17 Οκτωβρίου – Ο Ερμής περνά στον Σκορπιό


Μέχρι τις 5 Νοεμβρίου ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού, θα είστε εσωστρεφείς, καχύποπτοι, με ισχυρή διαίσθηση, διεισδυτική ματιά και κοφτερό μυαλό. Θα αναλύετε σε βάθος ό,τι συμβαίνει, θα κάνετε καυστικά σχόλια όταν κάτι δεν σας αρέσει και αν κάποιος σας δυσαρεστήσει θα βρείτε εύκολα τις αδυναμίες του και θα πάρετε εκδίκηση.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι), Καρκίνοι και Ιχθύες. Θα είστε προετοιμασμένοι για κάθε πιθανή εξέλιξη, δεν θα δείχνετε τα συναισθήματά σας και θα μοιράζεστε τις σκέψεις σας με ελάχιστα άτομα.
Θα αντιμετωπίζετε δυναμικά τα εμπόδια που συναντάτε, δεν θα είστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι αλλά θα αγωνίζεστε με επιμονή και συνήθως θα πετυχαίνετε τους στόχους σας.
Το πώς νιώθουν οι άλλοι δεν θα σας απασχολεί γιατί θα επικεντρώνεστε στις ανάγκες σας και θα κατηγορηθείτε για εγωισμό ή αδιαφορία. Όμως θα είστε γοητευτικοί, μυστηριώδεις και σε συνδυασμό με την πνευματική διαύγεια και τις πολλές γνώσεις σε αρκετά θέματα θα έχετε πολλούς θαυμαστές και υποστηρικτές.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων