1η Δεκεμβρίου – Η Αφροδίτη περνά στον Τοξότη


Η Αφροδίτη θα κινείται στον Τοξότη μέχρι τα Χριστούγεννα φέρνοντας ευχάριστες αλλαγές και ευκαιρίες για εξερευνήσεις, θα έχετε ανάλαφρη διάθεση και αισιοδοξία. Οι σχέσεις που θα προκύψουν αυτό το διάστημα θα είναι ενδιαφέρουσες, περιπετειώδεις, μάλλον δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια αλλά θα σας χαρίσουν αξέχαστες εμπειρίες.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες), Κριοί και Λέοντες. Θα περιστοιχίζεστε από πολλούς φίλους, θα διασκεδάζετε και οι νέες γνωριμίες θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Ο μόνιμος σύντροφός σας μπορεί να ανησυχήσει από τις συνεχείς επικοινωνίες σας με άλλα άτομα αλλά το κύριο μέλημά σας θα είναι να περνάτε καλά και να αποφεύγετε κάθε μορφή καταπίεσης.
Θα ανακαλύψετε νέες πηγές χαράς, θα επισκεφτείτε ένα αγαπημένο πρόσωπο που κατοικεί μακριά ή θα προκύψει ευκαιρία να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι και στη διάρκειά του θα έχετε μια ερωτική περιπέτεια που θα σας ενθουσιάσει.
Ευχάριστες ειδήσεις ή σημαντικές πληροφορίες θα βοηθήσουν στην επίλυση οικονομικών ή επαγγελματικών θεμάτων, ευνοούνται οι σπουδές και οι δοσοληψίες με το εξωτερικό.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων