29 Μαΐου – Πανσέληνος στον Τοξότη

29 Μαΐου – Πανσέληνος στον Τοξότη

Στις 16:19 την Τρίτη 29 Μαΐου πραγματοποιείται Πανσέληνος στις 8ο 10΄ του Τοξότη, κύριο αίτημά της είναι η εκπλήρωση επιθυμιών και στόχων. Θα αμφισβητήσετε πολλά πρόσωπα και καταστάσεις που μέχρι τώρα θεωρούσατε δεδομένα, θα είστε ξεροκέφαλοι, νευρικοί ή αδικαιολόγητα αισιόδοξοι. Οι αντιδράσεις σας θα είναι υπερβολικές και οι αποφάσεις σας θα επηρεάσουν επαγγελματικές και ερωτικές σχέσεις.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και όσοι έχουν ωροσκόπο ή ατομικούς πλανήτες στην 8η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Η διάθεσή σας θα μεταβάλλεται χωρίς ιδιαίτερο λόγο, θα σας απασχολούν επαγγελματικά και νομικά θέματα, σπουδές, μακρινά ταξίδια και γενικότερες ανησυχίες για τη ζωή σας, θα κάνετε πολλά σχέδια αλλά δεν θα φτάνετε στην ολοκλήρωση των προσπαθειών σας.
Θα φανατίζεστε εύκολα, θα συμπεριφέρεστε απερίσκεπτα και υπεροπτικά. Οι αλήθειες που θα ειπωθούν μπορεί να σας μπερδέψουν ή να σας αποσυντονίσουν, όμως μέλημά σας είναι να προοδεύσετε. Προσπεράστε λοιπόν τον εγωισμό και τη βιασύνη σας, οργανωθείτε για να μη σπαταλήσετε δυνάμεις και αφοσιωθείτε στην υλοποίηση των ονείρων σας.

ΚΡΙΟΙ: Θα αναζητάτε νέες πηγές έμπνευσης και ενδιαφέρουσες εμπειρίες με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 29 Μαΐου, θα βιάζεστε να ξεμπερδέψετε από νομικές και επαγγελματικές εκκρεμότητες, θα αποφασίσετε να αλλάξετε αντικείμενο σπουδών ή εργασίας. Καλύτερα να ακούσετε τις συμβουλές ατόμων που σας αγαπούν, να μην είστε δογματικοί και απόλυτοι.

ΤΑΥΡΟΙ: Αποφύγετε παράτολμες επενδύσεις με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 29 Μαΐου, ανυπομονείτε να αποκτήσετε οικονομική και συναισθηματική επάρκεια αλλά έχετε πολλές απαιτήσεις χωρίς να είστε πρόθυμοι να πληρώσετε το αντίτιμο. Απομακρυνθείτε από όσους σας εκμεταλλεύτηκαν στο παρελθόν, ρυθμίστε κληρονομικές ή φορολογικές εκκρεμότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με την Πανσέληνο απέναντι από το ζώδιό σας στις 29 Μαΐου θα αντιμετωπίσετε με δραστικό τρόπο προβλήματα που ταλαιπωρούν ερωτικές σχέσεις και συνεργασίες. Ίσως φύγετε μακριά από άτομα που δημιουργούν εντάσεις, θα νοσταλγείτε έναν σύντροφο που σας είχε χαρίσει έντονες στιγμές και κάποιοι θα επικοινωνήσετε ξανά με άτομο από μακριά.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Θα πιεστείτε πολύ με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 29 Μαΐου γιατί θα πρέπει να είστε εντάξει στις υποχρεώσεις σας ενώ θα νιώθετε ψυχικά και σωματικά εξαντλημένοι και θα επιθυμείτε διακαώς να ξεφύγετε από τις καθημερινές σας ευθύνες. Μην αναλάβετε νέες αρμοδιότητες, φροντίστε την υγεία σας και μην εκνευρίζεστε με ασήμαντες αφορμές.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Βαθύτερες συναισθηματικές ανάγκες θα σας απασχολήσουν με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 29 Μαΐου, θα αναζητάτε έντονες ερωτικές εμπειρίες, θα είστε ευαίσθητοι και κυκλοθυμικοί. Μπορεί να απομακρύνετε άτομα που σας καταπιέζουν, θα έρθετε κοντά με μια παλιά αγάπη και κάποιοι θα αναθερμάνετε τη σχέση σας κάνοντας ένα ταξιδάκι.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Θα έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους του οικογενειακού σας περιβάλλοντος με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 29 Μαΐου, παρά την ανάγκη σας για ανεξαρτησία θα είστε χαρούμενοι που θα στηρίξετε αυτούς που αγαπάτε. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για αγοραπωλησίες, μετακόμιση και συγκατοίκηση, αυτό το διάστημα δεν είστε αντικειμενικοί.

ΖΥΓΟΙ: Θα αναθεωρήσετε αρκετά από τα σχέδιά σας, θα είστε εξωστρεφείς, ανυπόμονοι και παρορμητικοί με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 29 Μαΐου. Θα απολαμβάνετε την παρέα συγγενών και φίλων, θα κάνετε πολλές μετακινήσεις αλλά συχνά θα φέρεστε αψυχολόγητα, οι απόψεις σας θα αλλάζουν εύκολα και θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Θα ανησυχείτε για τρέχουσες οικονομικές υποχρεώσεις και για την κάλυψη των αναγκών σας με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 29 Μαΐου, κάποια επαγγελματικά σχέδια δεν εξελίσσονται όπως περιμένετε και θα αγχωθείτε. Προτεραιότητά σας είναι να βγάλετε περισσότερα χρήματα, προσέξτε όμως τις κινήσεις σας, ιδίως αν ξεκινάτε μια νέα δουλειά.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 29 Μαΐου θα είστε γεμάτοι ενέργεια, νέες δημιουργικές ιδέες και υπερκινητικότητα, θα ανυπομονείτε να πραγματοποιήσετε τα πλάνα σας και συχνά θα φέρεστε υπεροπτικά ή απρόσεκτα. Θα κυνηγήσετε φιλόδοξους στόχους, η ζωή σας θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα αλλά κάποιες αλλαγές ίσως τελικά δεν θα είναι σωστές.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Θα αναπολείτε συχνά το παρελθόν και θα σκέφτεστε ανολοκλήρωτους στόχους που θέλατε πολύ να πετύχετε, θα είστε αρκετά εσωστρεφείς με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 29 Μαΐου, διαισθητικοί και ευάλωτοι. Είναι ευκαιρία να κλείσετε κύκλους που δεν σας έδωσαν ικανοποίηση, να ξεπεράσετε την ανασφάλειά σας και να οργανωθείτε καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Παλιοί και νέοι φίλοι θα μαζεύονται γύρω σας με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 29 Μαΐου, θα είστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και θα διασκεδάζετε κάνοντας τα πράγματα που σας ευχαριστούν. Μην επιμένετε φανατικά στις απόψεις σας, προσπαθήστε να ακούτε τις παρατηρήσεις των άλλων και να δείχνετε κατανόηση στα προβλήματά τους.
 
ΙΧΘΥΕΣ: Θα έχετε δύναμη και αυτοπεποίθηση με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 29 Μαΐου και θα δώσετε προτεραιότητα στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες για να κατακτήσετε τους στόχους σας και να αναγνωριστείτε. Μπορεί να συγκρουστείτε με συναδέλφους που έχουν αντίρρηση για τις πρακτικές σας αλλά δύσκολα θα επηρεάζεστε από τη γνώμη των άλλων.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων