμωσαν. Φροντίστε τη σωματική και την ψυχική σας υγεία, αποτοξινωθείτε και εμπιστευτείτε τον εαυτό σας για να ανακάμψετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Θα φανερωθούν οι δυσκολίες σε φιλικές ή ερωτικές σχέσεις στις 2 Ιανουαρίου με την Πανσέληνο στον Καρκίνο, θα είστε καχύποπτοι, ανασφαλείς και θα απομακρυνθείτε από ανθρώπους που σας δημιουργούν προβλήματα. Μπορεί να είστε υπερπροστατευτικοί με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν και αν χρειαστεί θα τους στηρίξετε χωρίς ανταλλάγματα.

ΖΥΓΟΙ: Κάποια οικογενειακά προβλήματα θα επηρεάσουν την απόδοσή σας στη δουλειά ή θα αγχώνεστε για την εξέλιξη της καριέρας σας στις 2 Ιανουαρίου με την Πανσέληνο στον Καρκίνο χωρίς να τολμάτε να κάνετε ριζικές αλλαγές. Θα δεχτείτε αρνητικά σχόλια, κριτική που θα σας απογοητεύσει ή δεν θα βρίσκετε τρόπο να πραγματοποιήσετε έναν στόχο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Θα αγχώνεστε για στόχους που δεν έχετε ακόμα καταφέρει στις 2 Ιανουαρίου με την Πανσέληνο στον Καρκίνο, δεν θα ξέρετε πού πρέπει να κατευθύνετε την ενέργειά σας για να βελτιώσετε τη ζωή σας, θα είστε απαισιόδοξοι και μπερδεμένοι. Μια παρεξήγηση θα γίνει αιτία να απομακρυνθείτε από ένα άτομο που εκτιμούσατε και που ίσως μένει μακριά.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Όσοι έχετε εκκρεμότητες σε δάνεια, εφορία κλπ. θα αγχωθείτε στις 2 Ιανουαρίου με την Πανσέληνο στον Καρκίνο γιατί θα έχετε επιπλέον έξοδα και δεν ξέρετε πώς μπορείτε να τα καλύψετε. Στόχος σας είναι όχι μόνο η απόκτηση αγαθών αλλά και η συναισθηματική σταθερότητα, θα προσπαθήσετε να περιορίσετε τις διαρροές και τις ριψοκίνδυνες πράξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Θα υπάρχουν αρκετές εντάσεις σε προσωπικές σχέσεις και σε συνεργασίες στις 2 Ιανουαρίου με την Πανσέληνο απέναντι από το ζώδιό σας, τα παράπονα θα είναι πολλά, η ανασφάλεια θα σας εμποδίζει να κάνετε ξεκαθαρίσματα αλλά δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Η ζωή σας θα βελτιωθεί αν παραδεχτείτε τα λάθη σας και προσπαθήσετε να τα διορθώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Θα νιώθετε την ανάγκη να αποφορτιστείτε στις 2 Ιανουαρίου με την Πανσέληνο στον Καρκίνο γιατί τον τελευταίο καιρό δουλέψατε σκληρά και αντιμετωπίσατε δυσκολίες που δεν σας άφησαν να πετύχετε κάποιους στόχους σας. Είναι καλό να βρείτε ψύχραιμα τις λύσεις που θα ανοίξουν νέες προοπτικές και αν μη μένετε κολλημένοι σε παλιές αποτυχίες.

ΙΧΘΥΕΣ: Παλιοί έρωτες και φίλοι που χάθηκαν από τη ζωή σας θα είναι αιτία της θλίψης σας στις 2 Ιανουαρίου με την Πανσέληνο στον Καρκίνο. Θα διεκδικήσετε τον ενδιαφέρον και την αγάπη του συντρόφου σας με επιμονή, δεν θα αποφύγετε όμως τη γκρίνια και είναι πιθανό να φτάσει η σχέση σας στα άκρα και πρέπει να αποχωρήσετε αν οι διαφορές είναι μεγάλες.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων