2 Μαρτίου – Πανσέληνος στην Παρθένο


Αξιοποιήστε την Πανσέληνο στην Παρθένο για να οργανώσετε σωστά τα επαγγελματικά σας βήματα, απαλλαγείτε από περιττά βάρη, φροντίστε τη σωματικά και την ψυχική σας υγεία.
Στις 2:51π.μ. την Παρασκευή 2 Μαρτίου πραγματοποιείται Πανσέληνος στις 11ο 22΄ στις 11ο  21΄ της Παρθένου. Φέρνει προβληματισμούς για τα κακώς κείμενα στη ζωή σας και αρκετό άγχος για τις αυξημένες καθημερινές υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Στόχος σας θα είναι να απαλλαγείτε από περιττά βάρη, να αποτοξινωθείτε από ό,τι δηλητηριάζει το σώμα και την ψυχή σας και να ανασυγκροτηθείτε.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες), Ταύροι και Αιγόκεροι που γεννήθηκαν στην αρχή του δεύτερου δεκαήμερου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στην 11η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Θα δώσετε προτεραιότητα σε θέματα υγείας, θα προσέχετε τη διατροφή σας και θα κόψετε κάποιες βλαβερές συνήθειες. Ένα καλά οργανωμένο πρόγραμμα είναι απαραίτητο για να είστε συνεπείς στα καθήκοντά σας, θα τακτοποιήσετε πολλές εκκρεμότητες και ύστερα θα σχεδιάσετε προσεκτικά τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα.
Θα είστε αυστηροί, απαιτητικοί, εσωστρεφείς και θα σκέφτεστε όλες τις παραμέτρους πριν πάρετε αποφάσεις. Συχνά θα κολλάτε στις λεπτομέρειες χάνοντας τη μεγάλη εικόνα κι αυτό θα καθυστερεί την πορεία σας. Βάζοντας τη ζωή σας σε τάξη θα πάψετε να χάνετε χρόνο σε ασήμαντα πράγματα και θα διευκολύνετε την υλοποίηση των πλάνων σας.
Το τρίγωνο Ερμή Δία διευκολύνει την επικοινωνία, φέρνει ευκαιρίες για αναθέρμανση των σχέσεων και ευνοϊκές συνθήκες για νέες επαγγελματικές συμφωνίες. Θα βρίσκετε τρόπους να κάμψετε τις αντιστάσεις των συνομιλητών σας αλλά η επιθυμία σας να είστε χαρούμενοι όλοι μπορεί να σας οδηγήσει σε ανεδαφικές υποσχέσεις ή σε απόκρυψη της αλήθειας.

ΚΡΙΟΙ: Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα αυξηθούν με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 2 Μαρτίου και θα αγωνίζεστε να είστε συνεπείς. Το άγχος και η κούραση μπορεί να σας καταβάλλουν, φροντίστε λοιπόν την υγεία σας και απαλλαχτείτε από κακές συνήθειες. Όσοι είστε δυσαρεστημένοι από τη δουλειά σας θα ψάξετε κάτι καλύτερο χωρίς να βιάζεστε.

ΤΑΥΡΟΙ: Θα αποφασίσετε να μη χάνετε άσκοπα χρόνο σε ερωτικές σχέσεις που δεν οδηγούν σε κάτι καλό με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 2 Μαρτίου και θα κρατήσετε κοντά σας μόνο άτομα που είναι υπεύθυνα και συγκροτημένα. Θα προσπαθείτε να είστε χρήσιμοι και αποδοτικοί, θα προτιμάτε να συμμετέχετε σε κοινωνικές δραστηριότητες και σε συλλόγους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προβλήματα που φόρτιζαν την ατμόσφαιρα και δυσκόλευαν τη συνύπαρξη με τον συγκάτοικο ή με την οικογένειά σας θα έρθουν πάλι στο προσκήνιο με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 2 Μαρτίου. Θα ξεκαθαρίσετε τη θέση σας βάζοντας όρια,  θα λύσετε πρακτικά θέματα του σπιτιού, θα καθαρίσετε τον χώρο σας και θα πετάξετε τα άχρηστα αντικείμενα.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Θα συμπεριφέρεστε με ευπρέπεια, θα είστε τελειομανείς, απαιτητικοί αλλά και αρκετά δύσπιστοι με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 2 Μαρτίου. Θα εξετάζετε τα πάντα με προσοχή πριν αποφασίσετε, θα χειριστείτε ψύχραιμα επαγγελματικές υποθέσεις, δεν θα δυσκολευτείτε να λύσετε παρεξηγήσεις με συγγενείς και θα λειτουργείτε με μεθοδικότητα.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Θα αντιμετωπίζετε υπεύθυνα και οργανωμένα κάθε οικονομικό ζήτημα με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 2 Μαρτίου, θα αποφεύγετε περιττά έξοδα και θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να ρυθμίσετε δάνεια και άλλες υποχρεώσεις. Θα αλλάξουν οι προτεραιότητές σας, θα στοχεύετε σε μια ασφαλή πορεία και θα δουλέψετε σκληρά για να ορθοποδήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Με αποφασιστικότητα και σωστό σχεδιασμό θα αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα φέρει η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 2 Μαρτίου για να διορθώσετε παλιά λάθη αλλά κυρίως για να αναπτυχθείτε επαγγελματικά. Θα βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση, νέες υγιεινές συνήθειες θα σας ανανεώσουν και θα κάνετε σωστές επιλογές στον ερωτικό τομέα.

ΖΥΓΟΙ: Το βάρος παλιών λαθεμένων επιλογών θα σας πιέζει, θα αισθάνεστε κουρασμένοι ή αδικημένοι με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 2 Μαρτίου και θα θελήσετε να βγείτε από το αδιέξοδο αλλάζοντας την επαγγελματική σας πορεία. Θα αποφασίσετε να δουλέψετε με σύστημα για να πετύχετε τους στόχους σας και θα φροντίσετε κάποια μικρά θέματα υγείας.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Δεν θα ανέχεστε επιπολαιότητες από φίλους και χάσιμο χρόνου σε ασχολίες που δεν σας προσφέρουν κάτι σημαντικό, θα κάνετε ξεκαθαρίσματα στο περιβάλλον σας με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 2 Μαρτίου και θα επιδιώξετε να βρίσκεστε με άτομα που θα σας βοηθήσουν  να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να διακριθείτε κοινωνικά.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Η κατάκτηση επαγγελματικών στόχων και η εύρεση μιας ικανοποιητικής δουλειάς θα είναι οι προτεραιότητές σας με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 2 Μαρτίου. Θα κάνετε ένα αυστηρό πρόγραμμα για να ολοκληρώσετε μια προσπάθεια με επιτυχία, θα ελέγχετε τα βήματά σας λεπτομερώς, θα είστε αφοσιωμένοι στους στόχους και στα καθήκοντά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Θα κρίνετε πολύ αυστηρά την μέχρι τώρα πορεία σας με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 2 Μαρτίου, θα αγχώνεστε για όσα δεν προλάβατε να τελειώσετε και θα έχετε αρκετά φιλόδοξα πλάνα για το μέλλον. Θα κλείσετε παλιούς λογαριασμούς, επαγγελματικά και νομικά θέματα θα ρυθμιστούν για να αφοσιωθείτε σε ασχολίες που σας ενδιαφέρουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Θα περιορίσετε τη συνηθισμένη σας παρορμητικότητα και θα είστε σοβαροί και προνοητικοί με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 2 Μαρτίου. Θα ιεραρχήσετε τις ανάγκες σας και θα κάνετε σωστή διαχείριση των χρημάτων σας, θα τακτοποιήσετε περιουσιακά και φορολογικά ζητήματα και θα βρείτε ασφαλείς τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η Πανσέληνος απέναντι από το ζώδιό σας στις 2 Μαρτίου θα αποκαλύψει κάποιες αλήθειες για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας που προτιμούσατε να αγνοείτε. Τα άτομα που δεν σας προσφέρουν όσα θέλετε θα απομακρυνθούν, θα έχετε πολλές απαιτήσεις από τον σύντροφό σας και θα υπάρχουν εντάσεις, όμως οι δοκιμασμένες σχέσεις θα αντέξουν.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων