18 Ιανουαρίου – Η Αφροδίτη περνά στον Υδροχόο


Η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου και θα νιώθετε πιο απελευθερωμένοι κι έτοιμοι να ζήσετε όμορφες εμπειρίες χωρίς συμβιβασμούς.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί). Θα ασχοληθείτε με πολλές ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, θα γνωρίσετε άτομα με διαφορετική κουλτούρα και θα απολαμβάνετε τις πνευματώδεις συζητήσεις, θα είστε ετοιμόλογοι, εξωστρεφείς και γοητευτικοί.
Οι νέοι έρωτες θα είναι περιπετειώδεις, αντισυμβατικοί, θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά του συντρόφου σας για να σας πείσει να δεσμευτείτε και πολλές σχέσεις θα δεινοπαθήσουν εξαιτίας της διάθεσής σας για νέες εμπειρίες.
Μπορεί να γνωρίσετε άτομα μέσω ίντερνετ, στη διάρκεια ενός ταξιδιού ή σε φιλική παρέα. Θα έχετε επαφές και συναλλαγές με το εξωτερικό, τα χρήματα θα είναι μόνο το μέσο για να περάσετε καλά και μπορεί να δαπανήσετε αρκετά για να περνάτε καλά.
Όσοι ήδη είστε ερωτευμένοι θα δείχνετε μεγαλύτερη κατανόηση, θα είστε ανοιχτόμυαλοι, θα αποφεύγετε τις αντιπαλότητες και τις σκηνές ζηλοτυπίας και θα νοιάζεστε ειλικρινά για τα προβλήματα του συντρόφου σας. Όμως θα θεωρείτε αυτονόητο ότι θα διαχειρίζεστε τον χρόνο σας όπως θέλετε, διατηρώντας την αυτονομία σας.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων