30 Απριλίου – Πανσέληνος στον Σκορπιό


Στις 2:58 τη Δευτέρα 30 Απριλίου πραγματοποιείται Πανσέληνος στις 9ο 38΄ του Σκορπιού. Θετικά και αρνητικά συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια, θα είστε υπερευαίσθητοι και επιφυλακτικοί. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, διαχωρίστε τη από τους φόβους σας και οι αποφάσεις σας θα ταυτίζονται με τις επιθυμίες σας για να νιώσετε ανακούφιση.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι), Καρκίνοι και Ιχθύες που γεννήθηκαν στο τέλος του πρώτου δεκαήμερου και όσοι έχουν ατομικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στην 9η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Θα αναλύσετε σε βάθος όσα σας πλήγωσαν, αν έχετε απογοητευτεί από τη συμπεριφορά κάποιων ατόμων δύσκολα θα αποφύγετε τη ζήλια, τον θυμό και την τάση για εκδίκηση. Για να πάτε παρακάτω τη ζωή σας καλό είναι να αντιμετωπίσετε τη ρίζα του κακού. Βρείτε ποια άτομα πρόδωσαν την εμπιστοσύνη σας, ποια αποδείχτηκαν κατώτερα των προσδοκιών σας και απομακρύνετέ τα με γενναιότητα.
Αρκετοί θα συσφίξετε τη σχέση με τον σύντροφό σας αφήνοντας το πάθος να κυριαρχήσει, θα εκφράσετε όσα σας ανησυχούν, θα είστε ειλικρινείς και έτοιμοι να ξεπεράσετε όλα όσα σας χωρίζουν για να βιώσετε τον τέλειο έρωτα.
Παλιές αγάπες θα έρθουν ξανά στο μυαλό σας, θα νοσταλγείτε άτομα που δεν βρίσκονται πια στη ζωή σας και ίσως επιλέξετε τη μοναξιά για να μπορείτε να σκέφτεστε ανενόχλητοι.
Ίσως ασχοληθείτε με περιουσιακά ζητήματα και με οικονομικές εκκρεμότητες. Δεν ωφελεί να αγχωθείτε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε ούτε να τα βάλετε με την τύχη σας. Με ψυχραιμία και αισιόδοξη διάθεση θα βρείτε τις κατάλληλες λύσεις.

ΚΡΙΟΙ: Μια οικονομική εκκρεμότητα θα σας προκαλέσει μεγάλο άγχος και σύγχυση στις 30 Απριλίου με την Πανσέληνο στον Σκορπιό, φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα θα φέρουν προβλήματα στον προϋπολογισμό σας. Θα κλονιστεί η αυτοπεποίθησή σας, θα θελήσετε να σιγουρέψετε τα αποκτήματά σας και θα πιεστείτε για να ρυθμίσετε κάποιες παλιές οφειλές.

ΤΑΥΡΟΙ: Προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις θα σας απασχολήσουν με την Πανσέληνο απέναντι από το ζώδιό σας στις 30 Απριλίου, θα υπάρχουν εντάσεις, ανταγωνισμός, σκηνές ζηλοτυπίας, παράπονα και απομακρύνσεις. Κάποιοι θα αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα, θα μοιραστείτε στιγμές πάθους και άλλοι θα νοσταλγείτε μια αγάπη που σας έχει σημαδέψει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα νιώθετε ψυχική ή σωματική κούραση με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 30 Απριλίου, θα καθυστερούν οι εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα και θα σκέφτεστε παλιές αποτυχίες που δυσκόλεψαν την πορεία σας. Θα υπάρχουν εντάσεις με συναδέλφους, ίσως αφήσετε εκκρεμότητες στη δουλειά αλλά αν προσπαθήσετε θα κλείσετε καλές συμφωνίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Οι έρωτες θα σας απασχολήσουν πολύ με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 30 Απριλίου, κάποιοι θα αφεθείτε στην αγκαλιά του συντρόφου σας, θα μοιραστείτε τα όνειρα και τις αγωνίες σας και άλλοι θα νοσταλγείτε παλιές αγάπες. Όσοι είστε μόνοι θα γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας γοητεύσει αλλά ίσως η ανάγκη για αγάπη σας παρασύρει σε λάθη.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Οι οικογενειακές σχέσεις θα είναι τεταμένες με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 30 Απριλίου, ένα ακίνητο θα σας δημιουργήσει προβλήματα ή θα υπάρχουν καθυστερήσεις σε κληρονομικές εκκρεμότητες. Μην πάρετε αποφάσεις για μετακόμιση ή συγκατοίκηση αν δεν εξετάσετε αντικειμενικά τα δεδομένα, μείνετε λίγο μόνοι για να βρείτε την ηρεμία σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Θα αποφεύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις και τη φλυαρία, θα είστε πληθωρικοί, εφευρετικοί με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 30 Απριλίου, θα έχετε οφέλη από ταξίδια και από έξυπνες επαγγελματικές συμφωνίες. Όμως θα είστε καχύποπτοι, ευμετάβλητοι, δεν θα αποκαλύπτετε τα σχέδιά σας και θα δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε με έναν συγγενή.

ΖΥΓΟΙ: Θα έχετε μεγάλο άγχος για οικονομικά θέματα με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 30 Απριλίου, θα προκύψουν έκτακτα έξοδα ή μια παλιά δανειακή εκκρεμότητα που πρέπει να τακτοποιήσετε άμεσα. Θα φοβάστε μη χάσετε τα κεκτημένα σας και η ανασφάλεια ίσως προκαλέσει ρήγματα στις σχέσεις σας γιατί θα παραπονιέστε και θα γκρινιάζετε χωρίς λόγο.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Καταπιεσμένα συναισθήματα και αναμνήσεις θα έρθουν στην επιφάνεια με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 30 Απριλίου, θα νιώθετε ανικανοποίητοι και δεν θα μπορείτε να ελέγξετε τις παρορμήσεις σας. Θα σας ταλαιπωρήσει ένας παλιός έρωτας ή θα έρθετε σε κόντρα με τον σύντροφό σας, προσέξτε μη διαρρεύσει ένα μυστικό που θα σας εκθέσει.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Κυκλοθυμία, ένταση, κούραση και άγχος θα σας καταβάλλουν με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 30 Απριλίου. Μπορεί να κλειστείτε στον εαυτό σας αναμασώντας παλιές δυσάρεστες εμπειρίες, οι κινήσεις σας θα είναι παρασκηνιακές και μόνο αν ανακτήσετε την αισιοδοξία σας θα ξεπεράσετε τα εμπόδια. Ποτά και φάρμακα να καταναλώνονται σωστά.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Με εξομολογητική διάθεση θα προσεγγίσετε κάποιον που εμπιστεύεστε για να μοιραστείτε τους καημούς σας με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 30 Απριλίου ή θα δείτε έναν παλιό φίλο για να λύσετε μια παρεξήγηση. Θα είστε καχύποπτοι, εσωστρεφείς και δεν θα νιώθετε άνετα με ανθρώπους που δεν ξέρετε καλά, θα προτιμάτε να απομονώνεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά και τεταμένες σχέσεις με κάποιο συνάδελφο θα σας εκνευρίσουν με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 30 Απριλίου. Μάλλον πρέπει να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να οργανωθείτε σωστά για να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια χωρίς κόστος, άλλωστε είστε αποφασισμένοι να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα πεισμώσετε και θα προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε ένα επαγγελματικό σχέδιο ή τις σπουδές σας με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 30 Απριλίου. Θα ανησυχείτε για την έκβαση μιας νομικής υπόθεσης, θα παρεξηγηθείτε με ένα άτομο που ζει μακριά, δυσκολίες σε ταξίδια και συναλλαγές με το εξωτερικό θα σας απογοητεύσουν αλλά θα τις ξεπεράσετε.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων