2013 Αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένους

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013

Έχετε τακτοποιήσει κάποιες επείγουσες εκκρεμότητες και με τη Νέα Σελήνη στις 3 του μήνα θα ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένειά σας ή θα φροντίσετε τις ανάγκες του σπιτιού. Μπορεί να ανανεώσετε το χώρο ή να ασχοληθείτε με περιουσιακά θέματα. Κάποιοι συγγενείς θα καταφύγουν σε εσάς για βοήθεια ή συμβουλές και θα είναι δύσκολο να τους αγνοήσετε. Μέχρι τα μέσα του μήνα η προσωπική σας ζωή θα είναι σχετικά ήρεμη, γιατί το ενδιαφέρον σας εστιάζεται σε άλλα θέματα. Η Πανσέληνος στις 17 Δεκεμβρίου στους Διδύμους φέρνει αναστάτωση σε επαγγελματικά ζητήματα. Ίσως χρειαστεί να δουλέψετε πολύ για να τα λύσετε, με αποτέλεσμα να παραμελήσετε δικούς σας ανθρώπους. Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω το τελευταίο δεκαήμερο θα σας κάνει να σκεφτείτε αν η σχέση σας όντως είναι αυτό που θέλετε και τι άλλο πρέπει να κάνετε για να είστε χαρούμενοι και δημιουργικοί.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2013

Είναι πολύ καλός μήνας για τα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά και για την προσωπική σας ζωή. Η έκλειψη στις 3 Νοεμβρίου σας βοηθά να προωθήσετε τα σχέδιά σας, να επικοινωνήσετε με κόσμο και να συσφίξετε τις σχέσεις σας με κάποιους συγγενείς. Προσέξτε μόνο να μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας και υποσχεθείτε πολλά ή πιστέψετε λόγια που δεν ευσταθούν.

Μετά τις 10 του μήνα θα πάρετε πολύ καλές ειδήσεις για ένα επαγγελματικό ζήτημα και θα πειστείτε πως όλες σας οι φιλοδοξίες μπορούν να πραγματοποιηθούν. Μια ερωτική σχέση θα ξεκινήσει μετά τις 15 ή θα έρθετε πιο κοντά με το άτομο που αγαπάτε. Θα είστε γεμάτοι όρεξη για δουλειά και αισιόδοξοι για το μέλλον.

Η Πανσέληνος στις 17 Νοεμβρίου φέρνει ευκαιρίες για σπουδές ή μελέτες, σας βοηθά να λύσετε ένα νομικό θέμα και προετοιμάζει συνεργασίες με άτομα από το εξωτερικό ή ένα μακρινό, ευχάριστο και αποδοτικό ταξίδι. Ένα περιουσιακό ζήτημα θα τακτοποιηθεί εύκολα και γρήγορα.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων