1η Φεβρουαρίου – Ο Ερμής περνά στον Υδροχόο


Θα είστε εύστροφοι, αισιόδοξοι, ετοιμόλογοι, θα λύσετε θέματα που σας απασχολούν και θα διασκεδάζετε με παλιούς και νέους φίλους.
Χτες ο Ερμής πέρασε στον Υδροχόο και θα παραμείνει μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου. Αξιοποιεί όλα τα θετικά χαρακτηριστικά του γιατί είναι σε έξαρση σε αυτή τη θέση και η επικοινωνία θα είναι άμεση, εύκολη και ουσιαστική. Θα λέτε αλήθειες χωρίς να σκέφτεστε τις συνέπειες και χωρίς να υπολογίζετε τις αντιδράσεις των άλλων. Το μυαλό σας θα δουλεύει γρήγορα, η λογική θα κυριαρχεί και θα τακτοποιήσετε αρκετές υποθέσεις με σωστό τρόπο.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι), οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί. Θα κάνετε νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες και θα βρείτε άτομα που θα σας συνδέουν κοινά οράματα και πνευματικές ανησυχίες.
Θα οργανώσετε ένα ταξίδι, θα ασχοληθείτε με μια επιστήμη ή με την τεχνολογία. Θα έχετε πολύ έξυπνες ιδέες για να βελτιώσετε την επαγγελματική σας πορεία, θα προωθήσετε ένα σχέδιο μέσω ίντερνετ ή θα μιλάτε διαδικτυακά με αρκετούς ανθρώπους και κάποιοι μπορεί να ασχοληθείτε με την αστρολογία. Θα εκφράζετε με σταθερότητα τις απόψεις σας, δεν θα ακολουθείτε την πεπατημένη και πολλοί θα θαυμάζουν την εφευρετικότητά σας.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων