26 Ιανουαρίου – Ο Άρης περνά στον Τοξότη


Ο Άρης θα βρίσκεται στον Τοξότη μέχρι τις 17 Μαρτίου και θα νιώσετε την ενέργειά του να σας αναζωογονεί διαλύοντας την μεμψιμοιρία και τις ανασφάλειες. Θα αναζητάτε έντονες εμπειρίες σε νέες δραστηριότητες μη αντέχοντας τη ρουτίνα και τη στασιμότητα.
Θα σας εμπνέουν  ανεξερεύνητες διαδρομές, θα είστε ριψοκίνδυνοι, παρορμητικοί και ίσως παρασυρθείτε σε επιπολαιότητες και σε υπερβολές γιατί δεν θα υπάρχουν όρια.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Ιχθύες). Θα σας απασχολούν θέματα κοινωνικής δικαιοσύνης και μπορεί να συμμετέχετε σε ομαδικούς αγώνες διεκδικώντας καλύτερο μέλλον για όλους.
Θα σας έλκουν τα μακρινά ταξίδια, θα αρχίσετε μια ξένη γλώσσα, θα έρθετε σε επαφή με άτομα από το εξωτερικό και ίσως αποφασίσετε να μετακομίσετε σε άλλη χώρα όχι μόνο για να εργαστείτε αλλά και για να γνωρίσετε την κουλτούρα άλλου λαού ή για να σπουδάσετε.
Οι ερωτικές περιπέτειες θα είναι συχνές, οι σχέσεις θα είναι πιο ανέμελες, θα ενδιαφέρεστε για την προσωπική σας εξέλιξη και θα αποφεύγετε τις δεσμεύσεις. Δεν θα αποφύγετε όμως κάποιες στιγμές έπαρσης, ο ενθουσιασμός θα γίνει αιτία για επιπολαιότητες και η βιασύνη ίσως φέρει λάθη.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων