2013 Αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιούς

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013

Προσπαθείτε να βάλετε σε μια σειρά τις καθημερινές σας δραστηριότητες, αλλά η ανασφάλεια δεν θα σας αφήσει να συγκεντρωθείτε, ειδικά τις πρώτες μέρες του μήνα. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη ανακινεί κάποια οικονομικά θέματα και θα αγχωθείτε. Αργότερα όμως θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε όλες τις εκκρεμότητες και θα ανασάνετε. Κάποια προβλήματα στην ερωτική σας σχέση δεν είναι σημαντικά και θα καταφέρετε να τα λύσετε, αν ακούσετε με προσοχή την άποψη του συντρόφου σας. Στις 17 η Πανσέληνος στους Διδύμους θα φέρει στο προσκήνιο τους βαθύτερους φόβους σας για το μέλλον, αλλά ευτυχώς θα έχετε κοντά σας άτομα που σας αγαπούν και θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε την αισιοδοξία σας. Τις τελευταίες μέρες του Δεκεμβρίου θα νιώθετε αρκετά κουρασμένοι και εκνευρισμένοι. Μην ασχοληθείτε με σοβαρά θέματα και φροντίστε να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2013

Ο ανάδρομος Ερμής μέχρι τις 10 Νοεμβρίου φέρνει πολλά προβλήματα στη συνεννόηση με συνεργάτες και με το σύντροφό σας, αλλά και καθυστέρηση στα σχέδιά σας. Η έκλειψη στις 3 Νοεμβρίου σας κάνει να απομονώνεστε και να προσπαθείτε να βρείτε τα μειονεκτήματα του συντρόφου σας και τις δικές σας παραλείψεις.

Καβγαδάκια και μικρές απομακρύνσεις θα σας ταλαιπωρήσουν το πρώτο δεκαπενθήμερο, μετά όμως θα ηρεμήσετε και θα σκεφτείτε πιο ψύχραιμα την κατάσταση. Εντάσεις θα υπάρχουν και στον εργασιακό χώρο και θα είναι δύσκολο να ξεπεράσετε την κόντρα σας με κάποιους συνεργάτες ή να βρείτε λύσεις σε θέματα που θα προκύψουν ξαφνικά.

Η Πανσέληνος στις 17 του μήνα σας κάνει συναισθηματικούς, ευερέθιστους και καχύποπτους. Δεν αποκλείεται να ενδώσετε στον πειρασμό να δημιουργήσετε μια κρυφή σχέση, που θα τονώσει τον εγωισμό σας και θα προσφέρει ξενοιασιά και χαρά.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων