10 Φεβρουαρίου – Η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύς


Ονειροπόλοι, συναισθηματικοί και καλοπροαίρετοι θα συμπαραστέκεστε σε όσους περνάνε δύσκολα, θα θυσιάζεστε γι’ αυτούς που αγαπάτε και θα αναζητάτε τον τέλειο έρωτα.
Μέχρι τις 6 Μαρτίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Ιχθύς, θέση έξαρσης για τον πλανήτη που αναδεικνύει όλα τα θετικά του χαρακτηριστικά. Θα είστε πολύ ευαίσθητοι, ευγενικοί και ο έρωτας θα παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Θα περιβάλλετε με τρυφερότητα τους ανθρώπους που αγαπάτε, θα τους περιποιείστε αλλά θα σας κυριεύει μεγάλη ανασφάλεια αν δεν σας προσέχουν όσο θέλετε.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες), οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί. Θα βοηθάτε ανιδιοτελώς όσους έχουν ανάγκη, δεν θα αντιλαμβάνεστε εύκολα τις κακές προθέσεις των άλλων και κάποιοι θα εκμεταλλευτούν την προθυμία και την καλοσύνη σας.
Θα γεννηθούν πλατωνικοί ή ρομαντικοί έρωτες και παράνομες σχέσεις, θα παραβλέπετε τα ελαττώματα του συντρόφου σας, θα εκδηλώνετε έντονα τα συναισθήματά σας και θα είστε συνέχεια πάνω σε ένα ροζ συννεφάκι.
Η διαίσθηση θα είναι ισχυρή αν και δεν θα την εμπιστεύεστε πάντα, θα είστε ευσυγκίνητοι και συχνά θα αφήνεστε στη λύπη ή στο παράπονο. Θα δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις τέχνες, θα είστε κοινωνικοί, καλοπροαίρετοι, θα στολίσετε καλαίσθητα το σπίτι σας και θα φροντίζετε την εμφάνισή σας.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων