14 Οκτωβρίου – Η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό


Η Αφροδίτη θα κινείται στον Ζυγό μέχρι τις 7 Νοεμβρίου, είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου και σε αυτή τη θέση εκφράζει με άνεση τα θετικά της χαρακτηριστικά. Θα σας ενδιαφέρει πολύ να υπάρχει ηρεμία στο περιβάλλον και θα κάνετε αρκετούς συμβιβασμούς ή θα φέρεστε με διπλωματία για να μην οξύνονται οι αντιπαραθέσεις.
Οι ερωτικές σχέσεις θα βελτιωθούν γιατί θα αντιμετωπίζετε με κατανόηση ό,τι συμβαίνει, η τρυφερότητα και η υπομονή σας θα κατευνάζουν τον σύντροφό σας και θα ζήσετε όμορφες στιγμές μαζί του. Θα περιποιείστε πολύ τους φίλους σας, θα συνεργάζεστε πρόθυμα με όλα τα άτομα στη δουλειά αλλά και στο κοινωνικό περιβάλλον.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι), οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι. Θα έχετε καλλιτεχνικές ανησυχίες, οι νέες γνωριμίες θα είναι ενδιαφέρουσες και θα περιτριγυρίζεστε από κόσμο γιατί θα είστε αξιαγάπητοι και ευγενικοί. Θα βάλετε την προσωπική σας πινελιά στο σπίτι ή στο γραφείο για να κάνετε τον χώρο πιο άνετο και καλαίσθητο, θα ανανεώσετε την εμφάνισή σας και θα αγοράσετε πολλά ωραία αξεσουάρ.
Θα παραμερίζετε συχνά τις δικές σας ανάγκες για να συμπαρασταθείτε σε δικά σας άτομα, θα χρειάζεστε την αποδοχή και την φροντίδα αυτών που αγαπάτε.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων