11 Φεβρουαρίου – Τετράγωνο Ήλιου Δία


Η υπερβολική αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθη, κάποιοι θα συμπεριφέρεστε αλαζονικά, θα κάνετε καταχρήσεις και υπερβολές.
Η υπερβολική σιγουριά θα σας κάνει να φέρεστε εγωιστικά, θα νομίζετε πως τα ξέρετε όλα και η άγνοια κινδύνου θα σας οδηγήσει σε πρωτοβουλίες που ξεπερνούν τις δυνατότητές σας. Επειδή δεν θα έχετε αίσθηση του μέτρου θα γίνετε προκλητικοί, αντιδραστικοί, δεν θα δέχεστε παρατηρήσεις και θα απαιτείτε πολλά από τους ανθρώπους γύρω σας.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) που γεννήθηκαν τις πρώτες μέρες του τρίτου δεκαήμερου.
Θα είστε πολύ αισιόδοξοι, ανήσυχοι για την πορεία σημαντικών θεμάτων και πρόθυμοι να κάνετε πολλά για να πετύχετε αυτά που ονειρεύεστε. Κάντε τα πλάνα σας αλλά μην πάρετε αποφάσεις αν δεν σιγουρευτείτε πως είστε ψύχραιμοι και αντικειμενικοί.
Αποφύγετε να αναλάβετε δεσμεύσεις, να είστε επιφυλακτικοί με τις άγνωστες προκλήσεις, ελέγξτε προσεκτικά τα έξοδά σας και μην υπερκαταναλώσετε φαγητό ή ποτά.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων