13 Ιανουαρίου – Τετράγωνο Αφροδίτης Ουρανού και σύνοδος Ερμή Κρόνου


Το τετράγωνο Αφροδίτης Ουρανού φέρνει νευρικότητα, ανυπομονησία και συγκρούσεις με άτομα που σας έχουν καταπιέσει. Οι διαμάχες μπορεί να φτάσουν σε οριστική ρήξη επειδή θα συμπεριφέρεστε ανεξέλεγκτα, αν λοιπόν δεν αντέχετε τον χωρισμό κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην τροφοδοτείτε τις κόντρες.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Μπορεί να φερθείτε προκλητικά σε μια έξοδό σας εισπράττοντας δυσάρεστα σχόλια επειδή θα είστε αδιάκριτοι, απότομοι και δεν θα αναγνωρίζετε τα δικαιώματα των άλλων.
Προσοχή αν πρέπει να μιλήσετε για οικονομικές συμφωνίες, προγραμματίστε τις πληρωμές σας και αποφύγετε τις σπατάλες.
Η σύνοδος Ερμή Κρόνου θα επηρεάσει τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους γύρω σας. Δεν θα ανοίγεστε εύκολα, τα λόγια σας θα είναι μετρημένα και θα αναλύετε τα πάντα με πολλή προσοχή πριν πάρετε αποφάσεις.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι), Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί που έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες των ζωδίων.
Θα ζυγίζετε τα υπέρ και τα κατά των επιλογών σας αποφεύγοντας τα λάθη αλλά θα κάνετε αυστηρά σχόλια, θα είστε επικριτικοί και θα επιμένετε στις απόψεις σας. Ίσως αισθάνεστε κουρασμένοι, άκεφοι ή απογοητευμένοι από κάποια θέματα που αργούν να εξελιχθούν, οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει θα σας φαίνονται πολλές αλλά θα βάλετε σε τάξη κάποια ζητήματα που εκκρεμούν και θα ηρεμήσετε λίγο.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων