14 Φεβρουαρίου – Τετράγωνο Ερμή Δία


Θα είστε αυθόρμητοι, υπερβολικοί και απρόβλεπτοι στις αντιδράσεις σας, οι υποσχέσεις που θα δοθούν σήμερα δύσκολα θα τηρηθούν και οι αποφάσεις θα είναι επιπόλαιες.
Οι συζητήσεις θα είναι ενδιαφέρουσες γιατί θα πάρετε πληροφορίες που σας αφορούν, τα λογοπαίγνια και τα αστεία θα δημιουργούν όμορφη ατμόσφαιρα και θα περάσετε ανέμελες ώρες με την παρέα σας. Ελλοχεύει όμως κίνδυνος για παρεξηγήσεις γιατί θα λέτε αλήθειες που κάποιος δεν θα αντέξει να ακούσει, θα μιλάτε για τις ιδέες και για τις ικανότητές σας, η αισιοδοξία θα σας κάνει να παραβλέπετε τις δυσκολίες και θα κάνετε επιφανειακές κρίσεις.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στην αρχή του τρίτου δεκαήμερου.
Θα είστε συνέχεια σε κίνηση, θα αρχίζετε κάτι και θα το αφήνετε μισοτελειωμένο, θα δίνετε λαβές για σχόλια, θα μπλεχτείτε σε κουτσομπολιά και θα κάνετε επιπολαιότητες. Αν πρέπει να πάρετε αποφάσεις για κληρονομικά ή επαγγελματικά ζητήματα δώστε σημασία σε όλες τις λεπτομέρειες, συγκεντρωθείτε και μην υποτιμάτε τον συνομιλητή σας.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων