28 Ιουνίου – Πανσέληνος στον Αιγόκερο

Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι), Ταύροι, Παρθένοι που γεννήθηκαν το πρώτο δεκαήμερο και εκείνοι που έχουν ωροσκόπο ή ατομικούς πλανήτες στην 6η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Ξεχασμένες υποθέσεις και θέματα που νομίζατε πως είχατε τακτοποιήσει θα βρεθούν πάλι μπροστά σας και δεν θα μπορείτε να τα αγνοήσετε, θα πρέπει να βρείτε μια λύση.
Οι κοινωνικές ανισότητες και η ανέχεια θα προκαλέσουν οργανωμένες διαμαρτυρίες και θα αναδειχτούν τα χρόνια προβλήματα της χώρας. Θα υπάρξουν αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό που ίσως δεν μαθευτούν έγκαιρα.
Συναισθηματικά θα είστε μπλοκαρισμένοι, κάποιοι θα συνειδητοποιήσετε πως είστε κοντά σε λάθος άτομα και οι σχέσεις που δεν σας ικανοποιούν θα τελειώσουν σύντομα. Το σωστό είναι να προχωρήσετε σταδιακά σε προσωπικές και επαγγελματικές αλλαγές για να έχετε χρόνο να πάρετε αποφάσεις που θα σας ευνοήσουν.
Όσοι έχετε απογοητευτεί από τις δυσκολίες στη δουλειά σας μη μείνετε άπραγοι, να κάνετε τον απολογισμό σας, βρείτε τα λάθη σας και να ξέρετε πως αν οργανωθείτε σωστά θα έχετε θετικές εξελίξεις.

ΚΡΙΟΙ: Δυσκολίες θα προκύψουν σε επαγγελματικά θέματα και θα αισθάνεστε αδικημένοι ή κακότυχοι με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο στις 28 Ιουνίου. Διορθώστε τα λάθη σας, βρείτε τρόπο να κλείσετε παλιές εκκρεμότητες και μην αφήσετε άλλες ευκαιρίες να χαθούν, ίσως κουραστείτε πολύ στην αρχή αλλά θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε την πορεία σας.

ΤΑΥΡΟΙ: Θα έχεις χρόνο να επανεξετάσεις τις επιλογές σου για να διαπιστώσεις αν βαδίζεις σωστά με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο στις 28 Ιουνίου. Νομικά και επαγγελματικά θέματα θα ρυθμιστούν έστω με δυσκολία, θα προκύψουν παρεξηγήσεις με άτομα που ζουν μακριά αλλά δεν θα χάσετε το κουράγιο σας, με πείσμα και υπομονή θα ξεπεράσετε τα εμπόδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όσοι έχετε αφήσει απλήρωτες υποχρεώσεις και διάφορες άλλες εκκρεμότητες θα αγχωθείτε πολύ με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο στις 28 Ιουνίου. Αγωνία θα έχετε και όσοι προσπαθείτε να πουλήσετε ένα ακίνητο ή διαπραγματεύεστε τους όρους μιας συμφωνίας, ζητήστε συμβουλές από έμπειρα άτομα για να κάνετε καλή διαχείριση των χρημάτων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Θα είστε επικριτικοί και καχύποπτοι με τον σύντροφό σας, οι εντάσεις θα γίνουν αιτία καβγάδων με την Πανσέληνο απέναντι από το ζώδιό σας στις 28 Ιουνίου και μπορεί να χωρίσετε αν κρίνετε πως η σχέση δεν σας καλύπτει. Μη νοιάζεστε μόνο για την τήρηση των ορίων και των κανόνων, δείξτε κατανόηση στα άτομα που αγαπάτε για να έρθετε πιο κοντά.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Η κόπωση από τις από τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει θα είναι πολύ έντονη με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο στις 28 Ιουνίου, είναι καιρός να ξεκουραστείτε, να κάνετε γυμναστική για να δυναμώσετε την πλάτη και τη μέση σας και να αποτοξινωθείτε. Αν είστε σε φάση επαγγελματικών αλλαγών αφοσιωθείτε στους στόχους σας χωρίς να αγχώνεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Οι διαφωνίες με τον σύντροφό σου θα φέρουν στην επιφάνεια τα προβλήματα της σχέσης με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο στις 28 Ιουνίου αλλά δείτε το σαν ευκαιρία να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Θα τακτοποιήσετε κοινωνικές υποχρεώσεις, θα προωθήσετε με τη βοήθεια φίλων ένα επαγγελματικό σχέδιο αλλά θα κρατήσετε χρόνο για ξεκούραση.

ΖΥΓΟΙ: Ίσως φροντίσετε έναν ηλικιωμένο συγγενή με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο στις 28 Ιουνίου, θα κάνετε επισκευές στο σπίτι και θα τακτοποιήσετε τον χώρο σας. Οικογενειακές διαμάχες θα σας εκνευρίσουν και θα ξεκαθαρίσετε τη θέση σας για να μη σας εμπλέκουν σε καταστάσεις που απεχθάνεστε, σε αγοραπωλησίες και μετακομίσεις θα υπάρχουν εμπόδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Τα λόγια σας θα είναι μετρημένα, οι πράξεις σας μελετημένες με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο στις 28 Ιουνίου και θα προσπαθείτε να πετύχετε τους στόχους σας χωρίς να σπαταλάτε χρόνο. Εμπόδια και καθυστερήσεις θα παρουσιαστούν σε συναλλαγές και στις μετακινήσεις, η επικοινωνία με κάποιον συγγενή ή γείτονα ίσως καταλήξει σε παρεξήγηση.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Θα περιορίσετε πολύ τα περιττά έξοδα για να τακτοποιήσετε όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο στις 28 Ιουνίου, παλιές εκκρεμότητες ή ένα δάνειο θα είναι πηγή έντονου άγχους. Θα αποφασίσετε να βάζετε λίγα χρήματα στην άκρη για τις δύσκολες ώρες και θα μελετήσετε τρόπους να ξεκινήσετε μια επικερδή ασχολία.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Ξεκαθαρίσματα, εκνευρισμό, άμεση ανάγκη για δικαίωση και για ηρεμία φέρνει στις 28 Ιουνίου η Πανσέληνος στο ζώδιό σας. Θα αισθάνεστε θλίψη για όσα δεν μπορέσατε να καταφέρετε και ανασφάλεια για το μέλλον, αντιμετωπίστε κατάματα την αλήθεια και μη μένετε κολλημένοι στα παλιά, μπορείτε να διορθώσετε τα λάθη και να βελτιώσετε πολλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Δεν πρέπει να βιαστείτε να κάνετε ξεκαθαρίσματα σε επαγγελματικά ζητήματα με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο στις 28 Ιουνίου ούτε να ξεκινήσετε βιαστικά κάτι νέο, ίσως έχετε κατά νου σχέδια που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία αλλά για να μην κάνετε λάθη η ηρεμία είναι απαραίτητη. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας κάνοντας ευχάριστα πράγματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα αντιληφθείτε πως κάποια άτομα δεν σας συμπαθούν ή πως έχετε επενδύσει σε φιλίες που δεν αξίζουν με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο στις 28 Ιουνίου. Θα απομακρύνετε όσους σας πλήγωσαν και θα επιδιώξετε να συμπεριλάβετε στην παρέα σας ανθρώπους που σας ενώνουν κοινοί στόχοι αλλά θα είστε επιφυλακτικοί, καχύποπτοι και εσωστρεφείς.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων