31 Ιανουαρίου – Ολική έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Λέοντα


Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στις 15:26 σχηματίζεται ολική έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στις 11ο 37΄ του Λέοντα. Η ανάγκη να βγείτε μπροστά και να διακριθείτε θα είναι έντονη, αν έχετε βαλτώσει τον τελευταίο καιρό θα είστε εκνευρισμένοι και μπορεί να ξεσπάσετε κατά εκείνων που θεωρείτε πως σας εγκλώβισαν, όμως είναι πιο απλό να ανασυνταχτείτε και να παλέψετε δυναμικά για όσα επιθυμείτε.
Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι), Κριοί και Τοξότες που έχουν γεννηθεί στην αρχή του δεύτερου δεκαήμερου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες και ωροσκόπο στην 11η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Θα εντοπίσετε τους παράγοντες που δεν σας επέτρεψαν μέχρι τώρα να υλοποιήσετε σχέδια επαγγελματικά και προσωπικά, θα συνειδητοποιήσετε τα μειονεκτήματα και τις αδυναμίες σας αλλά παρά την απογοήτευση θα στραφείτε προς την εύρεση κατάλληλων λύσεων.
Σχέσεις που έχουν κριθεί ήδη ανεπαρκείς μπορεί τώρα να τελειώσουν οριστικά, αν νομίζετε πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης θα διεκδικήσετε καλύτερη συμπεριφορά, ειλικρίνεια ή περισσότερη ελευθερία αν έχετε καταπιεστεί.
Παρά τις διαφωνίες που θα προκύπτουν στην προσπάθειά σας να επιβληθείτε θα ανοίξουν νέοι δρόμοι αν επικεντρωθείτε στο πώς θα αξιοποιήσετε τις ικανότητές σας.
Αν δεν παρασυρθείτε από παράπονα και από ιδέες μεγαλείου, αν έχετε αγάπη στην καρδιά σας και πίστη στις δυνατότητές σας θα αλλάξουν όλα προς το καλύτερο. Αυτή η έκλειψη θα φέρει στην επιφάνεια αλήθειες που προσπαθούσατε να αγνοήσετε, αλλά θα δημιουργήσει ευκαιρίες να αλλάξετε πορεία. Και θα είναι στο χέρι σας να πετύχετε επαγγελματικά, να χαρείτε την παρέα του συντρόφου, των φίλων και των παιδιών σας και να δείτε αισιόδοξα το μέλλον.

ΚΡΙΟΙ: Με την έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα στις 31 Ιανουαρίου θα είστε πολύ εκδηλωτικοί με όσους αξίζουν την αγάπη σας, θα απομακρύνετε όσους σας απογοήτευσαν και θα έχετε έντονη ανάγκη να κάνετε νέες παρέες που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε δημιουργικά σχέδια. ‘Ένας έρωτας από το παρελθόν ίσως θελήσει να τραβήξει πάλι το ενδιαφέρον σας.

ΤΑΥΡΟΙ: Στις 31 Ιανουαρίου με την έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα θα βρείτε καλύτερο τρόπο να διευθετήσετε ένα οικογενειακό πρόβλημα ή μια διαμάχη, θα έχετε ανάγκη την αποδοχή και τη στήριξη των συγγενών σας αλλά ίσως έχει έρθει ο καιρός να αυτονομηθείτε. Μια νέα αρχή σε δικό σας σπίτι που ίσως στεγάζει και τη δουλειά σας θα είναι συμφέρουσα λύση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με την έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα στις 31 Ιανουαρίου θα νιώσετε πως πρέπει να κατακτήσετε περισσότερους στόχους και θα βιάζεστε να διακριθείτε. Ίσως αποφασίσετε να σπουδάσετε κάτι για να έχετε εφόδια, θα βρείτε μια δουλειά που απαιτεί να ταξιδεύετε και αρκετοί πρέπει να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα στη σχέση με συγγενείς ή γείτονες.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Με την έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα στις 31 Ιανουαρίου θα είστε εκνευρισμένοι γιατί δεν έχετε καταφέρει να εισπράξετε όσα αξίζετε, οι τρέχουσες υποχρεώσεις σας έχουν αγχώσει και θα σκεφτείτε τρόπους να εξασφαλίσετε καλύτερο εισόδημα. Να προσέχετε τις συναλλαγές αυτό το διάστημα και αποφύγετε να δανείσετε ή να δανειστείτε μεγάλα ποσά.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Με την έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας στις 31 Ιανουαρίου θα σας απασχολεί το πώς θα εξασφαλίσετε για τον εαυτό σας καλύτερη επαγγελματική πορεία αλλά και ηρεμία στην προσωπική σας ζωή, χωρίς καταπίεση και καβγάδες. Θα δυσκολευτείτε να ξεκόψετε από άτομα που περάσατε πολύ καιρό μαζί αλλά έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για νέους έρωτες.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Στις 31 Ιανουαρίου με την έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα θα συνειδητοποιήσετε πως έχετε σπαταλήσει πολύ χρόνο σε πρόσωπα και καταστάσεις που σας ταλαιπώρησαν ή σας αποδυνάμωσαν. Δεν είναι εύκολο να ξεκόψετε από παλιούς έρωτες και φίλους αλλά θα το κάνετε γιατί μόνο έτσι θα δουλέψετε απερίσπαστοι για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.

ΖΥΓΟΙ: Με την έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα στις 31 Ιανουαρίου θα επανεξετάσετε τη σχέση με φίλους και με κοινωνικές ομάδες, ίσως διαπιστώσετε πως δεν σας αντιμετωπίζουν όπως θέλετε και θα επιδιώξετε να γνωριστείτε με παρέες που είναι πιο κοντά στα ενδιαφέροντά σας. Ίσως συμπεριφερθείτε αυταρχικά ή απότομα σε άτομα που σας έχουν απογοητεύσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Με την έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα στις 31 Ιανουαρίου θα αναδειχτούν όλα τα προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο και θα φανεί η απογοήτευσή σας αν δεν μπορέσατε να αποκτήσετε δύναμη και χρήματα. Μη φτάσετε σε ακρότητες, δουλέψτε οργανωμένα και μην σπαταλάτε τις δυνάμεις σας σε αντιδικίες, θα παρουσιαστεί ευκαιρία να ανακάμψετε.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Με την έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα στις 31 Ιανουαρίου θα σας πνίγει η στάσιμη κατάσταση των επαγγελματικών σας και η έλλειψη ενδιαφερόντων. Δεν ωφελεί να μείνετε κολλημένοι σε παλιά λάθη, τολμήστε αλλαγές που θα αναδείξουν την αξία σας. Μια νομική υπόθεση θα ρυθμιστεί, θα αποφασίσετε να σπουδάσετε κάτι ή θα αλλάξετε τόπο εργασίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Με την έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα στις 31 Ιανουαρίου θα ανησυχείτε για τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, αν έχετε κοινά συμφέροντα με άλλους ίσως έχει έρθει η ώρα να αυτονομηθείτε και να διαχωρίσετε τις περιουσίες ή τα κέρδη σας. Νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες μπορούν να σας φέρουν έσοδα αρκεί να είστε μεθοδικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Στις 31 Ιανουαρίου με την έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα θα προκύψει η ανάγκη για αλλαγές που θα δημιουργήσουν καλύτερες συνθήκες στην επαγγελματική σας ζωή αλλά και στα προσωπικά σας. Θα κάνετε νέες συνεργασίες με καλύτερους όρους υλοποιώντας τα όνειρά σας για μια πετυχημένη πορεία και θα επανεξετάσετε το μέλλον των σχέσεών σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Με την έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα στις 31 Ιανουαρίου θα καταλάβετε πως έχετε δώσει πολλά στους άλλους χωρίς να αναγνωριστεί η προσφορά σας, θα είστε εξαντλημένοι λόγω των πολλών υποχρεώσεων και θα αρχίσετε να βάζετε όρια. Θα αναζητήσετε καλύτερη δουλειά, θα υπερασπίζεστε τα δικαιώματά σας και θα φροντίζετε πιο πολύ τον εαυτό σας.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων