31 Μαρτίου – Πανσέληνος στον Ζυγό


Προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις θα δοκιμαστούν με την Πανσέληνο στον Ζυγό, δεν πρέπει να χάσετε την ψυχραιμία σας γιατί μόνο αν είστε ήρεμοι θα αποφασίσετε σωστά.
Η δεύτερη Πανσέληνος του Μαρτίου πραγματοποιείται στις 14:36 το Σάββατο, 31 του μήνα, στις 10ο 44΄ του Ζυγού. Θα αντιμετωπίσετε δυσάρεστες αλήθειες για τη σχέση με άτομα του περιβάλλοντός σας και θα πρέπει να δεχτείτε πως κάποιοι αποδείχτηκαν κατώτεροι από τις προσδοκίες σας. Εξαρτημένες σχέσεις πρέπει τώρα να τελειώσουν, δεν ωφελεί να μείνετε προσκολλημένοι σε ανθρώπους που δεν σας βοηθούν να προχωρήσετε.
Μη μπείτε στον πειρασμό να γίνετε χειριστικοί για να εξασφαλίσετε την αποδοχή των γύρω σας, αν δεν είστε έτοιμοι να πάρετε ριζικές αποφάσεις μείνετε σε απόσταση μέχρι να βρείτε τη δύναμη να κάνετε τα απαιτούμενα ξεκαθαρίσματα.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι), Δίδυμοι και Υδροχόοι που γεννήθηκαν στο τέλος του πρώτου και στην αρχή του δεύτερου δεκαήμερου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στη 10η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Αρκετοί θα επιδιώξετε να βρείτε λύσεις εκφράζοντας τα συναισθήματά σας με πολύ έντονο τρόπο, θα καβγαδίσετε με τον σύντροφό σας και θα διεκδικήσετε κάτι καλύτερο με τόσο πάθος που στο τέλος θα νιώθετε εξουθενωμένοι.
Προστατέψτε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες που θέλετε να συνεχιστούν. Οι αλλαγές που γίνονται υπό πίεση συνήθως αποτυγχάνουν, μη φοβάστε να συμβιβαστείτε προσωρινά για να βγείτε από ένα αδιέξοδο έστω με αργό ρυθμό. Όσοι είστε αδέσμευτοι μη βιαστείτε να βάλετε στη ζωή σας κάποιον απλά για να μην είσαστε μόνοι. Ανακαλύψτε όλα αυτά που ζητά η καρδιά σας και μην κάνετε εκπτώσεις στα όνειρά σας.

ΚΡΙΟΙ: Η Πανσέληνος απέναντι από το ζώδιό σας στις 31 Μαρτίου θα φέρει πολλές εντάσεις στην ερωτική σας σχέση ή σε μια συνεργασία. Θα είστε εκνευρισμένοι από την ανεπάρκεια κάποιων ατόμων ή δυσαρεστημένοι αν δεν σας προσέχουν όπως επιθυμείτε και μπορεί να φτάσετε την κατάσταση στα άκρα κυρίως αν τα προβλήματα σας ταλαιπωρούν από παλιά.

ΤΑΥΡΟΙ: Έχετε κουραστεί να κάνετε υποχωρήσεις στη δουλειά και να δείχνετε τον καλύτερο εαυτό σας για να κυλούν όλα καλά και θα εκφράσετε την αγανάκτησή σας στις 31 Μαρτίου με την Πανσέληνο στον Ζυγό. Μπορεί να τσακωθείτε με συνεργάτες, θα έχετε άγχος για μια συμφωνία και καλό είναι να ξεκουραστείτε, να ηρεμήσετε και να φροντίσετε την υγεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σχέσεις που δεν πάνε καλά μπορεί να φτάσουν πολύ κοντά στον χωρισμό με την Πανσέληνο στον Ζυγό στις 31 Μαρτίου. Τολμήστε να δείτε την αλήθεια, παραδεχτείτε όλες τις λανθασμένες επιλογές και βάλτε ήρεμα τα όριά σας. Αν ξεκινάτε μια σχέση βεβαιωθείτε πως είναι αυτό που επιθυμείτε, μην είστε με κάποιον μόνο επειδή δεν αντέχετε τη μοναξιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Θα βγουν στην επιφάνεια πολλά παράπονα για τον τρόπο που σας αντιμετωπίζει η οικογένειά σας με την Πανσέληνο στον Ζυγό στις 31 Μαρτίου, κληρονομικά θέματα ίσως γίνουν αιτία τσακωμών, εμπόδια θα υπάρξουν σε μια μετακόμιση ή σε αγοραπωλησίες. Αν σκέφτεστε να συγκατοικήσετε με τον σύντροφό σας βεβαιωθείτε πως είναι σωστή επιλογή.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Θα δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε με τους γύρω σας, θα είστε παραπονιάρηδες και εύθικτοι με την Πανσέληνο στον Ζυγό στις 31 Μαρτίου. Η σχέση με αδέλφια και άλλους συγγενείς θα δοκιμαστεί, ίσως επισκεφτείτε την ιδιαίτερη πατρίδα σας για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, σπουδές, μετακινήσεις και επαγγελματικές συζητήσεις απαιτούν ηρεμία,

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Οι οικονομικές υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει θα σας γεμίσουν άγχος με την Πανσέληνο στον Ζυγό στις 31 Μαρτίου, θα ανησυχείτε για ένα δάνειο ή για παλιές οφειλές. Μια συνεργασία που δεν αποδίδει θα πρέπει να σταματήσει για να μη χάνετε άδικα χρόνο, θα υλοποιήσετε κάτι που σκεφτόσασταν από παλιά και θα μεγαλώσετε το εισόδημά σας.

ΖΥΓΟΙ: Δεν θα αντέχετε να υπομείνετε άλλη πίεση σε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 31 Μαρτίου, είναι καιρός να δρομολογήσετε αλλαγές που θα σας απαλλάξουν από όσα σας στεναχωρούν. Μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις, σκεφτείτε ψύχραιμα τι σας συμφέρει και αγωνιστείτε με τη βοήθεια όσων σας στηρίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Ο φόβος της μοναξιάς ή της απόρριψης θα ενταθεί με την Πανσέληνο στον Ζυγό στις 31 Μαρτίου, όσοι είστε προσκολλημένοι στον σύντροφό σας αλλά δεν περνάτε καλά θα έχετε προστριβές και θα πρέπει αργά ή γρήγορα να απομακρυνθείτε. Μην επωμιστείτε άλλες ευθύνες, ξεκουραστείτε, φροντίστε την υγεία σας και μείνετε μακριά από εξαρτήσεις.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Όσοι είστε δυσαρεστημένοι από τη συμπεριφορά κάποιων φίλων θα ξεσπάσετε με την Πανσέληνο στον Ζυγό στις 31 Μαρτίου, θα διεκδικήσετε την προσοχή ατόμων που σας αρέσουν και θα προσπαθήσετε να αποσπάσετε κολακευτικά σχόλια συμμετέχοντας σε παρέες ή ομάδες. Η ερωτική έλξη για έναν φίλο που δεν ανταποκρίνεται θα σας αγχώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Εμπόδια σε μια επαγγελματική υπόθεση ή κάποιες κόντρες με συναδέλφους θα σας αναστατώσουν με την Πανσέληνο στον Ζυγό στις 31 Μαρτίου.  Θα έχετε μεγάλη αγωνία για την εξέλιξη της καριέρας σας, ίσως αναπολείτε επιτυχίες του παρελθόντος, θα ψάχνετε ευκαιρίες για νέες συνεργασίες αλλά αν δράσετε παρορμητικά μπορεί να το μετανιώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Νομικές εκκρεμότητες, επαγγελματικά διλήμματα και αντιπαραθέσεις με άτομα που μένουν μακριά θα σας αναστατώσουν με την Πανσέληνο στον Ζυγό στις 31 Μαρτίου. Η επιμονή σας να πετύχετε φιλόδοξους στόχους θα αμειφθεί αλλά μη βασίζεστε στη βοήθεια ατόμων που σας απογοήτευσαν στο παρελθόν. Προσοχή στις συναλλαγές με το εξωτερικό.

ΙΧΘΥΕΣ: Παλιές οφειλές, δάνεια, φορολογικές ή οικονομικές εκκρεμότητες θα σας φέρουν στα όριά σας με την Πανσέληνο στον Ζυγό στις 31 Μαρτίου. Αν πρέπει να διεκδικήσετε ένα ποσό κρατήστε χαμηλούς τόνους, συζητήστε ήρεμα για κληρονομικές διαφορές, αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες επενδύσεις και να είστε προσεκτικοί στις συναλλαγές σας με τρίτα άτομα.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων