11 Ιανουαρίου – Ο Ερμής περνά στον Αιγόκερο


Ο Ερμής θα κινείται στον Αιγόκερο μέχρι τις 31 Ιανουαρίου. Θα είστε μετρημένοι, σοβαροί και θα ψάχνετε τις κατάλληλες λέξεις για να εκφράσετε τις σκέψεις σας αποφεύγοντας τις υπερβολές και τις ασάφειες.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι), οι Ταύροι και οι Παρθένοι. Θα ασχολείστε με πρακτικά ζητήματα, θα προσέχετε κάθε λεπτομέρεια, τα σχέδιά σας θα είναι ρεαλιστικά και θα δουλεύετε μεθοδικά. Θα έχετε υπομονή, πείσμα, θα τηρείτε τις παραδόσεις, θα είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και η ανάγκη σας για σταθερότητα θα σας αποτρέπει από ρίσκα και επιπολαιότητες.
Θα επιμένετε στις απόψεις σας και δεν θα ησυχάζετε αν δεν πετυχαίνετε τους σκοπούς σας. Θα είστε αυστηροί, απαιτητικοί, αντικειμενικοί στην κρίση σας αλλά συχνά μετριοπαθείς ή απαισιόδοξοι. Οι παρεξηγήσεις θα σας εκνευρίζουν και θα προσπαθείτε να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας ψάχνοντας την αλήθεια και τις πραγματικές διαστάσεις κάθε κατάστασης. Τα όριά σας θα είναι σαφή τόσο στις προσωπικές σχέσεις όσο και στις επαγγελματικές συζητήσεις.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων